İngilize- FF
İnsan hakları ve kamu özgürlükleri- CD
İnfaz hukuku- CC
Damga vergisi- DC
UYAP- CD
Avukatlık ve noterlik hukuku- CC
Ceza muhakemesi hukuku- FF
İnkilap- BB
İcra iflas hukuku- DD
Türk dili- BB
Ticaret hukuku- DD
1.AA ile CC arası "Geçer" notudur.
2.CD ile DD arası "Koşullu Geçer" notudur;
Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.
3.FF, YZ, DZ "Kalır" notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.
4.Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.
5.Durum sütunundaki ifadeler Genel Not Ortalaması baz alınarak gösterilmiştir.
Kızlar adalet 2. sınıfım kredili sistem.. 11 dersten girdim..
Bu durumda 2 dersten kaldım ama şu koşullu geçmek işini anlamadım ya....???? bİRİ bANA ANLATSIN NOLUUUUU
ben mezunumAllahıma binlerce şükürler olsun..
tüm mezunlarımız ve sınıf geçenler için kutlama yapalım
kızlar 1 dersten bütünlemeye kaldım.ama iktisada girişten kurtuldum ya şükür.
tebrik ederim canım benm,bir mezuniyet bu kadar güzel kutlanırdı,(net ortamından) :) sonunda bende mezun olanlar grubundayım,darısı tüm mezun olmak isteyenlere :) gerçekten bu duygu başka bir duyguymuş :):):)
Kızlarrr 5 dersten 4 ünü vermişim inanamıyorum ,benim snavım çokda iyi geçmemesine rağmen notlar gayet güzel:)
sadece istatistikten bütünlemdeyimmm
o istatistik herkesin başına bela zatenAllah yardımcınız olsun inşallah verirsin bütte
Başarılı olan herkesi tebrik ederim.
6 dersten büte kaldım ve son sınıfım.
2 dersten de 48 den kalmışım.
Çok üzgünüm...
6 Dersi veremem sanırım 1 senem daha gidicek off çok sıkıldım ağlicammm
canımcım daha bütlere çok var neden bu kadar canını sıkıyorsun.şimdiden başla konulara çalış.son 2 haftada tekrar yaparsın verirsin inşallah
geçen yıl maliyet muhasebesinden bende 48 le kalmıstım.insan çok sinir oluyor ama kısmet olmayınca olmuyor
hiçç üzülme canını sıkma toparla kendini başla çalışmaya bak hem son sınıfmıssın.hem diplomanı alırsın hem senen uzamaz hemde kredili sistemle ugraşmazsın
Ben ders çalışmayı bilmiyorum sanırım başarısızlık korkusu beni yıldırıyor
herşey insanın beyninde bitiyor.birşeyi yapamayacagına inanırsan yapamıyorsun.ilk başta umutsuzuz olma ve başaracagım de.çok zaman var.sıkıştırma kendini hergün otur bir ünite çalış.hafta sonları daha da yogunlaştır.
ben kendime hep şunu söylerim.bu dersi başaranlar var nasıl yapıyorlar?Allah onlara da bir beyin vermiş banada.ben neden yapamayayım??salakmıyım?salakmısın?hayır tabikibu noktada yine başa dönüyoruz.başarıyı istememiz lazım
ilk yıl sadece ön yargılarım yüzünden iktisada giriş dersim büte kaldı.başına oturup anlamaya çalışınca yapıyor insanyine merguana da yılın başında iktisadı yapamam diyordu.bak geçmiş iste ve olsun
benim çalışma şeklim şöyle.önce konuyu okurum sonra arkadaki soruları bir kagıda çözerim.sonra tekrar konuya dönüp soruların geçtiği yerleri fosforlu kalemle çizerim.sınava 2 hafta kala konulara tekrar dönerim.fosforlu yerlere daha çok çalışırım.arkadaki soruları bir daha çözerim.ve sınava hazırım
İlgin alakan ve yardımın için çok teşekkür ederim canım.
Hangi kaynaktan çalışıyorsun peki öğrenebilirmiyim?
rica ederim canım yardımım dokunduysa ne mutlu
muratın kitaplarından çalıştım.
son 1 hafta kalada duvar testi çıkartıyorlar.onları aldım çözdüm
Bende Muratın kitaplarını alıp çalışayım bari.
Tasarı işime yaramadı benim
Acaba mezun murat yayınları kamu yönetimi 4.sınıf kitabı olan varmıdır :)
biri bana şu istatistik için tüyo versin ağliciiim tek ders yüzünden büt.e kaldım
canım verirsin korkma murat yayınlarına çalış.ben murat yayınlarına şöle bi baktım geçtim sonrada geçmiş yılların sorularına çalıştım sadece.ve çok faydasını gördüm inan
Kızlar Mezun olanları kutluyorum. :119:
Darısı başımıza.. bende Allahın iznyle alttan ders bırakmadan 4. sınıfa geçtim şükürler olsun...
Kızlar ben iktsat okuyorum seneye kredili sistemde kitaplar nasıl olur bilmyorum ama elimdeki murat yayınları 3. sınıf C ve D kitaplarımı ücretsz vereblrm... isteyen varsa baana özelden ulaşsn... ptt kargo ile yolllarım.. çöpe gideceğine belki işe yarar... ders notlarımda var kızlar çıkmş soru vs. nokta atış hepsini yollayablrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?