kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

Christina Aguilera 1,59
Penelofe Cruz 1,62
Salma Hayet 1,57
Kylie Minogue 1,55
Natalie Portman 1,60

Başka söze gerek yok. NOKTA:)))))

bence etkilemez. cekiciliğin boyla hiç alakası yok
ama bnm boyu cok kısa olupta cokta çekici arkadaslarım var
önemli olan boy değil dert etmeyin :KK23:

Ortada bir Eva Longaria örneği var, boyu kaç sanıyorsunuz? 1.60 lık minik bir piliç :) Erkekler aslında kısa boylu kadınları daha çekici buluyor çünkü korunmaya muhtaç oldukları duygusu yaratıyor minik kadınlar erkeklerde, şefkat hisleri daha ön plana çıkıyor, benden söylemesi...Boyunuz kısa diye üzülmeyin...

deuuuuuu get ya ne alakası var seksulugun boyla bende boy 175 kılo 55 kara kuru bıseyım :KK37: sexu mexu degılım ama ne benden kısalar var ufffff ne sexu hatunlar gıyolar topukluları mınılerı dagıtıolar sacları erkeklerın dıbı dusuyo ... boyla degıl sexılık ıcten gelen bısey arkadasım kendınle alakalı sexılık senın elınde olan bısey bakıslarınla durusunla tarzınla ,,, bende yoktur mesela asla beceremedıgım bısey sexılık :KK60:

Uzun olmayan çekici olamaz.Sırf uzun olmakla da olmaz ama kısa asla çekici olemezzz!Endamı olmalı kadının di mi ?Güzel kadının anlamlı gözleri uzun boyu biçimli vücudu olmalidir dir dir dir ...:KK45:

erkekler hep kısa kadınlar kanısındalar...
benım bı tur normal erkek arkadaslarım olmustur kı;Ben yanlarında cok sırıtıyorum dıye arkadaslıgını bozan ılıskısını kesen, kompleks yapan :KK1:
Erkeklerın genelının boyu cok uzun olmadıgı ıcın kısa kadın tercıh ederler kı sunu da derım kı:Herkes uzun boylu olmak ıster ama kısa olmak ıstyen pek nadır bulursun :KK34:
Kım ne derse desın abı uzun kadın ayrıdır, baska bı havası vardır :KK51:

Benim çok arkadaşım boy önemli değil çok aşırı kısa olmadıktan sonra demiştir,buna örnek sevgilimin ve benim yılların kankası arkadaşlarım da vardır,içlerinde 1.90 2.00 boyunda olanlar da vardır,ama nedir topuklu ayakkabı,çizme vs. giyip 1.70 oldun mu ortalık dağılır,işin sırrı aşırı kısa olmamakta,birçok erkek arkadaşımız güzellik çok önemli cüce olmadığı sürece diye de meramlarını anlatmışlardır şimdiye kadar,BBC nin de bir belgeseli vardır adını şimdi hatırlamıyorum ama araştıran bulabilir,kadın ve erkeklerin beğenileri neyin çekici olduğu üzerine,orda geçer;eski çağlardan,evrilmemiş insandan vs. beri erkek;kısa boylu,güzel yüzlü,büyük göğüslü kadınları daha korunmaya muhtaç ve seksi bulur der ve ardından erkeklerin ve kadınların bir yüzde hangi ayrıntıları daha çok beğendiği seksi bulduğu konusuna geçer,zaten scarlet johannson,megan fox gibi bütün dünyanın çok seksi bulduğu 1.63 boyunda olduğu bilinen ünlüler de buna kanıt değil de nedir sevgili genç arkadaşlarım:90:

bende çoğu yerde duydum okudum erkekler kısa boylu yuvarlak hatlara sahip kadınları daha çekici buluyor kendini böyle kadınların yanında daha güçlü iri buluyorlarmış...hatta çok ilgimi çekmişti uzun boylu erkeklerin yanında genelde kısacık kızlar vardır demekki var bi bildikleri:KK1: hatta daha kısa olmak isterdim sanırım boyum tam standart 165 ama yinede minyon olmak çok isterdim

Benim çok arkadaşım boy önemli değil çok aşırı kısa olmadıktan sonra demiştir,buna örnek sevgilimin ve benim yılların kankası arkadaşlarım da vardır,içlerinde 1.90 2.00 boyunda olanlar da vardır,ama nedir topuklu ayakkabı,çizme vs. giyip 1.70 oldun mu ortalık dağılır,işin sırrı aşırı kısa olmamakta,birçok erkek arkadaşımız güzellik çok önemli cüce olmadığı sürece diye de meramlarını anlatmışlardır şimdiye kadar,BBC nin de bir belgeseli vardır adını şimdi hatırlamıyorum ama araştıran bulabilir,kadın ve erkeklerin beğenileri neyin çekici olduğu üzerine,orda geçer;eski çağlardan,evrilmemiş insandan vs. beri erkek;kısa boylu,güzel yüzlü,büyük göğüslü kadınları daha korunmaya muhtaç ve seksi bulur der ve ardından erkeklerin ve kadınların bir yüzde hangi ayrıntıları daha çok beğendiği seksi bulduğu konusuna geçer,zaten scarlet johannson,megan fox gibi bütün dünyanın çok seksi bulduğu 1.63 boyunda olduğu bilinen ünlüler de buna kanıt değil de nedir sevgili genç arkadaşlarım:90:

mükemmel yazmışsın ellerine sağğğlıkkk :)

uzun boy deyince aklıma Gülse Birsel geliyor:KK1:
çok şeker kadın, çok tatlı kadın ama seksi mi?...aslaa....
kaç tane kısa boylu hatun gördüm seksilikte tavan yapmışlar.
bu bence kişinin kendisiyle alakalı.
öyle uzun boyla falan değil bir bakışıyla eriten kadınlar var:KK34:

yani kendin uzunsun diye uzun kadın şöyledir böyledir.hiç alakası yok

mesele boy değil. ister 1.60 olsun ister daha uzun ya da daha kısa fark etmez.mesele kişni kendinde biter.ama kısa boyluluk da bişeyi etkilemez.
uzun olup çok çekici olan da var kısa olup olan da var..
illa uzun olmak gerekmiyo bence..

ama benim düşüncem ben 1.70 den uzun bayan hiç beğenmem..

ya seksiliği etkilemez boy zaten dünyaca seksi kabul edilen kadınlara bakarsak genelde kısa olduklarını görürüz ama ben 1.65 in altında olmak istemezdim açıkçası

X