Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

kızlar şu uluslar arası işletme finaliyle ilgili fikri olan var mı
biraz sıkıldımda kendilerinden :44:

kızlar matematik dersi olan varmı yada daha önceden bu dersi gören.gözünü seviyim biri yardım etsin ben zerre anlamıyorum yaaa.acaba matematikden geçmiş yllardan soruyolarmı.yeminle geçmiş yıllardan çıkacağını bilsem soru cvp oturup ezberleyecem hee o derece geldiler bana.

cnm murat yayınlarından çalışıyorum ben... cnm bi kitap var hikaye kitabı tarzında mikro ve makro iktisadı anlayacağımz şeklde anlatıyor.. üstelk kalında değil sayfası az.... kitapyurdu: kitap - Bir Günde Ekonomist Nasıl Olunur? - John Charles Pool,Ross M. Laroe, ,

cnm bide elitaçıköğretmin videoları var çok güzel anlatıyorlar.. bolbol soru çöz cnm... karacanın noktaatış kitapçığı var 5 TL ders başı ndan al çöz 2-3 kezzz

kızlar buna cevp verin lütfenn

karacan nokta atış sorularıyla geçebileceğim kadar puan alır mıyım ? çok teşekkür edereim yardımların için

açıkçası matematikten soru ezberleyerek geçileceğini düşünmüyorum
ben matematik almadım soruları bilmiyorum ama
soruların geldiği konular aynı olsada rakamlar değişir güvenemezsin gibi
arkadaşlarından destek istesen biraz çalıştırsalar seni olmaz mı :44:

Ben açıköğretim birinci sınıftayım matematik dersi alıyorum ama bi açıköğretim kursuna gidiyorum ezberle geçebilceğini sanmıyorum bütünleme sürecinde bi kursa gidebilirsin ... Geçmiş yılların soruları çıkıyo fakat kalıp olarak aynı sdece

ben 4.cu sınıfım cıkmıs sorularla gectım dıebılırm 90 87 77 fln almısım

bende ilk defa bu sene girdim sınava.gayrimenkul değerleme ve sermaye piyasası bölümündeyim..2 yıllık bi bölüm..kitap açmadım ve muhasebe iktisattan bişeycik anlamam...37 52 falan gibi şeyler almıştım..benim için üpperr ingilizce 83 :)) mat 60 , falan... atmasyonla ancak buuuu

Kızlar kamu yönetimi kredili mi oluyor acaba ¿ Krediliyse umarım çan çok etkilemez ya notlarım çok iyi değil de hatta iyi değil yani:26:

Kızlar kamu yönetimi kredili mi oluyor acaba ¿ Krediliyse umarım çan çok etkilemez ya notlarım çok iyi değil de hatta iyi değil yani:26:

kamu yönetimi kredili değil şuan ama seneye tüm bölümler kredili sisteme geçecek

karacan nokta atış sorularıyla geçebileceğim kadar puan alır mıyım ? çok teşekkür edereim yardımların için

cnm bazı derslerde gerçekten karacan noktaatış işe yarıyor... cnm al bence 5 TL zaten en az 2 kez çöz baştan sona... bide cnm özellkle makro iktisattaki grafkleri anlayamyorsan cnm internette AÖF e-ogrenme portalı varya oradan derslern videoları varya onları izle cnm grafkleri hoca güzel anlatıyor cnm anlayamadığın yerler olursa eş zamnalı danışmanlk servisine sorularını sorablrsn cnm...... zaten 55 alsan geçersn herhalde...

goldflay çok ederim yardımın için mutlaka alıcam karacan nokta atış soru kitapçığını ara sınavda 43 aldım 55 yeter sanırım geçmem için çok saol yardımın için :13:

goldflay çok ederim yardımın için mutlaka alıcam karacan nokta atış soru kitapçığını ara sınavda 43 aldım 55 yeter sanırım geçmem için çok saol yardımın için :13:

cnm ricaederm inşallah ikimzde geçerz... Bazı derslerde tutmayablyormuş nokta atış bazen diyolar 5 soru anca tuttu diolar bazende 20-25 ama benm nokta atş aldığım dersler güzel geçti.. bende şimdi iktsada girişin nokta atışını alıcam cnm sonuçta 5 TL olduğu için denemekte fayda var cnm... Biz deneyelimde olur belki inşallah...

