Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razı olsun maşallah hamileyim die mi bana bu naiflik
. Özgürlük kısıtlamasından bahsettim çünkü kendın makara yapmak stres atmak gibi sacmalıklar için ınsanların duygularını sömürmek istediniz kıskanc eş konusu açarak .Tabiki ceza evine girmezsınız ama Allah ın adaletini unutmayın . Bu tür davranışlar insanın özsaygısıyla da çok alakalı düşüncesindeyim

Sevgilim kim o minicik beyninde neler kurdun allah aşkına git başkasına yapış ya sümük gibi üstümde kaldın
Ozaman karı kız muhabbetine dalmayacaksın kadınlar klubünde ne işin var? Çalışmıyorsun heralde bir de üzerimde kaldın diyorsun yazma ozaman kendin yazıyorsun

Ozaman karı kız muhabbetine dalmayacaksın kadınlar klubünde ne işin var? Çalışmıyorsun heralde bir de üzerimde kaldın diyorsun yazma ozaman kendin yazıyorsun
Kanka ciddi diyorum defol tedavi ol burada kazen hariç erkek üye yok hadi biz yine iyiyiz burayı kapattık mı kurtulduk ama sen ömür boyu bu olmayan aklınla kendinle yaşicaksın acıdım ciddiyim tedavi ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…