Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Canım bunlar örgün öğretim için geçerli. Bu not kapsamı ben önlisans okurken yapılıyordu. Max ortalama 4 oluyor 2.00 tutarsa geçiyorsun ve en fazla 2 zayıfın olması lazım geçmen için. 3 zayıfın varsa alttan alıyorsun ve ya yaz okuluna kalıyorsun. Koşullu geçiyorsun dediği bu canım. Yani; sen şimdi 2 zayıfla 3.sınıfa geçtin, zayıf hakkın doldu eğer 3.sınıfta 1 zayıf bile bırakırsan kalıyorsun yani okulu bitiremiyorsun, ya yaz okuluna kalıcaksın ya da seneye devam edeceksin kaldığın derslerden. Ama dediğim gibi bu örgün öğretim için. Açık öğretim için geçerli değil galiba. Biri beni de aydınlatsın

kızlar ya okul öncesi okuyorum bende genel not ortalamam 1.98 inanamıyorum ya bi kaç soru daha yapabilseymişim bi senem gitmicekti çok üzgünüm yök bütünleme sınavlarıyla ilgili kanun getirdi aöfü de kapsar mı bilgisi olan var mı

ben mezunum Allahıma binlerce şükürler olsun..

tüm mezunlarımız ve sınıf geçenler için kutlama yapalım

tebrik ederim canım benm,bir mezuniyet bu kadar güzel kutlanırdı,(net ortamından) :) sonunda bende mezun olanlar grubundayım,darısı tüm mezun olmak isteyenlere :) gerçekten bu duygu başka bir duyguymuş :):):)

Artıııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkk SON sınıf öğrencisiyiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm hem de alttan dersim bile kalmadan geçmişimmmmmmm

Sınıfını geçen mezun olan herkesiiii tebrik ederimmmmmmmmmm

kızlar 1 dersten bütünlemeye kaldım.ama iktisada girişten kurtuldum ya şükür.

işte bu kadar canımcım kocaman tebrikler o bir derside verirsin inşallahhh

tebrik ederim canım benm,bir mezuniyet bu kadar güzel kutlanırdı,(net ortamından) :) sonunda bende mezun olanlar grubundayım,darısı tüm mezun olmak isteyenlere :) gerçekten bu duygu başka bir duyguymuş :):):)

teşekkürler tatlım bende seni tebrik ederim

Kızlarrr 5 dersten 4 ünü vermişim inanamıyorum ,benim snavım çokda iyi geçmemesine rağmen notlar gayet güzel:)

sadece istatistikten bütünlemdeyimmm

Başarılı olan herkesi tebrik ederim.

6 dersten büte kaldım ve son sınıfım.
2 dersten de 48 den kalmışım.
Çok üzgünüm...
6 Dersi veremem sanırım 1 senem daha gidicek off çok sıkıldım ağlicammm

canımcım daha bütlere çok var neden bu kadar canını sıkıyorsun.şimdiden başla konulara çalış.son 2 haftada tekrar yaparsın verirsin inşallah

geçen yıl maliyet muhasebesinden bende 48 le kalmıstım.insan çok sinir oluyor ama kısmet olmayınca olmuyor

hiçç üzülme canını sıkma toparla kendini başla çalışmaya bak hem son sınıfmıssın.hem diplomanı alırsın hem senen uzamaz hemde kredili sistemle ugraşmazsın

Ben ders çalışmayı bilmiyorum sanırım başarısızlık korkusu beni yıldırıyor

Ben ders çalışmayı bilmiyorum sanırım başarısızlık korkusu beni yıldırıyor

herşey insanın beyninde bitiyor.birşeyi yapamayacagına inanırsan yapamıyorsun.ilk başta umutsuzuz olma ve başaracagım de.çok zaman var.sıkıştırma kendini hergün otur bir ünite çalış.hafta sonları daha da yogunlaştır.

