Kızlar size bişi sormak istiyorummm???
Ben AÖF sınavında soruları vaktinde yetştriyorum ama herkes erkenden çıkıyor süre bitimine 1 saat kala sınıf boşalıyor... Sınıfta her defasında tek ben kalıyorum psikolojim bozuluyor... Bende rahat rahat soruları cevaplamak istiyorum... mesela önce sırayla kitapçıktaki herdersten kesin bildğm soruları işaretlyorum sonra dönüyorum başa az çok emin olduklarımı sonra en sona iki şık arasında kaldığım soruları bırakıyorum ve şık sayma yöntemi varya hani (her şıktan 6 tane oluyorya hani mesela cvplarda 6 tane A, 6 tane B, 6 tane C...... gibi) işte emin olmadığım 2 şık arasında kaldığım sorularda o şeklde şık sayarak gidiyorum hangi şıklardan ekskse ona göre iki şık arasında kalınca o şklde işaretliyorum ve bu şeklde tabi zaman alıyor.... bide bilmedğim sorularda mantık yürütmeye çalışıyorum düşünüyorum tabi zaman gidio... abzen sıkılıyorum biraz durup boşboş bakıp gözümü,beynimi dinlendryorum ve haliyle süreyi tam yetştryorum erken çıkamıyorum yani..... sınıfta tek kalıncada dikkat çekiyorum... bide benden önce kalan arkadaşta şahit olarak kalmak zorunda kalıyor beni beklemek zorunda kalıyor o yüzden mağdur oluyorumsınavlarda en büyük derdim bu... hatta bu son vzielerde süremin bitmesine 1 saat 5 dakika varken benden ayrı son kalan arkadaş kağıdını verdi ve o çıkamadı beni bekledi bende öyle oldukça daha tedrgn oldum ve sıkıldım son 6-7 soruyu salladım düşüncektim oysa.... kimseyi bekletmek istemedm..... benmde en mağdur olduğum durum bu... halbuki kağıdını 15 dk geç verseydi beklemycekti bende tedrgn olup soruları hızlı cvplamycaktım belki 10-15 puan yüksek alıcaktım.... iktsada giriş sınavında son 6-7 soru kalmıştı onları salladım geçtim... 63 almışım belki 70 alıcaktım çünkü sorular biraz uzundu biraz daha kafa yorucu geldi bana.... ve sınavda aynı salonda sınava girdğm arkadaşım vardı yakın arkadaşım bende neredeyse 1 buçuk saat önce verdi kağıdını ve benim en düşük notum 63 en yüksek notum 80 ortalamm da 72 civarı... o kağıdı erken veren arkadaşın en yüksek notu 53 en düşüğü 33.... vize not ortalamsı 42 falan..... ve sadece 2 dersten geçmşşş.... kağıdını erken verdiğine göre hani çok bilgili olduğu içinde erken vermemş..... yarım saat daha durup da kontrol edipte verse belki daha yüksek not alacaktı ama erkeknden çıktı... bende sandım hep bildği sorulardan çıktı nokta atış yaptı
peki kızlar siz süreyi ne kadarını kullanıyorsunuz??? Yetişiyor mu???? Yoksa ne kadar erken çıkıyorsunuz??? Sorun bende mi var acaba??
