kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

kısa boylu olmak seksiligi etkilemez bence
ama uzun boylu olmak seksilige artılık katar buda tartısılamaz....

Konu o değil yalnız ben uzunum diye öyle demedim Sadece uzun boylu olmak seksiysen de daha çok seksilik katar budur.

Seksi olmak yerine Adriana gibi olmak daha cazip.Güzel kadın her zaman öndedir.Seksilik sonra gelir,olsa da olur,olmasa da.

Benden ondan yola çıkarak dedim.

senin boyun 1.70den kısa diye 1.70den uzun olanları begenmiyorum diyorsun ama bir baskası uzun boylu olmak seksilige artılık katar deyince kendin uzun boylusun ondan ovuyorsun diye baskasına laf soyluyorsun tezatlık yokmu canım burda:)

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm benim boyum 1.60

öyle bir niyetim olsa ben 1.60 tan uzun sevmiyorum derdim..

ama öyle bir niyetim yok ki.benim için 1.70 e kadar ve 1.70 güzel bir boy...

ama 1.70 ten sonrasını hakkaten beğenmiyorum ve söylüyorum.bu benim görüşüm.kendim bu boydayım diye sadece kendi boyumdakileri beğeniyorum ve benim boyumda olanlar güzeldir iyi görünür sadece demedim zaten diyemem de.ama bunu diyorlar ben buna karşı olduğumu belirtmek istedim yanlış anlamışsın..

mankenlerin hepsi 1.70 uzeri ozaman hicbirini begenmiyorsundur sen neyse bir kadın guzelse 1.60 lada 1.80lede guzeldir veya seksidir benimde ona diyecek birseyim yok ama 1.80 olan bir kadın giydiklerini daha guzel tasır buda inkar edilmemesi gerekir ha bu arada ben 1.80 degilimdir yani onuda belirtiyimde

evet pek manken beğenmiyorum ben.

natalia oreiro 1.74 mesela az daha kısa olabilirdi... ama çok seviyorum mesela yani dar bi kalıbım yok öyle ama 1.70 e kadar bence en iyisi diyorum

ama 1.80 asla asla beğenmem... çok istisna onun dışında asla beğenmem..güzide duran 1.83 ama kadında nasıl bi vücut var

ama onun dışında leylek gibi tabiri caizse..kimse de öyle uzun olup güzel duramıyo zaten çok ender..bana göre.

natalia oreiro begenirim guzel fizigi....guzide duranın yuzunu begenmem ama vucudu tabiri caizse tas gibi demekki zevk meselesi bilmiyorum ben 1.80 olmayı isterdim heleki uzun boylu bir bayan topuklu giydimi enfes bizim ailede kızlarda hep 1.70 uzeri oldugu icin normal geliyor artık hatta uzun bile degil bana gore genlerden sanırım....

Seksilik bi yana.
Dünyanın en güzeli Adriana Lima değil midir? 1.78.. Bitti, bu kadar tartışmaya gerek yok

Arkadaşım kim seçmiş Adriana Lima yı en seksi,dünya da yapılan en seksi oylamaları diceksin dimi,en bilineni askmen dir artık bu konuda otorite bilinir,fhm dergisinin,gq dergisinin oylamaları da hatırısayılır bir saygınlığa sahiptir,hep ilk ondadır bakarsanız adriana lima hiç en seksi olmamıştır bu artık otorite olmuş oylamalarda,takipçileri de çoktur dünyada bu oylamaların,çok kişi de bilirim günlük hayatta,adriana çok güzel ama en olan şudur budur diyen kadın erkek vs bak bu da gayrıresmi çoğunluk,en güzeli demişsin seksilik başlığının altına;zaten anlamamışsın konuyu,bu en güzel oylamasını da hollywood estetik cerrahlarına yaptırırlar bu oylamayı,onlar açıklarlar şu elmacık kemiği,şu burun şekli,şu çene vs. diye açıklayarak ünlüler mankenler vs. camiasından herkesi ayrıntılarıyla açıklayarak liste yaparlar,hiçbir zaman da en güzel sıralamasında ilk ona girmekten öteye gitmemiştir adriana,bak en güzel deyince hangi ayrıntılar ele alınıyor senin yanlış konu altına yanlış yorumun üzerine,sen 1.78 olabilirsin,adriana da 1.78 olabilir,adriana ya kendini de benzetiyor olabilirsin,benziyor da olabilirsin,bu en güzel ya da en seksi olmana engel de değildir,bilmiyorum şimdi yaşını ama burda foruma yazıyorsun ''bitti bu kadar''falan gibi cümleler kurmadan önce medeniyetle tanışın,böyle yazılar forumlarda okumak ben ve benim gibi herkesi kaç yaşında genç kızlar bu forumu arkadaşlarıyla şakalaşmak dalaşmak amaçlı kullanıyor diye düşündürüyor ve hiç de hoş değil,dünyadaki forumları takip edin okuyun vs. forum ortamı nasıldır görün,ünlülerin before-afterlarını tartışırlar,en seksi kimdir gibi en magazinel konuları tartışırlar hiç bu hal bu tavır yoktur,insanlar genelde oralarda forumlarda sosyal paylaşım sitelerinde neyi nasıl yazacaklarını bilirler,burası da Türkiye nin en saygın sosyal paylaşım sitelerinden biridir sevgili genç arkadaşlarım

ben de buna kızıyorum işte.bu kadar bitti felan

ben beğenmiyor olabilirim yani.kendi öyle diye öyle yazıyor ben buna kızarım.herkes adamakıllı görüşünü yazsın.benim beğenim böyle ama kimseye de dayatamam ya bunu..

ayrıca her uzun olan kendi fiziğini güzidenin vücudu gibi felan sanıyo..ama değil hem bu kadar uzun olup böyle orantılı olan kadın az..

diğerleri de mutlaka bi yerine bişey yaptırıyo iyi dursun dolgun hatlar,ayarında vücut olsun diye.victoria secret modellerinin biçoğunda olduğu gibi..ama heidi klum gibi bi bel ile felan o tiple nasıl da afete dönüşüyolar.tabi üstlerini çıkarınca fıs..neyse o da ayrı bi mesele

giyinikken biçoğu iyi;iş bikini giymeye gelince bel oyuntusu şu bu ortaya çıkıyo.biçoğu da kötü ya da yapılı..bunu gözlemledim..

rus kadınlarını niye begenir erkekler ozaman boy ortalaması 1.76 kızların sonucta
boyu uzun olupta cirkin kadınlarda var tabi ama guzel olup boyu kısa olan kadınmı hem guzel hemde boylu pslu olan kadınmı daha dikkat cekicidir tabiki ikincisi buda benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…