iktisata giriş dersiyle başım belada
2.sınıfım ama şu iktisattan bi geçemedim gitti 43 almışım
çok üzülüyorum
şu dersten geçeniniz varsa hangi kaynaktan çalıştınız önerisi
bileni varsa yardımcı olur mu
merakla bekliyorum
kızlar matematik dersi olan varmı yada daha önceden bu dersi gören.gözünü seviyim biri yardım etsin ben zerre anlamıyorum yaaa.acaba matematikden geçmiş yllardan soruyolarmı.yeminle geçmiş yıllardan çıkacağını bilsem soru cvp oturup ezberleyecem hee o derece geldiler bana.
cnm murat yayınlarından çalışıyorum ben... cnm bi kitap var hikaye kitabı tarzında mikro ve makro iktisadı anlayacağımz şeklde anlatıyor.. üstelk kalında değil sayfası az.... kitapyurdu: kitap - Bir Günde Ekonomist Nasıl Olunur? - John Charles Pool,Ross M. Laroe, ,
cnm bide elitaçıköğretmin videoları var çok güzel anlatıyorlar.. bolbol soru çöz cnm... karacanın noktaatış kitapçığı var 5 TL ders başı ndan al çöz 2-3 kezzz
kızlar buna cevp verin lütfenn
kızlar buna cevp verin lütfenn
Kızlar kamu yönetimi kredili mi oluyor acaba ¿ Krediliyse umarım çan çok etkilemez ya notlarım çok iyi değil de hatta iyi değil yani:26:
karacan nokta atış sorularıyla geçebileceğim kadar puan alır mıyım ? çok teşekkür edereim yardımların için
goldflay çok ederim yardımın için mutlaka alıcam karacan nokta atış soru kitapçığını ara sınavda 43 aldım 55 yeter sanırım geçmem için çok saol yardımın için :13:
fresa cnm vizeden 43 aldğn için finallerde 53 le geçebiliyorsun cnm yani garanti 55 alman yeterli olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?