Kızlar size bişi sormak istiyorummm???
Ben AÖF sınavında soruları vaktinde yetştriyorum ama herkes erkenden çıkıyor süre bitimine 1 saat kala sınıf boşalıyor... Sınıfta her defasında tek ben kalıyorum psikolojim bozuluyor... Bende rahat rahat soruları cevaplamak istiyorum... mesela önce sırayla kitapçıktaki herdersten kesin bildğm soruları işaretlyorum sonra dönüyorum başa az çok emin olduklarımı sonra en sona iki şık arasında kaldığım soruları bırakıyorum ve şık sayma yöntemi varya hani (her şıktan 6 tane oluyorya hani mesela cvplarda 6 tane A, 6 tane B, 6 tane C...... gibi) işte emin olmadığım 2 şık arasında kaldığım sorularda o şeklde şık sayarak gidiyorum hangi şıklardan ekskse ona göre iki şık arasında kalınca o şklde işaretliyorum ve bu şeklde tabi zaman alıyor.... bide bilmedğim sorularda mantık yürütmeye çalışıyorum düşünüyorum tabi zaman gidio... abzen sıkılıyorum biraz durup boşboş bakıp gözümü,beynimi dinlendryorum ve haliyle süreyi tam yetştryorum erken çıkamıyorum yani..... sınıfta tek kalıncada dikkat çekiyorum... bide benden önce kalan arkadaşta şahit olarak kalmak zorunda kalıyor beni beklemek zorunda kalıyor o yüzden mağdur oluyorumsınavlarda en büyük derdim bu... hatta bu son vzielerde süremin bitmesine 1 saat 5 dakika varken benden ayrı son kalan arkadaş kağıdını verdi ve o çıkamadı beni bekledi bende öyle oldukça daha tedrgn oldum ve sıkıldım son 6-7 soruyu salladım düşüncektim oysa.... kimseyi bekletmek istemedm..... benmde en mağdur olduğum durum bu...
halbuki kağıdını 15 dk geç verseydi beklemycekti bende tedrgn olup soruları hızlı cvplamycaktım belki 10-15 puan yüksek alıcaktım.... iktsada giriş sınavında son 6-7 soru kalmıştı onları salladım geçtim... 63 almışım belki 70 alıcaktım çünkü sorular biraz uzundu biraz daha kafa yorucu geldi bana.... ve sınavda aynı salonda sınava girdğm arkadaşım vardı yakın arkadaşım bende neredeyse 1 buçuk saat önce verdi kağıdını ve benim en düşük notum 63 en yüksek notum 80 ortalamm da 72 civarı... o kağıdı erken veren arkadaşın en yüksek notu 53 en düşüğü 33.... vize not ortalamsı 42 falan..... ve sadece 2 dersten geçmşşş.... kağıdını erken verdiğine göre hani çok bilgili olduğu içinde erken vermemş..... yarım saat daha durup da kontrol edipte verse belki daha yüksek not alacaktı ama erkeknden çıktı... bende sandım hep bildği sorulardan çıktı nokta atış yaptı
![]()
peki kızlar siz süreyi ne kadarını kullanıyorsunuz??? Yetişiyor mu???? Yoksa ne kadar erken çıkıyorsunuz??? Sorun bende mi var acaba??
öncelikle notlar çok güzel

benim sorunumu yazmıssın