- 29 Mayıs 2021
- 14.096
- 91.777
- 548
- 36
- Konu Sahibi papatyagibiii
-
Bir sürü yalan söylediniz o zaman, hamile kalmak için hastaneye gittiğinizle ilgili de. Gülmek için miydi bunlar cidden? Komik desen komik değil, konu da yorumlarda. Karı koca espri anlayışınız ilginçmiş.Öncelikle bir güleyim.. sonra anlatayım sende aa ben ne okumuşum boşuna diyesin .. şöyleki ben bu konuyu açtığımda eşimle daha sevgiliydik ben sürekli kk girip forumlarda geziyordum okuyordum oda ne var burda ki diyordu ve beraber yan yana açtık konuyu bakalım ne yorum gelecek diye ve okuduk güldük silmek istedim sonrasında ama silinmedi amacım buydu yani her konu açana ellerinizde silahlarla tüfeklerle vurmak için hazır adım bekliyorsunuz ne diyeyim
Şuan evliyiz şükürler olsun bir evladımız oldu ve mutluyuz
Kime kuyruğumu dik tutacagım sen kimsin buradakiler kim sen kendini ne sanıyorsun enayiysen ben ne yapayım kardeşimKuyruğu dik tutma çabalarınızı anlayışla karşılıyorum ama konu açıldığı gün gebe kalmaya çalıştığınız ve beraber hastaneye gittiğinizle ilgili mesajınız var. O zaman da evli olduğunuz aşikar. Şöyle kuyruğu dik tutmaya çalışmak yerine eşim bu huylarını yendi falan deseydiniz (yenmemiş bile olsa) daha mantıklı olurdu. Ancak şu mesajınız çok komik görünüyor.
Veya hiçbir şey de yazmayabilirdiniz. konuyu 2 yıl sonra siz hortlatmışsınız.
Bu huyları sonradan türediyse gözünü açık tut aldatıyor olabilir. Bazı erkekler yazıştıkları vs kadınlardan etkilenip ya eşimde yaparsa duygusuna kapılıyor. Veya üste çıkıp gündem değiştiriyor. Ama zaten böyleydi diyorsan düzelmez bu gibiler maalesef.Arkadaşlar eşim çok kıskanç herşeyime karısıyor oturmama kalkmama makyajıma arkadaşlarıma hatta açıp bir şarkı dinlediğimde bile neden bu şarkıyı açtın neden söylüyorsun falan diyor ne yapacagımı bilmiyorum ?? Bu saaatten sonra nasıl yola getirebilirim bilmiyorum ..
O günden sonra bir iki defa anca girebilmişimdir . 2022 8 aralıkta evlendik konuyu açtığım tarihe bile bakamadım dahaBir sürü yalan söylediniz o zaman, hamile kalmak için hastaneye gittiğinizle ilgili de. Gülmek için miydi bunlar cidden? Komik dessen komik değil, konu da yorumlarda. Karı koca espri anlayışınız ilginçmiş.
Benim konunuzda mesajım bile yok ki. Konunuzu mesaj yazmaya değer görmemişim. Şu an eşinizin hastalıklı durumunu inkar etmeniz komik geldi o yüzden yazdım.Kime kuyruğumu dik tutacagım sen kimsin buradakiler kim sen kendini ne sanıyorsun enayiysen ben ne yapayım kardeşim
Hayır şükürler olsun öyle bir sıkıntımız yok dediğim gibi açma niyetim farklıydıBu huyları sonradan türediyse gözünü açık tut aldatıyor olabilir. Bazı erkekler yazıştıkları vs kadınlardan etkilenip ya eşimde yaparsa duygusuna kapılıyor. Veya üste çıkıp gündem değiştiriyor. Ama zaten böyleydi diyorsan düzelmez bu gibiler maalesef.
Ya canım benim sabah olsun sana cüzdanı atacağım merak etme şuan kızımda eşimde uyuyor yarına atacağım tarihi buraya resimle ozaman konusursunBenim konunuzda mesajım bile yok ki. Konunuzu mesaj yazmaya değer görmemişim. Şu an eşinizin hastalıklı durumunu inkar etmeniz komik geldi o yüzden yazdım.
Değer görmemişim diyorsun da ben şuan kime cevap veriyorum ruhuna mı ?Benim konunuzda mesajım bile yok ki. Konunuzu mesaj yazmaya değer görmemişim. Şu an eşinizin hastalıklı durumunu inkar etmeniz komik geldi o yüzden yazdım.
