- 16 Ekim 2022
- 176
- 22
- 28
- Konu Sahibi papatyagibiii
-
XD yorumu falanda ben anlamıyorum sürekli girmesiğim için o kadar çözemedim daha
He bu arada admin hapis cezası mı veriyorÇok iyi yapmışsın kk dedektifiellerine sağlık canım
Senin profili hatim ediyor şuanBenim konunuzda mesajım bile yok ki. Konunuzu mesaj yazmaya değer görmemişim. Şu an eşinizin hastalıklı durumunu inkar etmeniz komik geldi o yüzden yazdım.
Kullandığın tabire bir bak yazıkSenin profili hatim ediyor şuan
Hatim etmeyi biz nerde yaparız bilirsin
Hatim kelimesinin sözlük anlamı ; "bir şeyi baştan sona okumaktır" , Kur'an'ı Kerim ile çok sık kullanıldığı için ilk çağrışım o yöndedir.Hatim etmeyi biz nerde yaparız bilirsin
Farklı yorum yapacağım diye biryerlerinden çanak atma benceHatim etmeyi biz nerde yaparız bilirsin
Ben bu şekilde öğrendim böyle benimsedim kimsenin lugatı beni ilgilendirmezHatim kelimesinin sözlük anlamı ; "bir şeyi baştan sona okumaktır" , Kur'an'ı Kerim ile çok sık kullanıldığı için ilk çağrışım o yöndedir.
Neyse ki sizin sahte duyariniza kanmayacak kadar Türkçe bilen insanlar var
Burada sahte konu açıp, yalan yanlış şeyler yazdığını söyleyen birinin hatim kelimesinden duyar kasması inanılmaz ya. Gece gece hiç güleceğim yoktu.Hatim kelimesinin sözlük anlamı ; "bir şeyi baştan sona okumaktır" , Kur'an'ı Kerim ile çok sık kullanıldığı için ilk çağrışım o yöndedir.
Neyse ki sizin sahte duyariniza kanmayacak kadar Türkçe bilen insanlar var
Sana çoktandir onermek istediğim biri vardı, bak aklıma geldi paylaşayımBurada sahte konu açıp, yalan yanlış şeyler yazdığını söyleyen birinin hatim kelimesinden duyar kasması inanılmaz ya. Gece gece hiç güleceğim yoktu.
Hiçbirşey bulamadın değilmi bunu söyleyebildin haklısın o kuş'a söyleki kanatlarınada güvenmesin sen bu saldırganlık duygusuyla o kanatları ızgarada güzel güzel yersin güvenmesinBurada sahte konu açıp, yalan yanlış şeyler yazdığını söyleyen birinin hatim kelimesinden duyar kasması inanılmaz ya. Gece gece hiç güleceğim yoktu.
Sanada gelsin bu söz rahibe teresacım haahSana çoktandir onermek istediğim biri vardı, bak aklıma geldi paylaşayım
Türkce bu ? Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dili 12 yıllık eğitim hayatı boyunca zorunlu ders , üstelik 2-4-5-7.. kaç yıllık üniversite kazanırsan kazan hangi bölüm olursa olsun Türkçe dersi görürsün.Ben bu şekilde öğrendim böyle benimsedim kimsenin lugatı beni ilgilendirmez
Senin kuş
Hiçbirşey bulamadın değilmi bunu söyleyebildin haklısın o kuş'a söyleki kanatlarınada güvenmesin sen bu saldırganlık duygusuyla o kanatları ızgarada güzel güzel yersin güvenmesin
Senin yüzünün astarindan ayakkabı yapılsa 100 yıllık ömrü olurSanada gelsin bu söz rahibe teresacım haah
Türkce bu ? Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dili 12 yıllık eğitim hayatı boyunca zorunlu ders , üstelik 2-4-5-7.. kaç yıllık üniversite kazanırsan kazan hangi bölüm olursa olsun Türkçe dersi görürsün.
Türkce bu ? Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dili 12 yıllık eğitim hayatı boyunca zorunlu ders , üstelik 2-4-5-7.. kaç yıllık üniversite kazanırsan kazan hangi bölüm olursa olsun Türkçe dersi görürsün. tabi gece gece türkçe dersi işleyelim öğüt alalım matematik falan ne varsa gönder öğrenirim değilmi çok heveslisin zaten öğretmeye sende karar ver ? Avukatlık mı yapıyorsun ? Öğretmenlik mi? Saldırganlık mı hangisi seçemedim
Evet evet nazar değmesin değilmiSenin yüzünün astarindan ayakkabı yapılsa 100 yıllık ömrü
At yalanını jsjshhdjd :) ben böyle kabul ettim eşimi de geç burda kendini yalandan kandırsan nolcak teli bıraktığın an inkar ettiğin hayatına dönüyosun temmuz 2020 de gebelik kovalama maceranız var kendinizi bari rezil etmeyin yalanı düzgün söyleyinÖncelikle bir güleyim.. sonra anlatayım sende aa ben ne okumuşum boşuna diyesin .. şöyleki ben bu konuyu açtığımda eşimle daha sevgiliydik ben sürekli kk girip forumlarda geziyordum okuyordum oda ne var burda ki diyordu ve beraber yan yana açtık konuyu bakalım ne yorum gelecek diye ve okuduk güldük silmek istedim sonrasında ama silinmedi amacım buydu yani her konu açana ellerinizde silahlarla tüfeklerle vurmak için hazır adım bekliyorsunuz ne diyeyim
Şuan evliyiz şükürler olsun bir evladımız oldu ve mutluyuz
Tamam taçsız kral gözlük kullanAt yalanını jsjshhdjd :) ben böyle kabul ettim eşimi de geç burda kendini yalandan kandırsan nolcak teli bıraktığın an inkar ettiğin hayatına dönüyosun temmuz 2020 de gebelik kovalama maceranız var kendinizi bari rezil etmeyin yalanı düzgün söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?