Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hatim etmeyi biz nerde yaparız bilirsin
Hatim kelimesinin sözlük anlamı ; "bir şeyi baştan sona okumaktır" , Kur'an'ı Kerim ile çok sık kullanıldığı için ilk çağrışım o yöndedir.

Neyse ki sizin sahte duyariniza kanmayacak kadar Türkçe bilen insanlar var

Ben bu şekilde öğrendim böyle benimsedim kimsenin lugatı beni ilgilendirmez

Burada sahte konu açıp, yalan yanlış şeyler yazdığını söyleyen birinin hatim kelimesinden duyar kasması inanılmaz ya. Gece gece hiç güleceğim yoktu.

Burada sahte konu açıp, yalan yanlış şeyler yazdığını söyleyen birinin hatim kelimesinden duyar kasması inanılmaz ya. Gece gece hiç güleceğim yoktu.
Sana çoktandir onermek istediğim biri vardı, bak aklıma geldi paylaşayım

Eklentiler

• images (4).webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 14
Senin kuş
Hiçbirşey bulamadın değilmi bunu söyleyebildin haklısın o kuş'a söyleki kanatlarınada güvenmesin sen bu saldırganlık duygusuyla o kanatları ızgarada güzel güzel yersin güvenmesin

Ben bu şekilde öğrendim böyle benimsedim kimsenin lugatı beni ilgilendirmez
Türkce bu ? Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dili 12 yıllık eğitim hayatı boyunca zorunlu ders , üstelik 2-4-5-7.. kaç yıllık üniversite kazanırsan kazan hangi bölüm olursa olsun Türkçe dersi görürsün.

Saldır bekliyorum canım

At yalanını jsjshhdjd :) ben böyle kabul ettim eşimi de geç burda kendini yalandan kandırsan nolcak teli bıraktığın an inkar ettiğin hayatına dönüyosun temmuz 2020 de gebelik kovalama maceranız var kendinizi bari rezil etmeyin yalanı düzgün söyleyin

Tamam taçsız kral gözlük kullan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…