- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- Konu Sahibi Sevenkadin35
Üçgen deil o üçken bi kereÜçgen vücut ve habire 'o beni seçti' lafından sonra gerisini okumaya gerek duymadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üçgen deil o üçken bi kereÜçgen vücut ve habire 'o beni seçti' lafından sonra gerisini okumaya gerek duymadım
Bende az önce Adonisi öğrendim
Atlaya atlaya okudum beynim errorAsıl hikaye sonrasında ama
Üçgen deil o üçken bi kere
Cok takilma abla sonra kocani begenmezsin bak bende cita suan agri dagin tepesinde lelelele yaniOnuda bilmiyordum
Varsa yoksa Tendon yaniOnuda bilmiyordum
Offf yine şu lanet cehaletimÜçgen deil o üçken bi kere
Abla daha çok var bence şuan beynim bana oyun oynuyor yoksa hepsini yazardımFofenk fofenk..
Üçken..
KK literatürene geçen kelimeler
Bi süre sonra "beni seçtiğiniz için size minnettarım majesteleri" diyerek önünde 90 derecelik bi açıyla eğileceksin sanıyorum
Ohooo çabuk pes etmişsin.Atlaya atlaya okudum beynim error
Cok takilma abla sonra kocani begenmezsin bak bende cita suan agri dagin tepesinde lelelele yani
Varsa yoksa Tendon yani
Abla daha çok var bence şuan beynim bana oyun oynuyor yoksa hepsini yazardım
Bu zulme daha fazla dayanamadımOhooo çabuk pes etmişsin.
Vikviklemek?Hahahaahahaha iyiydi
Aynen tendonu kopartıp,aşili kortizon iğne yaptıran gene ben aramızda güçlü bir bağ var
Bir tane varda aklıma gelmiyor hatta pastalı bir konuydu
Haaaahhh topik amacına ulaştı işte tebrikssss sevan ablamız izmirin amacı da bizi kıskandırmaktı hepimizin dibi düştü vesselamHepsini okumadim, eşini öyle bir anlatmissin ki benimkini bırakıp seninkini alasım geldi
Dayan çekirgeBu zulme daha fazla dayanamadım