işte budur canımcımbence gayet güzel bir not finaldende 50 aldınmı tamamdır iktisat
periciğim süper tahminlerin olmuş belli merguana sınav sonucu gayet güzelben bi ara geçmişi kurcalayayım bakalım bulursam bende öne çıkarırım mesajını çok çok sağol sen bizim bundan böyle soru tahmincimizsin ona göre
mergunacım benim 2 ünite daha bitti toplam 3 oldu
yazarak çalıştığım için çok yavaş gidiyor
artık sadece karışık konularla önemli noktaları yazıcam
zaten haftaya bugün yolda olucam bakalım o zamana kadar bitirmem gerekliydi :26:
şimdi ne kadarını halledersem sonrası o kadar iyi bakalım
canım 1 aydır oturum açmamış.bende merak ediyorum yaaaynen yaa desteklerimizle mezun olacağız inşallah hepimiz
bu arada piolin den haber var mı :26: merak ediyorum nasıl acaba
merguna cnm ben toplam 29 ünite bitrdm... 21 ünitem kaldı
ekliyorum canımben 4 ünite daha bitirdim
cnm ricaederm inşallah ikimzde geçerz... Bazı derslerde tutmayablyormuş nokta atış bazen diyolar 5 soru anca tuttu diolar bazende 20-25 ama benm nokta atş aldığım dersler güzel geçti.. bende şimdi iktsada girişin nokta atışını alıcam cnm sonuçta 5 TL olduğu için denemekte fayda var cnm... Biz deneyelimde olur belki inşallah...
iktsada girişten çıkardığım özetler var hem sana hem başka arkadaşlara belki işine yarar..
Eki Görüntüle 408716 Eki Görüntüle 408717 Eki Görüntüle 408718 Eki Görüntüle 408719 Eki Görüntüle 408720 Eki Görüntüle 408721 Eki Görüntüle 408722 Eki Görüntüle 408723 Eki Görüntüle 408724 Eki Görüntüle 408725 Eki Görüntüle 408726 Eki Görüntüle 408727 Eki Görüntüle 408728 Eki Görüntüle 408729 Eki Görüntüle 408730 Eki Görüntüle 408731 Eki Görüntüle 408732 Eki Görüntüle 408733 Eki Görüntüle 408734 Eki Görüntüle 408735 Eki Görüntüle 408736 Eki Görüntüle 408737 Eki Görüntüle 408738 Eki Görüntüle 408739 Eki Görüntüle 408740 Eki Görüntüle 408741 Eki Görüntüle 408742 Eki Görüntüle 408743 Eki Görüntüle 408744 Eki Görüntüle 408745 Eki Görüntüle 408746 Eki Görüntüle 408747 Eki Görüntüle 408748 Eki Görüntüle 408749 Eki Görüntüle 408750 Eki Görüntüle 408751 Eki Görüntüle 408752 Eki Görüntüle 408753 Eki Görüntüle 408754 Eki Görüntüle 408755 Eki Görüntüle 408756
merguana canım hafta sonu 7 ünite çalıştım
merguana 3 yıl oldu.sınav sistemi değişir soru sistemi değişir onlar istisna ama yinede iktisada giriş soru çıkma ihtimali olan yerleri sana yazayım dedimbu kısımlardan soru çıkma ihtimali yüksek bana göre
buraya yazıyorum ki başka faydalanan da çıkar belkibiryerden alıntı değil.bizzat kendim çıkarttım.çalışırken buraları göz önünde tutarsan belki 3-5 soru faydası olur
1. ünite
iktisadın tanımı
iktisadin temel özellikleri
iktisadın bölümleri ve tanımları
ihtiyacın özellikleri
2. ünite
bu ünitedeki grafikleri iyi incele.mantıgını kavra.sınavda benzer grafikler çıkacak yapman kolaylaşır
azalan marjinal fayda
ezberlemen gerekende 2-3 formul var bunlardan da korkma.hemen yerine oturttunmu 30 saniyeni almaz çözmen.
