- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
-
- Konu Sahibi highschool17
Allah Allah bende kısa boyluyum ama kısa boyluların kolay tavlanabildikleri ile ilgili bisey ne gözlemledim ne duydum canım
senin boyun 1.70den kısa diye 1.70den uzun olanları begenmiyorum diyorsun ama bir baskası uzun boylu olmak seksilige artılık katar deyince kendin uzun boylusun ondan ovuyorsun diye baskasına laf soyluyorsun tezatlık yokmu canım burda:)
Sizi yarışmalara jüri üyesi olarak almalılar,harcanıyorsunuz.
Doğru söylüyorsun canımburda forumda bazen magazinel konularda en son yazılanlara bakıyorum,yani tabi magazinel konu bu altkonu ama burası da bir forum,buraya yazanlar da okuyanlar da insan,ergen egosu kokan yazılar ve kötü bir uslup görünce dayanamayıp teker teker açıklamaya kalkıyoruz böyle yazılmaz vs. diye,çoğumuz yapıyoruz bunu,konunun başlığında da ''sizce'' denmiş dünyadaki bütün magazinel forumlarda olduğu gibi,bence yazmak lazım ya da şuna göre yazmak lazım,sübjektif yorumlarımızı sübjektif,objektif yorumlarımızı objektif dille yazınca ne kadar güzel bir sohbet oluşuyor dimi:76:
moon'cum kompleksi var o arkadaşın da ondan.
Kısa boylu çok habuki,her yerde kısa boylular var.Uzunlar az olduğu için elde edilmesi de zor oluyor.
İlginç bir tesbit,yer ve devir ne peki,burada izmir de çok fazla 1.70 in üstünde kadın var,boy ortalaması 1.72 gibi,çok fazla 1.80 arkadaş var,benim de çok fazla arkadaşım var,herkes burda genellikle single, ilişkisi çabuk bitiyor vs. ve elde etmek zor diye de bir şey yok,kendimin ve sevgilimin arkadaşlarından biliyorum,zorluk diye birşey yok,erkek arkadaşlarımızın nerdeyse hepsi de topukluyla 1.70 se seksilikte sorun yok diyor ve emin olun ne uzunlar az ne de burada kadınları elde etmek zorBu arada 1.68 e de kısa demişsiniz,1.60 a da 1.50 ye de,ben anlamadım hangi uzunluktaki boyu kısa kabul ediyorsunuz
rus kadınlarını niye begenir erkekler ozamanboy ortalaması 1.76 kızların sonucta
boyu uzun olupta cirkin kadınlarda var tabiama guzel olup boyu kısa olan kadınmı hem guzel hemde boylu pslu olan kadınmı daha dikkat cekicidir tabiki ikincisi buda benim fikrim
Rus kadınları uzun olur diye bilinir ama rus ve ukraynalı kadınlar ince ve minyon yapılarıyla daha çok bilinirler,onlarda da çok uzun boylular var ama genelde ince kemikli minyon yapıdadırlar,ben de daha önce boy ortalamalarını uzun bilirdim birçok kişi gibi,estetik cerrahiye çok düşkün olduklarını bilmezdim,çook şaşırmıştım
İlginç bir tesbit,yer ve devir ne peki,burada izmir de çok fazla 1.70 in üstünde kadın var,boy ortalaması 1.72 gibi,çok fazla 1.80 arkadaş var,benim de çok fazla arkadaşım var,herkes burda genellikle single, ilişkisi çabuk bitiyor vs. ve elde etmek zor diye de bir şey yok,kendimin ve sevgilimin arkadaşlarından biliyorum,zorluk diye birşey yok,erkek arkadaşlarımızın nerdeyse hepsi de topukluyla 1.70 se seksilikte sorun yok diyor ve emin olun ne uzunlar az ne de burada kadınları elde etmek zorBu arada 1.68 e de kısa demişsiniz,1.60 a da 1.50 ye de,ben anlamadım hangi uzunluktaki boyu kısa kabul ediyorsunuz
shakira
kylie minoque
155 bile olmayan kadınlar
ama seksilikleri ile ilgili kimsenin kuskusu yok
buda ilgincc
sanırım is boyda değil kadının kendisinde bitiyo
ve seksilik bacak boyundan cok bakıslardadr bana göre..
arkadasın o yorumundan sonra bende uzatmadım ve doğrudur deyip gectim zaten
bahsettiğin ergen egosu olayı bu olmalı
yada
kimse yoğurdum eksi demezmi demeliyim bilemiyorum
Ergenlerin aklı neye eriyor gördük tatlım.Kadının kısası yatakta makbulmuş ya...Neyse ki ergenliği çoktan aştım.İyi hoş o zaman da böyle şeyler bilmezdim.
Pf..
Gercektende bu kadının kısası yatakta ws ws sözünü cidden söylediğimimi düsündün yani??
Sadece duyduğum bi laftı espri olsun diye söylemistim..
Espriyle gerceği ayırt edememek.. pf..