Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

aöf kitaplarını elektronik ortama alacakmış seneye, eğer aöf kendi kitap vermiycekse telif hakkından dolayı biz herhangi bir yayın kullanamıcakmyz???

bende araştırdım canım da aramış bazı kişiler milli eğitim bakanlığını ewet var demiş ama aöf büroları bize daha bildiri gelmedi diyolarmış bu sene olmayacak galiba keşke olsaydı

olsaydı çok güzel olurdu alttan 5 dersim var seneye onları götürmezdim yanımda :)
neyse artık hayırlısı

Son düzenleme:
bende 1.98 le sınıfta kaldım uf olsa ilaç gibi gelecek

ayy seninki daha kötüymüş ya:218:
benimki 1.85.dönem ortalamış 2nin üstünde ama ilk dönem de düşüktü o yüzden genel ortalama düşük geldi

bu arada ders ekle sil olayını bildiğim kadarıyla anlatayım.
ilk önce okulun sitesinden ön kaydınızı yapıp çıktısını alıyorsunuz.o arada ders ekle sil yapıyorsunuz
yani sistem size bulunduğunuz sınıfın derslerini atamış olacak toplam 30 kredi şeklinde
eğer üst sınıftan ders almak istiyorsanız toplam 45 krediyi geçmemesi lazım
yani fazladan 3-4 ders anca alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sabh sabah tüm moralim bozuldu....

Geçmiş Dönem Bilgileri

Öğretim Yılı

Dönem

Dönem Not Ort.

Genel Not Ort.

Durum

2011

BAHAR DÖNEMİ

1,48

1,75

Uyarı

2011

GÜZ DÖNEMİ

1,52

1,85

Tekrar

şimdi ben kaldım mı ne demek bu ... Geçmiş dönem diyo onu anlamadım....

OFFfff isyeeeeeeaaaaaannnnn...

maalesef siz de bendensiniz:)
dc,dd,cd,ff olan dersleri ilgili yarıyılda tekrar alacaksınız ama bütünleme sınavı olacakmış sanırım eylülde
bu dersleri çalışıp o zaman kurtarabilirsiniz

Örgün, Açıköğretim, kredili sistemde okuyan öğrenciler dahil; tüm yükseköğretim kurumlarında geçerli olmak üzere (bu sene de dahil olacak şekilde) "bütünleme sınav hakkı" verilmiştir. Sınav tarihlerinin önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Bu durumda kaldığınız veya yükseltmek istediğiniz tüm derslerden (1. ve 2. dönem) final yerine geçmek üzere bütünleme sınavına girebilieceksiniz.

tıklaaa

Son düzenleme:
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum 1.sınıftayım bütünleme sınavına giricem şimdi ben önceki yıllarda çıkmış olan bütünleme sorularına çalışsam yeterli olur mu sizce yani o soruları çözsem konu konu çalışmak yerine .:26:

bu kişiden kişiye değişir.kendi sistemini kendin olustur

ben soru ezberleyerek yapamazdım.hiç denemedim gerçi.hep konu çalıştım iyikide öyle yapmısım.tam 4 yılda sene uzatmadan tertemiz bitti gitti emek vermeden malesef geçemiyorsun

Katılıyorum hakılısın. Şunun için sordum genelde hep çıkmış sorulardan sorulur sınavda diye bi söylem var merak ettiğim bu yani o zamn çıkmış sorulara çalışsam yeterli olur mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…