kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

moon'cum kompleksi var o arkadaşın da ondan.

yaa bende 155 im.:)))
uzun boylu erkekler kısa bayanlardan hoşlandıklarını söylerler.kollarının altında olunca daah iyi oluyormuş.:))

Sizi yarışmalara jüri üyesi olarak almalılar,harcanıyorsunuz.

Doğru söylüyorsun canım burda forumda bazen magazinel konularda en son yazılanlara bakıyorum,yani tabi magazinel konu bu altkonu ama burası da bir forum,buraya yazanlar da okuyanlar da insan,ergen egosu kokan yazılar ve kötü bir uslup görünce dayanamayıp teker teker açıklamaya kalkıyoruz böyle yazılmaz vs. diye,çoğumuz yapıyoruz bunu,konunun başlığında da ''sizce'' denmiş dünyadaki bütün magazinel forumlarda olduğu gibi,bence yazmak lazım ya da şuna göre yazmak lazım,sübjektif yorumlarımızı sübjektif,objektif yorumlarımızı objektif dille yazınca ne kadar güzel bir sohbet oluşuyor dimi:76:

Doğru diyorsunuz erememiş çok kişi var burda.

Kısa boylu çok habuki,her yerde kısa boylular var.Uzunlar az olduğu için elde edilmesi de zor oluyor.

İlginç bir tesbit,yer ve devir ne peki,burada izmir de çok fazla 1.70 in üstünde kadın var,boy ortalaması 1.72 gibi,çok fazla 1.80 arkadaş var,benim de çok fazla arkadaşım var,herkes burda genellikle single, ilişkisi çabuk bitiyor vs. ve elde etmek zor diye de bir şey yok,kendimin ve sevgilimin arkadaşlarından biliyorum,zorluk diye birşey yok,erkek arkadaşlarımızın nerdeyse hepsi de topukluyla 1.70 se seksilikte sorun yok diyor ve emin olun ne uzunlar az ne de burada kadınları elde etmek zorBu arada 1.68 e de kısa demişsiniz,1.60 a da 1.50 ye de,ben anlamadım hangi uzunluktaki boyu kısa kabul ediyorsunuz

arkadasın o yorumundan sonra bende uzatmadım ve doğrudur deyip gectim zaten
bahsettiğin ergen egosu olayı bu olmalı
yada
kimse yoğurdum eksi demezmi demeliyim bilemiyorum

Rus kadınları uzun olur diye bilinir ama rus ve ukraynalı kadınlar ince ve minyon yapılarıyla daha çok bilinirler,onlarda da çok uzun boylular var ama genelde ince kemikli minyon yapıdadırlar,ben de daha önce boy ortalamalarını uzun bilirdim birçok kişi gibi,estetik cerrahiye çok düşkün olduklarını bilmezdim,çook şaşırmıştım

Bence 1.60 kısa. Ne biliimm en az 1.65 olması lazım hiç olmazsa seksilik için. Kısa boylu olup da yüzü güzel diye yanımdan geçip gittiğinde hiçbir kadına bakıp aa ne kadar seksi demedim. Biraz boy lazım seksilik için bana göre. Mesela uzun bacaklar en önemli unsurlardan biri. :97::97:

Ama bunlar benim fikrim kısa kadınları çok ateşli bulan erkekler de var tabi ki.

Bu arada benim boyum 1.69 ama bacaklarım uzun, topuklu giyince de 1.70 üzerine çıkıyorum zaten.

ozaman bizim gorduklerimiz rus degil bizi kandırmıslar estetikli olup olmadıklarını bilmiyorum zaten ben yuz olarak soguk bulurum rus kadınlarını.... ben uzun boylu kadın sokakta kısa boylu yatakta gibi bir cumle kurulmus bende ona ithafen rus kadınlarını niye begenirler ozaman dedim ama gel gorki onlarda kısaymıs neyse bende sansımı adrianadan,ana beatriz,miranda kerr den,giseleden yana kullanıyım malum 1.70 in cok uzerinde fıstıklar

shakira
kylie minoque

155 bile olmayan kadınlar
ama seksilikleri ile ilgili kimsenin kuskusu yok
buda ilgincc

sanırım is boyda değil kadının kendisinde bitiyo
ve seksilik bacak boyundan cok bakıslardadr bana göre..

