- 16 Ekim 2022
- 176
- 22
- 28
- Konu Sahibi papatyagibiii
-
Nikahta mı tanıştınız?Arkadaşlar eşim çok kıskanç herşeyime karısıyor oturmama kalkmama makyajıma arkadaşlarıma hatta açıp bir şarkı dinlediğimde bile neden bu şarkıyı açtın neden söylüyorsun falan diyor ne yapacagımı bilmiyorum ?? Bu saaatten sonra nasıl yola getirebilirim bilmiyorum ..
Ne diye evlendiniz o haldeArkadaşlar eşim çok kıskanç herşeyime karısıyor oturmama kalkmama makyajıma arkadaşlarıma hatta açıp bir şarkı dinlediğimde bile neden bu şarkıyı açtın neden söylüyorsun falan diyor ne yapacagımı bilmiyorum ?? Bu saaatten sonra nasıl yola getirebilirim bilmiyorum ..
Hangi dünyada yaşıyorsunuz ya? Üzüldüm adınıza.Çoğu eş öyle zamanla yontmaya bakın düzelme illaki olacaktır seven kıskanır tabi ama fazlası zarar diye anlatın ona
Yola gelmez , boşuna uğraşmayın.Ömrünüzü yer. Adam kendinde sıkıntı görmüyor, zamanında siz de sıkıntı görmemiş evlenmişsiniz.Neyi kimi yola getireceksiniz?????Arkadaşlar eşim çok kıskanç herşeyime karısıyor oturmama kalkmama makyajıma arkadaşlarıma hatta açıp bir şarkı dinlediğimde bile neden bu şarkıyı açtın neden söylüyorsun falan diyor ne yapacagımı bilmiyorum ?? Bu saaatten sonra nasıl yola getirebilirim bilmiyorum ..
Düşünüyorum bulamadım kim ?Bu yazılanlar aklıma birini getirdi de etiketleyip konuyu ona çevirmeyeyim, nasıl olsa kendi gelir, tek tek sorular sorar.
Kıskançlık hafif kalır eşinizi tarif etmeye, hastalık boyutunda yaptıkları. Böylesi düzelmez, her türlü tehlikeli hareketi de bünyesinde barındırır.
Konu sahibinin kocası burayı da kıskandı heralde
Evet bunun psikolojik açıklaması tam olarakta öyle fakat aynı yerde çalısıyoruz ve dışarda erkek ortamı yoktur .Bu kadar kiskanc olan genelde kendisi bir haltlar karistirip karsi tarafi sucluyor. Bana böyle kimsenin davranmasina izin vermem. Esim dahil. Ne demek istiyor? Gidip tedavi olsun, kendini bosanma mahkemesi önünde bulmak istemiyorsa
TesekkürlerGecmis olsun (!)
YokKonu sahibinin kocası burayı da kıskandı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?