Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

teşekkür ederim tatlım.geçmiş yıl sorularına başladım bende.mesela kitaptan anlamadığım yerleri soru çözerek daha iyi anlıyorum bende.inşallah hepsi çıkmış sorulardan gelir

merhabalar kızlar
çalışmalar nasıl gidiyor? ben bu gün 45 dk ancak çalışabildim başıma ağrı saplandı saatlerdir şu an bile ağrıyor motivasyonumda düşük
çalışamadıgımda vicdan azabı hissediyrum ama bugn daha fazla yormayacağım kendimi

Selam canım,
Evet kendini zorlama tamamen sogabilirsin derslerden.. Biraz kafanı dinledikten sonra daha rahat calısırsın..

Ben bugun 8 ünite daha bitirdim toplam 17 ünite bitti.. Aksamda muhasebe calısacagım ve muhasebeyi de tamamen bitirecegim insallah..

Kendimi cok sıkmıyorum anlamadığım yerlerde ve uzun cevaplı sorularda fazla takılı kalmıyorum.. Cünkü vizelerde hep kısa cevaplı sorular vardı..
Aslında kasmaya gerek yok ama büte kalmak istemiyorum..

Yarın aksam da Kütahya'ya yolcuyum 4 gün.kuzenimin düğünü var. Gidecegim için cok sevincliyim ama bu dersler sevincime gölge düşürüyor Ben yanıma gene de kitaplarımı alacagım yolda falan çözerim ne de olsa vakit nakittir

Son düzenleme:

bigünde 8 ünite nasıl bitirdinnnn

kendimi sıkıştırmam lazım :18::18::18: 3 hafta kaldı dağ gibi üniteler beni bekliyor :18:

ayy inanmıyorum ya ben daha fazla var sanıyordummm akşam işten çıkışta hemen başlamalşıyımm iyiki böyle yazmışsın pericim ben daha çok var diye hiç kitap yüzü açmadım

ayy inanmıyorum ya ben daha fazla var sanıyordummm akşam işten çıkışta hemen başlamalşıyımm iyiki böyle yazmışsın pericim ben daha çok var diye hiç kitap yüzü açmadım

bende sabah farkettim işe gelirken 7 ünite de kaldım başlayalım başlayalım hiç durmadan çalışsak anca yetişir

bende sabah farkettim işe gelirken 7 ünite de kaldım başlayalım başlayalım hiç durmadan çalışsak anca yetişir

NE ÇABUK GEÇTİ ZAMAN YA hiçbişey anlamadım ,akşmalrı iştende geç çıkıyorum 9,30 da evde oluyorummm..artık bişekilde başlamalıyım..rabbim yardımcımız olsun hepimizin canım..

merguanacım ben 3 ünite daha bitirdim

mergunacım benim biten ünitem 3 tü
2 tane daha bitirdim toplam 5 oldu

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-..........7...........
Merguana........44......-............22..........
Bulancak28......26....-..........18........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-...........9.........
nyfitsa...........25........-........25.........
Goldflay........50...........-.........29..........
Sevgi meleği.....45........-.........7......
Enkidu...........83........-.........5.......
Ebrutolga......42.........-.......21.........
sadakattt ......65......-........10........
zoia............14.........-.......5............
gulenkalp......60........-..................
eftelya__.......60..........-........1..........
andie.............49............-.......3.............
KaRaKiZ3834.....55..............-......14

Merguana........44......-............36..........
Incireceli........49......-...........9.........

kızlar benim 36 oldu.çıkmış soruları ezberlemeye başlıyorum

Son düzenleme:
22 gün mü kaldı ne :18:
allahım yardım et türk siyasal hayatı başıma bela oldu anlamıyorum şu dersi hiç

bigünde 8 ünite nasıl bitirdinnnn

1 gün dedigim, aksam muhasebe 4 ünite gündüz istatistik 4 ünite.. Hem gündüz hem aksam calısıyorum ben canım..
Önce ünitelere göz gezdirip ardından sorulara geciyorum sorulara da cok yabancı olduğum için hem testlerden gidiyorum..

Canım beni eklememişsinn 18 oldu biten.

22 gün mü kaldı ne :18:
allahım yardım et türk siyasal hayatı başıma bela oldu anlamıyorum şu dersi hiç

inanmıyorum o kadar azmı kaldı offf

kusura bakma cnm gözden kaçırmışım

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

Merguana........44......-............22..........
Incireceli........49......-...........18.........

merhaba kızlar
nasıl gidiyor çalışmalar
sınava çok bişey kalmadı allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar 2 derse vaktim kalmayacak sanırım 3 derse çalışabildim çalışmadan geçmiş yılların vize ve final sorularına baksam o 2 ders için sizce geçerli not alabilir miyim...

merguna cnm benm üniteler bitti 50-50 oldum şimdi çıkmş sorulara başladım bakalım....

kızlar bişi sorablrmym size??? Ben seneye karacandan çalşmayı düşünüyorum nasıl tavsiye eden var mı?? bende 1 tane ders kitabı var hediye vermşlerdi bana görünüş olarak murat yayınlarndan daha güzel geliyor çünkü murat yay.ünite başlkları falan hep siyah ... karacan renkli baskı... başlıklar falan pembe renk... bide boyut olarak A4 boyutu yani büyük olunca sayfası yazılar biraaz daha aralıklı ve sıkışmş gibi görünmüyor... daha ferah sayfaları... yazılar biraz daha büyük okumak biraz daha zevkli ama gel geleim içerk olarak nasıl yani anlatş şekli falan.. ben deki örnek kitap iyi gibi ama bilemmm tüm derslerde nasıl??? Kullannann varsa önümüzdeki yıl karacan düşünüyorum kızlar???

Kızlar 2 derse vaktim kalmayacak sanırım 3 derse çalışabildim çalışmadan geçmiş yılların vize ve final sorularına baksam o 2 ders için sizce geçerli not alabilir miyim...

cnm ben öyle çalşmaya vakti olupta sadece çıkmş sorulara çalşıp geçenlere karşıyım ama zaman yetmeyince o zaman karşı değilim... cnm ben her dersin ünitelerini çalştktan sonra çıkmş soru çalşıyorum... çok faydası oluyor ama hiç çalşmadan çözmekte tabi soruları ezberliosun akılda kalıo... bence sıkışılan derslerde başvurulacak iyi bi yöntem... ama vakti olduğu halde çıkmş sorulara çalşp ezberleyp o soruları 90 alanlara karşyım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…