3. ünite
dengeli değişimler önemli bir konu.özet olarak çıkartmısım.yine grafiklerden gözün korkmasın.benim notlarıma bak birazda grafiklere
Eki Görüntüle 352947
talebin değişmesine yol açan faktörler
arzdaki kaymalar
bide bende 22 sayfada 2 grafik var.talep artışı azalışı 5 er tane karşılaştırması var o karşılaştırmaları öğren
4. ünite
talebin fiyat esnekliği alt başlıkları
esneklik değeri her noktada aynı olan talep eğrileri 3 grafik var
fiyat esnekliğini etkileyen faktörler
gelir esnekliği,çapraz talep esnekliği,arz esnekliği yorumları (önemli)
5. ünite
vergi yansıması grafikleri
6. ünite
üretim ile ilgili kavramlar
toplam,ortalama ve marjinal fiziki ürün ilişkileri
toplam maliyetler,ortalama maliyetler buradaki formullerin yanına mutlaka ne ne tek tek not et.oyle çalış aklında kalır.mesela değişken maliyet (VC).tüm (VC) lerin yanına değişken maliyet diye not et
marjinal maliyet grafik yorumu
7. ünite
firma gelirleri ve gelir eğrileri
kısa dönemde kar maksimizasyonu
8. ünite
monopol
fiyat farklılaştırma türleri
oligopol (en önemli özelliğine çalış) ve sınıflandırması
9. ünite
faktör talep esnekliğini belirleyen etmenler
10. ünite
sözel tamamı burdanda dışsallığın alt başlıklarına bak
öncelikle notlar çok güzelellerine kollarına sağlık en baştaki samiye bayıldım
benim sorunumu yazmıssınaynen senin gibi yapıyorum bende.ilk yarım saatte tüm bildiklerimi isaretliyorum sonra başa dönüp kontrol ediyorum.cevap kagıdına işaretliyorum falan derken son dakika da çıkıyorum bende istisnasız aynen senin gibi bende rahatsız oluyorum ama bekleyecek olan bekleyecek deyip çokta takılmamaya çalışıyorum.sonuçta açıköğretimin bize tanıdıgı hak o kadar.fazlasını istemiyoruz ki..o erken çıkanlar ya hiç çalışmamıs yada ezber yapmıs olanlar oluyor sorun sende yok tatlım.olması gerekeni yapıyoruz biz.emek ediyoruz.her sorunun cevabınıda emin olarak işaretlemek istiyoruz
Goldflay, bende de oldu bu. Gerçi ben ilk defa aöf sınavına giriyorum. Lisans tamamladığım için.
Cumartesi günü olan sınavda 1.5 saat kala verdim çıktım o notlarım güzel geldi.
Pazar günki iki sınavıma çalışamamıştım pek. O yüzden son dakkaya kadar kaldım sınavda.
Düşündükçe daha da batmışım ya neyse
Adam tepemde dikildi bir tek ben ve bi kız kaldık. Oda verdi gitti bu sefer adam bana tip tip bakmaya başladı.
Hiç tınlamadım valla. Ona ne? Son saniyeye kadar kalmak benim hakkım.
Birde diyor ki öss zamanı çok kısıtlı veriyor bakın aöf booool bool veriyor diyor. Laf çarpıyor aklınca
Tınlamayınca iyice kıl oluyorlar istemiyorlarsa yapmasınlar o mesleği benmi zorladım.
yine en çok benim ünitem var .merguanacığım 5 ünite bitirdim.kaldı 78
Selam arkadaslar, sınava cok az bir zaman kaldı... ve ben çok tedirginim... Büte kalmadan bitirmek istiyorum... Ama final üniteleri matematik haric cok zor gibi geldi bana.. İnsallah bitirebiliriz..
merguanacımm, toplam calıstıgım 9 ünite oldu.. Matematigi bitirmiş oldum şükürler olsun
Merguana ben 8 ünite daha bitirdim canım...
Toplam 21 ünite oldu ...
MErguana 7 ünite bitti canım. Türk vergi sistemi tamamdır. Konuları, final ve büt çıkmış soruları hepsi bitti bir kez daha göz gezdiricem çıkmış sorulara tamamım bu dersten. Keşke vizesine de adam gibi çalışsaydım ne kadar zevkli bir dersmiş
kızlar acaba bu yıl final sınavının sadece geçmiş yıl sorularından çıkma olasılığı nedir?ben bi kaç yerde böyle bişeyler okudum da. seneye bütün bölümler kredili sisteme geçeceği için müfredat değişecekmiş.o yüzden de gemiş yıl soruları ağırlıkta olcakmış.olabilir mi sizce. bana mantıklı geldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?