- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
- Konu Sahibi Sevenkadin35
Tüh Ben kaçar gelirim seni ziyarete
Tamam beklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh Ben kaçar gelirim seni ziyarete
54 ziyaretçi eğleniyor muyuz gençler
Hahahahaaaa boyle reytingleri sizler gordukce fakirligim iyice beni ezik yapiyorZiyaretci: 50)
Reyting düşüyor
Hahahahaaaa boyle reytingleri sizler gordukce fakirligim iyice beni ezik yapiyor
ayrıca 22 yaşındaki adamın küçüklüğünden beri kafasındaki eş profili nedir yaaa daha adam ergenliğinden çıkış hazırlıklarında daha zaten
Aaaa olur mu hic hem sayenizde engiiiiiin bilgileri ogreniyoruz iyiki pro sunuzYaaa lütfen vicdan azabı duyuyorum sonra,böyle zenginlik olmaz olsun diyorum
Aaaa olur mu hic hem sayenizde engiiiiiin bilgileri ogreniyoruz iyiki pro sunuz
Flash tv gercek kesit izler gibi hissettim anlatim seklinden niye oyle oldu bilmiyorum birde kanira kanira gulmek ne olaki..fake demislerde bende o hisse kapildim
Bir gece ansızın gelebilirimTamam beklerim
Bu yazılanları okumaya ne göz ne beyin yeter diyorum nolmus biri anlatsin fake mi şimdi bu kizcee
22 yaşında Yunus polisi bir bey karısını içe kapanık ve sarışın kısa boylu diye seçmiş evlenirken ama aynı dış görüntünün dışa dönük karakterli olan kız kardeş eniştesinden hoşlanıyormuşBu yazılanları okumaya ne göz ne beyin yeter diyorum nolmus biri anlatsin fake mi şimdi bu kizcee