Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Daha başlamadım bile off içimden gelmiyor erteleyip duruyorum nolcak bu halim benim

merguanacıgım 5 ünite daha ekleyebilirmisin sabah yine 05,30 da kalktım hem daha dinç oluyorum hemde ders çalıştıgım için huzurlu oluyorum

öpüyorum hepinizi

goldflay ellerine kollarına emeklerine sağlık umarım birilerine faydası dokunur

yalnız çektiğin fotoları eklemeden nickini ve kadınlarkulubu yazsan süper olur.burdan kopyalayıp başka sitede yayınlanmasını engellemiş olursun

teşekküredrm cnm ewet haklısn cnm :) öyle yapayım bidaka koyacak olursam

bende hala çalışmaya başlamadım (( işletme okuyorum muhasebe 1 soru yüzünden sınıfta kaldım, 3dersim var inşallah bu sene hepsini verip 4 e geçebilirim

bende hala çalışmaya başlamadım (( işletme okuyorum muhasebe 1 soru yüzünden sınıfta kaldım, 3dersim var inşallah bu sene hepsini verip 4 e geçebilirim
cnm herşeye rağmen çalşmak zorundayız.. başla gerisi gelr... bende geçen yıl 1-2 soruyla iktsada girişi kaçırmştım... çok kötü bi durum .. işte aöf nin dezavantajı

Off vizelerde sınavdan 15gün önce bütün üniteleri bitirmiştim, cok korkuyorum ya... 2 ünite daha bitirdim bu arada ben.

merguanacıgım 5 ünite daha ekleyebilirmisin sabah yine 05,30 da kalktım hem daha dinç oluyorum hemde ders çalıştıgım için huzurlu oluyorum

öpüyorum hepinizi

canım 22 ünite çalıştım eklermisin sağol

Off vizelerde sınavdan 15gün önce bütün üniteleri bitirmiştim, cok korkuyorum ya... 2 ünite daha bitirdim bu arada ben.

ekliyorum

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-..........12...........
Merguana........44......-............22..........
Bulancak28......26....-..........26........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-...........20.........
nyfitsa...........25........-........25.........
Goldflay........50...........-.........50..........
Sevgi meleği.....45........-.........44......
Enkidu...........83........-.........5.......
Ebrutolga......42.........-.......29.........
sadakattt ......65......-........10........
zoia............14.........-.......5............
gulenkalp......60........-..................
eftelya__.......60..........-........1..........
andie.............49............-.......3.............
KaRaKiZ3834.....55..............-......22.....

benim bütün derslerim bitti geçmiş yıl sorularını da ezberledim.artık son hafta tekrar bi bakcam o kadar çünkü şimdi çalışıp durunca unutuyorum o zamana. bi de puzzle yapmaya başladım kafam dağılsın diye.o da epey sardı yani

23 ünitem daha bitti çok şükür aslında tümü bittide baştan alıyorum

Son düzenleme:
cnm geçmiş yıl sorularını hangi yıldan başlıyorsun çalşmaya?? Ben 2000 yılından 2011 dahil çözüyorum çok zaman alıyor sen günde kaç soru çözüyorsun?? Ne çabuk bitrdn üniteleri ve çıkmş soruları maşalllah ...

İsmihannn psikolojimi bozdunnnMaşallah sanaa hayırlısıylaa derslerini yüksek puanlarla verirsin inşallah.Kıskandım seni o azminden birazcıkta bana gönderrr

merhaba kızlar ben daha hiçççç çalışmadım ne yapıcam bilmiyorum elime almak istemiyorum kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…