Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir sürü yalan söylediniz o zaman, hamile kalmak için hastaneye gittiğinizle ilgili de. Gülmek için miydi bunlar cidden? Komik desen komik değil, konu da yorumlarda. Karı koca espri anlayışınız ilginçmiş.

Kime kuyruğumu dik tutacagım sen kimsin buradakiler kim sen kendini ne sanıyorsun enayiysen ben ne yapayım kardeşim

Bu huyları sonradan türediyse gözünü açık tut aldatıyor olabilir. Bazı erkekler yazıştıkları vs kadınlardan etkilenip ya eşimde yaparsa duygusuna kapılıyor. Veya üste çıkıp gündem değiştiriyor. Ama zaten böyleydi diyorsan düzelmez bu gibiler maalesef.

O günden sonra bir iki defa anca girebilmişimdir . 2022 8 aralıkta evlendik konuyu açtığım tarihe bile bakamadım daha

Kime kuyruğumu dik tutacagım sen kimsin buradakiler kim sen kendini ne sanıyorsun enayiysen ben ne yapayım kardeşim
Benim konunuzda mesajım bile yok ki. Konunuzu mesaj yazmaya değer görmemişim. Şu an eşinizin hastalıklı durumunu inkar etmeniz komik geldi o yüzden yazdım.

Hayır şükürler olsun öyle bir sıkıntımız yok dediğim gibi açma niyetim farklıydı

Benim konunuzda mesajım bile yok ki. Konunuzu mesaj yazmaya değer görmemişim. Şu an eşinizin hastalıklı durumunu inkar etmeniz komik geldi o yüzden yazdım.
Ya canım benim sabah olsun sana cüzdanı atacağım merak etme şuan kızımda eşimde uyuyor yarına atacağım tarihi buraya resimle ozaman konusursun

Değer görmemişim diyorsun da ben şuan kime cevap veriyorum ruhuna mı ?

O günden sonra bir iki defa anca girebilmişimdir . 2022 8 aralıkta evlendik konuyu açtığım tarihe bile bakamadım daha
Konuyu ayni yılın Ekim Ayında açmışsınız. Hastaneye gidiyoruz hamilelik icin demişsiniz birde. Bunlar üzerinde yalan söyleyip inanlara enayi demeye de utanmıyorsunuz ya pes cidden. Burada kim olduğumuz bilinmiyor olabilir ama anne olmus yetişkin insan da ne yazıyorum diye azıcık düşünür. Size yalan söyledim enayiler inanmasaydınız gibi ergen tavırlarına girmez.

Buraya yazmak konu açmak dünyanın sonuymuş gibi görüyorsunuz çok önemli
Birşey zaten değilmi.
ne yapardım ben burada konu açılmasa silinmese değilmi yanmışız yani vay halimize ben burada doğruyu söylesem nereden bileceksiniz yalan söylesem nereden bileceksiniz ki .
Varsayımlarla hepiniz alim oldunuz zaten burda kimse kendini birşey sanmasın kuyruğumu dik tutma çabasıymış ulan birbirimizi tanımayız etmeyiz gelip söylenene bak burada sabahlaya sabahlaya kendinizi özel dedektif falan mı sanıyorsunuz siz beyninizi mi yediniz

Bu konuyu açmanın üstüne 10 tane konu açmışsın. 2 kere girdim diyor. 15 yıllık üyelerin bu kadar konusu yok

Değer görmemişim diyorsun da ben şuan kime cevap veriyorum ruhuna mı ?
Yahu açılan konudan bahsediyorum. Ayrıca neden hortlattın 2 yıl sonra bu konuyu amaç ne?

Olabilir hatırlamıyorum bile 2. Kalkıp ta bana kuyruk acısından bahsederse bunu söylemek hakkımdır sanal alemde neyin faturasını kesmeye çalışıyor bana hem annelik ve ergenlikle bunun alakası yok benim anneliğimin buraya yazdığım şeyle bağlantısı nedir

Bu yazdıgım konu için söyledim onu sende akıllısın ya anlayamadın heralde

Çok ilgisi var ama bunun için uzun uzun yazmayacağım size. Gerek yok.

Bende ne zamandır giriyorum konu açıyorum ediyorum bu konuya girip yeni yorumları okudum sinirlendim yazdım o kadar girmesem umursamayıp okumasam yine görmeyecektim yani

Ay neden anlamamakta bu kadar ısrarcısınız? Ben konunuza inanıp yorum yapmamışım. Trolledim sizi xD kısmına yorum yaptım sadece. Ancak konunuzda sizi ciddiye alıp yorum yapanlardan ve yardımcı olmaya çalışanlardan biri gördüğüm kadarıyla site moderatörü Mune hanım. Eminim gerekeni yapacaktır raporladım sizi bay

Çok iyi yapmışsın kk dedektifi ellerine sağlık canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…