• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

merhaba kızlar
nasıl gidiyor çalışmalar
sınava çok bişey kalmadı allah yardımcımız olsun hepimizin
canım ben dördüncü dersime başladım. bu sefer e öğrenmeden çözmedim son haftamı e öğrenmedeki testlere denemelere ayıracağım. geçmiş yılllarada bakmadım henüz. iki hafta var az kaldı aslında üç dersim kritik 47-50-50 inşallah geçerim bunlardan da.

cnm ben öyle çalşmaya vakti olupta sadece çıkmş sorulara çalşıp geçenlere karşıyım ama zaman yetmeyince o zaman karşı değilim... cnm ben her dersin ünitelerini çalştktan sonra çıkmş soru çalşıyorum... çok faydası oluyor ama hiç çalşmadan çözmekte tabi soruları ezberliosun akılda kalıo... bence sıkışılan derslerde başvurulacak iyi bi yöntem... ama vakti olduğu halde çıkmş sorulara çalşp ezberleyp o soruları 90 alanlara karşyım.....

hazıra konmuş gibi oluyor insan belki ama dediğim gibi 3 ders tamamda o 2 ders sıkıntılı 90 alan var dediğine göre işe yarıyor demekki .Çalıştıklarımdan kötü çıkmış sorulardan iyi alırsam sinir olurum kendimeee:47:Teşekkür ederim canımmm benim...

merhaba kızlar
nasıl gidiyor çalışmalar
sınava çok bişey kalmadı allah yardımcımız olsun hepimizin
ahh canım zoraki çalışıyorum.nabıcaz bakalım.yaz zor oluyo çalışmak:5:
ben bitirdim ünitelerimi tekrarlara başlayacağım

merguna cnm benm üniteler bitti 50-50 oldum:9: şimdi çıkmş sorulara başladım bakalım....

Ben 14 ünite bitirdim. biten 2 dersimin üniteleri bu. 3. dersimin yarısındayım.

ekliyorum:16:

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-..........7...........
Merguana........44......-............22..........
Bulancak28......26....-..........26........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-...........18.........
nyfitsa...........25........-........25.........
Goldflay........50...........-.........50..........
Sevgi meleği.....45........-.........14......
Enkidu...........83........-.........5.......
Ebrutolga......42.........-.......21.........
sadakattt ......65......-........10........
zoia............14.........-.......5............
gulenkalp......60........-..................
eftelya__.......60..........-........1..........
andie.............49............-.......3.............
KaRaKiZ3834.....55..............-......14

hazıra konmuş gibi oluyor insan belki ama dediğim gibi 3 ders tamamda o 2 ders sıkıntılı 90 alan var dediğine göre işe yarıyor demekki .Çalıştıklarımdan kötü çıkmış sorulardan iyi alırsam sinir olurum kendimeee:47:Teşekkür ederim canımmm benim...

cnm çıkmş soru çözzmek gerçekten çok işe yarıyor.. ben her dersin ünitelerini bitrdkten sonra muhakkkkak son 12 yılın sorularını çözüyorum. Hem kendimi denemiş oluyorum hem konu çalşırken ki eksklerim oluyor bazen kaçırdğm yerler, soru çözerek o kaçırdğm yerleri yakalıyorum... sınavda zaten muhakkkak çıkmş sorulardan az da çok da olsa çıkıyor ama kaç tane çıkacağı belli olmaz... o yüzden mecbur kalmadıkça tek çıkmş sorulara çalşmak biraz riskli ama bazen senn gibi vakti olmayan birisi için en iyi yöntem.. Ama sadece onlara çalışıp 90-100 alanlara da neden karşıyım, kimi insanlar oluyor evde oluyor çalşmıyor vakti çok olduğu halde gidip son gün çıkmş soru ezberleyip yüksek puanla mezun oluyorlar ve sonra ilerde bi ortamda okudukları bölümle ilgli bilmesi gereken çok basit bi konu açılıyor bi gr. o konu hakkında sohbet edemyor... sonra ne diyorla işte bu AÖF li bak seviyesi düşük bi soruyu bilemedi diolar AÖF nin adı böle böle karalanıyor cnm... O yüzden..... cnm yetişemedklerine çalş... hatta karacan noktaatış var onuda tavsiye ediyorlar... kolay gelsn:34:

kızlar bende karacanın nokta atıs sorularını aldım burdan bı arkadsın tavsıyesıyle dun geldı bende avktı olmayanlardanım fırsat buldukca unıte özetlerini okuyup sorulara bakıyorum o kadar yanı bu aldıklarıma bıle bakabılcek mıyım mechul hayırlısı surda ne kaldı zaten sanırım kalıcam bu sene:50::5:

kızlar bende karacanın nokta atıs sorularını aldım burdan bı arkadsın tavsıyesıyle dun geldı bende avktı olmayanlardanım fırsat buldukca unıte özetlerini okuyup sorulara bakıyorum o kadar yanı bu aldıklarıma bıle bakabılcek mıyım mechul hayırlısı surda ne kaldı zaten sanırım kalıcam bu sene:50::5:

cnm o nokta atışı 2 kez çöz en az... bi de mesela 7 dersin var diyelim sınavdan 15 gün önce başla hergün bitane çöz yani sınava kadar 2 kez tekrar etmş ol noktaatışı kolay gelsn:34:

Selam arkadaslar
Maliye 4. Siniftayim ama veremediğim 2ders yüzünden okulu bitiremiyorum
Anlayacağınız bu 2derste tembellik yapıyordum
Ama bu sene kendimden beklemediğim bir çalışma temposundayim ve vize notlari guzel darısı finale

zor ama zamanda az kaldı merguanam ya
ha gayret şu sınavıda verip yaz aylarını rahat geçirelim :10:

ay inşallah canım:16:
Merguana; ben 7 ünite daha bitirdim, toplam 29 ünite oldu canım..
ekliyorum canım:16:
kızlar bu sınava giriş belgelerimizi ne zaman açıklarlar acaba?

canım 1 hafta kalan açıklanır:16:

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-..........7...........
Merguana........44......-............22..........
Bulancak28......26....-..........26........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-...........18.........
nyfitsa...........25........-........25.........
Goldflay........50...........-.........50..........
Sevgi meleği.....45........-.........14......
Enkidu...........83........-.........5.......
Ebrutolga......42.........-.......29.........
sadakattt ......65......-........10........
zoia............14.........-.......5............
gulenkalp......60........-..................
eftelya__.......60..........-........1..........
andie.............49............-.......3.............
KaRaKiZ3834.....55..............-......14

Selam arkadaslar
Maliye 4. Siniftayim ama veremediğim 2ders yüzünden okulu bitiremiyorum
Anlayacağınız bu 2derste tembellik yapıyordum
Ama bu sene kendimden beklemediğim bir çalışma temposundayim ve vize notlari guzel darısı finale

cnm o 2 ders hangileri ??? bende iktsat okuyorum iktsatla maliye benzio dersleri de ondan sordum ben daha 3 teym merak ettm hangi, dersler diye

iktsat 3. sınıf okuyan arkadaşlar varsa uluslararası iktsatttan zorlandığım kavramları teorileri not aldım... sınav günü son gün okuyup hatrlamak için paylaşmak istedm:31:

$Fotoğraf-0004 (2).webp

Son düzenleme:
cnm o nokta atışı 2 kez çöz en az... bi de mesela 7 dersin var diyelim sınavdan 15 gün önce başla hergün bitane çöz yani sınava kadar 2 kez tekrar etmş ol noktaatışı kolay gelsn:34:

saol canım ama ben konuları halledemedım kı dah aozet okuyup sorulara bakıyodum 6 dersım var 3-4 derse yogunlasıcam gerısı büte kalıcak zaman olmadıgı ıcın ama yapmaya calısırım elımden geldıgı kadar saol aslınd aıs yerınde musaıtım am adıkkat ceker dıye calısamıyorum cekınıyorum evde de oglumdan fırsatım olmuyor:50:

saol canım ama ben konuları halledemedım kı dah aozet okuyup sorulara bakıyodum 6 dersım var 3-4 derse yogunlasıcam gerısı büte kalıcak zaman olmadıgı ıcın ama yapmaya calısırım elımden geldıgı kadar saol aslınd aıs yerınde musaıtım am adıkkat ceker dıye calısamıyorum cekınıyorum evde de oglumdan fırsatım olmuyor:50:

cnm yetşmeyen 1 dersini büte bırakıp diğerlerne ağırlk vereblrsn kolay gelsn

cnm çıkmş soru çözzmek gerçekten çok işe yarıyor.. ben her dersin ünitelerini bitrdkten sonra muhakkkkak son 12 yılın sorularını çözüyorum. Hem kendimi denemiş oluyorum hem konu çalşırken ki eksklerim oluyor bazen kaçırdğm yerler, soru çözerek o kaçırdğm yerleri yakalıyorum... sınavda zaten muhakkkak çıkmş sorulardan az da çok da olsa çıkıyor ama kaç tane çıkacağı belli olmaz... o yüzden mecbur kalmadıkça tek çıkmş sorulara çalşmak biraz riskli ama bazen senn gibi vakti olmayan birisi için en iyi yöntem.. Ama sadece onlara çalışıp 90-100 alanlara da neden karşıyım, kimi insanlar oluyor evde oluyor çalşmıyor vakti çok olduğu halde gidip son gün çıkmş soru ezberleyip yüksek puanla mezun oluyorlar ve sonra ilerde bi ortamda okudukları bölümle ilgli bilmesi gereken çok basit bi konu açılıyor bi gr. o konu hakkında sohbet edemyor... sonra ne diyorla işte bu AÖF li bak seviyesi düşük bi soruyu bilemedi diolar AÖF nin adı böle böle karalanıyor cnm... O yüzden..... cnm yetişemedklerine çalş... hatta karacan noktaatış var onuda tavsiye ediyorlar... kolay gelsn:34:

çok korkuyorummm canımmm hayırlısıı artık çok az bir süre kaldıı nasipse inşalllah geçerimm...Çok haklısın sana sonuna kadar katılıyorum öyle çok bilgi sahibi oluyor ki insan yeter ki çalışsın okusun...Sonraa aöf okumuş ama cahil diyor insanlar.Sana sonuna kadar katılıyorummm:38::38::38:

Back