iktsada girişten çıkardığım özetler var hem sana hem başka arkadaşlara belki işine yarar..

fresa cnm vizeden 43 aldğn için finallerde 53 le geçebiliyorsun cnm yani garanti 55 alman yeterli olacak...

fresa cnm vizeden 43 aldğn için finallerde 53 le geçebiliyorsun cnm yani garanti 55 alman yeterli olacak...

ay çok saol canım benım valla gözüm öyle bi korktu ki ara sınavda
finale de öyle umutsuz bakıyodum ki
şimdi sayende toparlandım
çok teşekkür edrim sana

Son düzenleme:
Kızlar size bişi sormak istiyorummm???

Ben AÖF sınavında soruları vaktinde yetştriyorum ama herkes erkenden çıkıyor süre bitimine 1 saat kala sınıf boşalıyor... Sınıfta her defasında tek ben kalıyorum psikolojim bozuluyor... Bende rahat rahat soruları cevaplamak istiyorum... mesela önce sırayla kitapçıktaki herdersten kesin bildğm soruları işaretlyorum sonra dönüyorum başa az çok emin olduklarımı sonra en sona iki şık arasında kaldığım soruları bırakıyorum ve şık sayma yöntemi varya hani (her şıktan 6 tane oluyorya hani mesela cvplarda 6 tane A, 6 tane B, 6 tane C...... gibi) işte emin olmadığım 2 şık arasında kaldığım sorularda o şeklde şık sayarak gidiyorum hangi şıklardan ekskse ona göre iki şık arasında kalınca o şklde işaretliyorum ve bu şeklde tabi zaman alıyor.... bide bilmedğim sorularda mantık yürütmeye çalışıyorum düşünüyorum tabi zaman gidio... abzen sıkılıyorum biraz durup boşboş bakıp gözümü,beynimi dinlendryorum ve haliyle süreyi tam yetştryorum erken çıkamıyorum yani..... sınıfta tek kalıncada dikkat çekiyorum... bide benden önce kalan arkadaşta şahit olarak kalmak zorunda kalıyor beni beklemek zorunda kalıyor o yüzden mağdur oluyorum sınavlarda en büyük derdim bu... hatta bu son vzielerde süremin bitmesine 1 saat 5 dakika varken benden ayrı son kalan arkadaş kağıdını verdi ve o çıkamadı beni bekledi bende öyle oldukça daha tedrgn oldum ve sıkıldım son 6-7 soruyu salladım düşüncektim oysa.... kimseyi bekletmek istemedm..... benmde en mağdur olduğum durum bu... halbuki kağıdını 15 dk geç verseydi beklemycekti bende tedrgn olup soruları hızlı cvplamycaktım belki 10-15 puan yüksek alıcaktım.... iktsada giriş sınavında son 6-7 soru kalmıştı onları salladım geçtim... 63 almışım belki 70 alıcaktım çünkü sorular biraz uzundu biraz daha kafa yorucu geldi bana.... ve sınavda aynı salonda sınava girdğm arkadaşım vardı yakın arkadaşım bende neredeyse 1 buçuk saat önce verdi kağıdını ve benim en düşük notum 63 en yüksek notum 80 ortalamm da 72 civarı... o kağıdı erken veren arkadaşın en yüksek notu 53 en düşüğü 33.... vize not ortalamsı 42 falan..... ve sadece 2 dersten geçmşşş.... kağıdını erken verdiğine göre hani çok bilgili olduğu içinde erken vermemş..... yarım saat daha durup da kontrol edipte verse belki daha yüksek not alacaktı ama erkeknden çıktı... bende sandım hep bildği sorulardan çıktı nokta atış yaptı

peki kızlar siz süreyi ne kadarını kullanıyorsunuz??? Yetişiyor mu???? Yoksa ne kadar erken çıkıyorsunuz??? Sorun bende mi var acaba??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…