Konuyu ayni yılın Ekim Ayında açmışsınız. Hastaneye gidiyoruz hamilelik icin demişsiniz birde. Bunlar üzerinde yalan söyleyip inanlara enayi demeye de utanmıyorsunuz ya pes cidden. Burada kim olduğumuz bilinmiyor olabilir ama anne olmus yetişkin insan da ne yazıyorum diye azıcık düşünür. Size yalan söyledim enayiler inanmasaydınız gibi ergen tavırlarına girmez.O günden sonra bir iki defa anca girebilmişimdir . 2022 8 aralıkta evlendik konuyu açtığım tarihe bile bakamadım daha
Bu konuyu açmanın üstüne 10 tane konu açmışsın. 2 kere girdim diyor. 15 yıllık üyelerin bu kadar konusu yokO günden sonra bir iki defa anca girebilmişimdir . 2022 8 aralıkta evlendik konuyu açtığım tarihe bile bakamadım daha
Yahu açılan konudan bahsediyorum. Ayrıca neden hortlattın 2 yıl sonra bu konuyu amaç ne?Değer görmemişim diyorsun da ben şuan kime cevap veriyorum ruhuna mı ?
Olabilir hatırlamıyorum bile 2. Kalkıp ta bana kuyruk acısından bahsederse bunu söylemek hakkımdır sanal alemde neyin faturasını kesmeye çalışıyor bana hem annelik ve ergenlikle bunun alakası yok benim anneliğimin buraya yazdığım şeyle bağlantısı nedirKonuyu ayni yılın Ekim Ayında açmışsınız. Hastaneye gidiyoruz hamilelik icin demişsiniz birde. Bunlar üzerinde yalan söyleyip inanlara enayi demeye de utanmıyorsunuz ya pes cidden. Burada kim olduğumuz bilinmiyor olabilir ama anne olmus yetişkin insan da ne yazıyorum diye azıcık düşünür. Size yalan söyledim enayiler inanmasaydınız gibi ergen tavırlarına girmez.
Bu yazdıgım konu için söyledim onu sende akıllısın ya anlayamadın heraldeBu konuyu açmanın üstüne 10 tane konu açmışsın. 2 kere girdim diyor. 15 yıllık üyelerin bu kadar konusu yok
Yahu açılan konudan bahsediyorum. Ayrıca neden hortlattın 2 yıl sonra bu konuyu amaç ne?
Çok ilgisi var ama bunun için uzun uzun yazmayacağım size. Gerek yok.Olabilir hatırlamıyorum bile 2. Kalkıp ta bana kuyruk acısından bahsederse bunu söylemek hakkımdır sanal alemde neyin faturasını kesmeye çalışıyor bana hem annelik ve ergenlikle bunun alakası yok benim anneliğimin buraya yazdığım şeyle bağlantısı nedir
Bende ne zamandır giriyorum konu açıyorum ediyorum bu konuya girip yeni yorumları okudum sinirlendim yazdım o kadar girmesem umursamayıp okumasam yine görmeyecektim yaniBu yazdıgım konu için söyledim onu sende akıllısın ya anlayamadın heralde
Çok ilgisi var ama bunun için uzun uzun yazmayacağım size. Gerek yok.
yazsaydınız lütfen üzülürüm değerli yorumlarınıza yer vermezseniz gerçekten yazacak birşeyiniz varsa buyrun dinleyeyimÇok ilgisi var ama bunun için uzun uzun yazmayacağım size. Gerek yok.
Ay neden anlamamakta bu kadar ısrarcısınız? Ben konunuza inanıp yorum yapmamışım. Trolledim sizi xD kısmına yorum yaptım sadece. Ancak konunuzda sizi ciddiye alıp yorum yapanlardan ve yardımcı olmaya çalışanlardan biri gördüğüm kadarıyla site moderatörüBu yazdıgım konu için söyledim onu sende akıllısın ya anlayamadın heralde
Ay neden anlamamakta bu kadar ısrarcısınız? Ben konunuza inanıp yorum yapmamışım. Trolledim sizi xD kısmına yorum yaptım sadece. Ancak konunuzda sizi ciddiye alıp yorum yapanlardan ve yardımcı olmaya çalışanlardan biri gördüğüm kadarıyla site adminiMune hanım. Eminim gerekeni yapacaktır raporladım sizi bay
Çok iyi yapmışsın kk dedektifiAy neden anlamamakta bu kadar ısrarcısınız? Ben konunuza inanıp yorum yapmamışım. Trolledim sizi xD kısmına yorum yaptım sadece. Ancak konunuzda sizi ciddiye alıp yorum yapanlardan ve yardımcı olmaya çalışanlardan biri gördüğüm kadarıyla site adminiMune hanım. Eminim gerekeni yapacaktır raporladım sizi bay
XD yorumu falanda ben anlamıyorum sürekli girmesiğim için o kadar çözemedim dahaÇok iyi yapmışsın kk dedektifiellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?