Ben kimseye kısa demedim ki...İzmir'liyim ben boşuna bana İzmir'i anlatmayın.Uzun boylu olsam da öyle ilişkim olmadı,ama erkeklere sorsanız elde edemediklerine,yüz bulamadıklarına çamur atmayı severler.O kızlar o erkeklerden çabuk ayrılıyorsa o erkeklerin hatasıdır merak etmeyin.Kızlar akıllıdır tekmeyi basar.Sizin bakış açınız o.Nedense boy mevzusu olunca uzunları karalamayı çok severler ben de bunu anlayamıyorum.Keşke herkes kendiyle barışık olsa.Herkesin boyu kilosu kendisine.Seksi olmak önemli değil,güzel olmak da...İç güzelliği en önemlisi.

shakira
kylie minoque

155 bile olmayan kadınlar
ama seksilikleri ile ilgili kimsenin kuskusu yok
buda ilgincc

sanırım is boyda değil kadının kendisinde bitiyo
ve seksilik bacak boyundan cok bakıslardadr bana göre..

zaten orda haklısın ben ona katılıyorum seksi olmanın boyla alakası olamaz sadece sunu dedim bende uzun boylu kadın daha dikkat cekici oluyor ama beyonce shakira tabiki seksilikleri tartısılmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasın o yorumundan sonra bende uzatmadım ve doğrudur deyip gectim zaten
bahsettiğin ergen egosu olayı bu olmalı
yada
kimse yoğurdum eksi demezmi demeliyim bilemiyorum

Ergenlerin aklı neye eriyor gördük tatlım.Kadının kısası yatakta makbulmuş ya...Neyse ki ergenliği çoktan aştım.İyi hoş o zaman da böyle şeyler bilmezdim.

Ergenlerin aklı neye eriyor gördük tatlım.Kadının kısası yatakta makbulmuş ya...Neyse ki ergenliği çoktan aştım.İyi hoş o zaman da böyle şeyler bilmezdim.

Pf..
Gercektende bu kadının kısası yatakta ws ws sözünü cidden söylediğimimi düsündün yani??
Sadece duyduğum bi laftı espri olsun diye söylemistim..

Espriyle gerceği ayırt edememek.. pf..

İnsan tabi çok objektif olamaz kendi boyuna yakını daha seksi bulur boy-seksilik topiğinde,o yüzden yazarken askmenden falan bahsettim,erkeklerin görüşlerinden bahsettim,sonuçta heteroseksüel kadınların seksapelinden bahsediyoruz,ben de anlamadım bu altforumda ne uzunluktaki boyu kısa buluyoruz,bir arkadaş 1.68 i bile kısa bulmuş, kendi boyundan bahsederken,ben de 1.68 im topukluyla 1.71-1.72 oluyorum genelde,kıyafete çizmeye ayakkabıya vs. göre değişiyor boyumama çok seksi bulduğum birçok ünlü ünsüz 1.65 in altı kadın var,mesela scarletın güzelliği en mertebesinde tartışmaya açıktır ama seksiliğinden bahsederken kadın yakıyor geçiyor su götürmez bir gerçek,aynı şekilde meganın seksiliğine laf edene kıskanç derler,dünyadaki oylamalardan haberin yok mu derler,askmen nedir bilmez misin derler

Pf..
Gercektende bu kadının kısası yatakta ws ws sözünü cidden söylediğimimi düsündün yani??
Sadece duyduğum bi laftı espri olsun diye söylemistim..

Espriyle gerceği ayırt edememek.. pf..

Çok kasma tatlım kendini.Dervişin fikri neyse zikri de oymuş.Tatlı ,cici sohbetler size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…