- 14 Mart 2010
- 7.878
- 6.785
- Konu Sahibi Sevenkadin35
hikaye cok zayif ya hu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vikviklemek?
Hepsini okumadim, eşini öyle bir anlatmissin ki benimkini bırakıp seninkini alasım geldi
Sesli güldüm inankiKocişin seni seçerken dişlerine falan baktı mı?
Beğri ne yaa üçken ne, elma misin sen seçilecek yaşin kaç, hepiniz kafayı yemişsiniz saç saça yoluşun madem
Konu sahibinin suçu. Üçkendi bisepti adonisti. Etkilendik ister istemezHissediyorum saat 4 gibi cımbızlı müdür ensemizde boza pişirecek
Konu sahibinin suçu. Üçkendi bisepti adonisti. Etkilendik ister istemez
Eşim küçüklükten beğri kafasına bir model koymuş öyle biriyle evlenicem diye..
Küçüklüğünden beri..
Bende fakirim bakamiyorum zaman zaman bizede bilgi verirmisin noooluuurrSen bakamazsın pro uye olman lazım bizim gibi kısaca fakirler bakamaz diyoruz
Mapusa düşersek Mune bizi aynı koğuşa koysun olur mu Hanım ablaBirbirimize destek oluruz hemSonu hiç hayırlı değil bunun
Gerçekse ayrı manyaklık fake ise ayrı manyaklık
Eşim küçüklükten beğri kafasına bir model koymuş öyle biriyle evlenicem diye kısa boylu, sarışın, beyaz tenli, siyah gözlü ve güzellikten ziyade tatlı olan içekapanık bir kızla evleneceğini hayal etmiş hep ki zaten bunlar benim özelliklerim o yüzden seçmiş beni.
Mapusa düşersek Mune bizi aynı koğuşa koysun olur mu Hanım ablaBirbirimize destek oluruz hem
Tüh Ben kaçar gelirim seni ziyareteTamam olabilir benim koğuşum ayrı ama,yaşlılara özel koğuş tahsis ediyorlar..
Her türlü lüksü sunuyorlar