ben kendime hep şunu söylerim.bu dersi başaranlar var nasıl yapıyorlar?Allah onlara da bir beyin vermiş banada.ben neden yapamayayım??salakmıyım?salakmısın?hayır tabiki bu noktada yine başa dönüyoruz.başarıyı istememiz lazım

ilk yıl sadece ön yargılarım yüzünden iktisada giriş dersim büte kaldı.başına oturup anlamaya çalışınca yapıyor insan yine merguana da yılın başında iktisadı yapamam diyordu.bak geçmiş iste ve olsun

benim çalışma şeklim şöyle.önce konuyu okurum sonra arkadaki soruları bir kagıda çözerim.sonra tekrar konuya dönüp soruların geçtiği yerleri fosforlu kalemle çizerim.sınava 2 hafta kala konulara tekrar dönerim.fosforlu yerlere daha çok çalışırım.arkadaki soruları bir daha çözerim.ve sınava hazırım

Son düzenleme:

İlgin alakan ve yardımın için çok teşekkür ederim canım.
Hangi kaynaktan çalışıyorsun peki öğrenebilirmiyim?

İlgin alakan ve yardımın için çok teşekkür ederim canım.
Hangi kaynaktan çalışıyorsun peki öğrenebilirmiyim?

rica ederim canım yardımım dokunduysa ne mutlu
muratın kitaplarından çalıştım.
son 1 hafta kalada duvar testi çıkartıyorlar.onları aldım çözdüm

rica ederim canım yardımım dokunduysa ne mutlu
muratın kitaplarından çalıştım.
son 1 hafta kalada duvar testi çıkartıyorlar.onları aldım çözdüm

Bende Muratın kitaplarını alıp çalışayım bari.
Tasarı işime yaramadı benim
Acaba mezun murat yayınları kamu yönetimi 4.sınıf kitabı olan varmıdır :)

Bende Muratın kitaplarını alıp çalışayım bari.
Tasarı işime yaramadı benim
Acaba mezun murat yayınları kamu yönetimi 4.sınıf kitabı olan varmıdır :)

canım verirsin korkma murat yayınlarına çalış.ben murat yayınlarına şöle bi baktım geçtim sonrada geçmiş yılların sorularına çalıştım sadece.ve çok faydasını gördüm inan

biri bana şu istatistik için tüyo versin ağliciiim tek ders yüzünden büt.e kaldım

Canım ya, ben gecen sene istatisten kalmiştim. ( Gerci hepsinden kaldım da )
İstatistik notlarımın coğunu attım, sadece calıştığım defterim var o da cok düzenlidir. İsteyen olursa faks yapabilirim. Belki size de yardımcı olur.. Sevmek cok önemli dersi ben bu sene bunu anladım.. İsteyince gercekten olurmuş... O yüzden de İstatistige kafayı takmayın.. Ben en cok istatistik ve inkilaptan korkuyordum 2sinden de güzel notlar aldım.. Birazcık üzerinizde durmanız yeterli.. Dediğim gibi isteyene faks gönderebilirim.

Bu arada kalan arkadaslar üzülmesin, bütte ağırlık versin seneniz boşa gitmesin arkadaşlar.. Hepinize başarılar simdiden..

Haa bu arada mezun olmak cok güzelmiş, dün işten ciktiktan sonra ağzım kulaklarımda eve gittim :82::118:

Son düzenleme:
Kızlar Mezun olanları kutluyorum. :119:
Darısı başımıza.. bende Allahın iznyle alttan ders bırakmadan 4. sınıfa geçtim şükürler olsun...
Kızlar ben iktsat okuyorum seneye kredili sistemde kitaplar nasıl olur bilmyorum ama elimdeki murat yayınları 3. sınıf C ve D kitaplarımı ücretsz vereblrm... isteyen varsa baana özelden ulaşsn... ptt kargo ile yolllarım.. çöpe gideceğine belki işe yarar... ders notlarımda var kızlar çıkmş soru vs. nokta atış hepsini yollayablrm...

Tebrik ederim canım, aynı şekilde bende bankacılık okuyorum.. İsteyen olursa elimde olan notlarımı ücretsiz verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…