cnm çıkmş soru çözzmek gerçekten çok işe yarıyor.. ben her dersin ünitelerini bitrdkten sonra muhakkkkak son 12 yılın sorularını çözüyorum. Hem kendimi denemiş oluyorum hem konu çalşırken ki eksklerim oluyor bazen kaçırdğm yerler, soru çözerek o kaçırdğm yerleri yakalıyorum... sınavda zaten muhakkkak çıkmş sorulardan az da çok da olsa çıkıyor ama kaç tane çıkacağı belli olmaz... o yüzden mecbur kalmadıkça tek çıkmş sorulara çalşmak biraz riskli ama bazen senn gibi vakti olmayan birisi için en iyi yöntem.. Ama sadece onlara çalışıp 90-100 alanlara da neden karşıyım, kimi insanlar oluyor evde oluyor çalşmıyor vakti çok olduğu halde gidip son gün çıkmş soru ezberleyip yüksek puanla mezun oluyorlar ve sonra ilerde bi ortamda okudukları bölümle ilgli bilmesi gereken çok basit bi konu açılıyor bi gr. o konu hakkında sohbet edemyor... sonra ne diyorla işte bu AÖF li bak seviyesi düşük bi soruyu bilemedi diolar AÖF nin adı böle böle karalanıyor cnm... O yüzden..... cnm yetişemedklerine çalş... hatta karacan noktaatış var onuda tavsiye ediyorlar... kolay gelsn