goldflay ellerine kollarına emeklerine sağlıkumarım birilerine faydası dokunur
yalnız çektiğin fotoları eklemeden nickini ve kadınlarkulubu yazsan süper olur.burdan kopyalayıp başka sitede yayınlanmasını engellemiş olursun
cnm herşeye rağmen çalşmak zorundayız.. başla gerisi gelr... bende geçen yıl 1-2 soruyla iktsada girişi kaçırmştım... çok kötü bi durum .. işte aöf nin dezavantajıbende hala çalışmaya başlamadım(( işletme okuyorum muhasebe 1 soru yüzünden sınıfta kaldım, 3dersim var inşallah bu sene hepsini verip 4 e geçebilirim
merguanacıgım 5 ünite daha ekleyebilirmisinsabah yine 05,30 da kalktım hem daha dinç oluyorum hemde ders çalıştıgım için huzurlu oluyorum
öpüyorum hepinizi
merguanacıgım 5 ünite daha ekleyebilirmisinsabah yine 05,30 da kalktım hem daha dinç oluyorum hemde ders çalıştıgım için huzurlu oluyorum
öpüyorum hepinizi
canım 22 ünite çalıştım eklermisin sağol
24 ünite oldum
Off vizelerde sınavdan 15gün önce bütün üniteleri bitirmiştim, cok korkuyorum ya...2 ünite daha bitirdim bu arada ben.
cnm geçmiş yıl sorularını hangi yıldan başlıyorsun çalşmaya?? Ben 2000 yılından 2011 dahil çözüyorum çok zaman alıyorbenim bütün derslerim bitti geçmiş yıl sorularını da ezberledim.artık son hafta tekrar bi bakcam o kadar çünkü şimdi çalışıp durunca unutuyorum o zamana. bi de puzzle yapmaya başladım kafam dağılsın diye.o da epey sardı yani
benim bütün derslerim bitti geçmiş yıl sorularını da ezberledim.artık son hafta tekrar bi bakcam o kadar çünkü şimdi çalışıp durunca unutuyorum o zamana. bi de puzzle yapmaya başladım kafam dağılsın diye.o da epey sardı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?