- 16 Ekim 2022
- 176
- 22
- 28
- Konu Sahibi papatyagibiii
-
İfade bırakmaktan yorulmadınmı taçsız kral gel iki lafın ayak parmağını kıralım şurdaTamam taçsız kral gözlük kullan
Gerçek tektir .Ben bu şekilde öğrendim böyle benimsedim kimsenin lugatı beni ilgilendirmez
Herkesin doğrusu yanlışı kendinedir .Gerçek tektir
Başkasını rahatsız ettiğimiz yerde özgürlüğümüz biter amaHerkesin doğrusu yanlışı kendinedir .
Başkasını rahatsız ettiğimiz yerde özgürlüğümüz biter ama
Anlatmaya çalıştığınız şeyde bir mantık bulamadım onun için buna cevap veremicemBaşkasını rahatsız ettiğimiz yerde özgürlüğümüz biter ama
İfade bırakmaktan yorulmadınmı taçsız kral gel iki lafın ayak parmağını kıralım şurda
Şunuda atayım içimde kalmasın
Herkesin doğrusu yanlışı kendinedir .
Kimse kimseyi umursamıyor da siz baya umursuyorsunuz yalanlara bakılırsa son 1 sayfadır kendi kendinize konuştuğunuzun farkında mısınız djdhhshsjs :) koşa koşa profili kitlemenizden zaten neyin yalan neyin doğru olduğu yeterince belli ayrıca attığınız belge saçma sapan bir herhangi bir erkeğin çektiği bir şey allah bilir kimden istediniz nerden buldunuz sırf haklı çıkmak için gidip yatın uyuyun sabaha zaten bu umursamadığınız forum sizin için olmayacak çünkü kendi ağzınızla troll konu açtığınızı söylediniz bu yasakAyrıca burada gruplaşıpta gardını alamamış insanları savunurken Kendinizi sefere çıkmış gibimi görüyorsunuz kime karşı kimi kolluyorsunuz.
Boşa laf atmaktan başka ne biliyorsunuz? Gelip burda bilmişlik taslamak ukalalık nedir yani Sanki öğrenlerine ders anlatıyorlar burdan çıktından sonra kimse kimseyi umursamaz yani neyin öğretme derdi dersi bu şaka gibisiniz
-da eki ayri yazılır.Ellerin bitti tırnaklarınla kazımaya geldin heralde gene ne umarım tırnakların protez degildir ..hamile insanları rahat bırakta başkalarını bul
Hatim indirme diye kitledim canımKimse kimseyi umursamıyor da siz baya umursuyorsunuz yalanlara bakılırsa son 1 sayfadır kendi kendinize konuştuğunuzun farkında mısınız djdhhshsjs :) koşa koşa profili kitlemenizden zaten neyin yalan neyin doğru olduğu yeterince belli ayrıca attığınız belge saçma sapan bir herhangi bir erkeğin çektiği bir şey allah bilir kimden istediniz nerden buldunuz sırf haklı çıkmak için gidip yatın uyuyun sabaha zaten bu umursamadığınız forum sizin için olmayacak çünkü kendi ağzınızla troll konu açtığınızı söylediniz bu yasakMune
Herkesin doğrusu de her konuda kendisine değil
“Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.”
Bu yüzden tdk daki herhangi bir açıklamaya ben böyle öğrendim herkesin doğrusu kendine diyip geçemezsiniz okuyun öğrenin o zaman kendinizi daha fazla rezil etmeyin
Söyleyecek birşey bulamadığın için üzüldüm sana samimi olarak söylüyorum bak takıntılımısınsenistedihgim gibiiiiiyazarımmm-da eki ayri yazılır.
Aynen geldin şu an hepimiz sahte düğün tarihin yüzünden ağlayarak günlüğümüze yazıyoruzHatim indirme diye kitledim canımbana birşey öğrettin ya onu sana satayım diye söylüyorum inan bana umurumda bile değil hesabın kapanması çok da lazım degil sizin gibi aktif kullanan ona buna sataşan bir karaktere sahip değilim.
Ama Beni ezmeye çalısanında hakkından gelirim
Sevgilinide al git burdanAynen geldin şu an hepimiz sahte düğün tarihin yüzünden ağlayarak günlüğümüze yazıyoruz
Size hatim indirdin diyen ya da anlamını öğreten ben değilim siz okuma yazma bildiğinize emin misiniz
Mantığınız buna yeticek seviyede olsaydı insanları kandırdıgınızı zannedip e*ayi gibi bi üslub kullanmazdınız safi kötüsünüz .Anlatmaya çalıştığınız şeyde bir mantık bulamadım onun için buna cevap veremicem
Kes ya hadi yallah git her şeyini eleştiren kocana köle olmaya devamSevgilinide al git burdan
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah . Özgürlüğün kısıtlanmasından bahsediyorsun bunun neresinde mantık var ceza evine falanmı girecekmişim yani lütfen bırak uyu dinlen kendine stres arama gece geceMantığınız buna yeticek seviyede olsaydı insanları kandırdıgınızı zannedip e*ayi gibi bi üslub kullanmazdınız safi kötüsünüz .
Sen kes kaba kulakKes ya hadi yallah git her şeyini eleştiren kocana köle olmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?