kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

Seksiliğin boyla ya da vücut yapısıyla hiç alakası yoktur.
Seksilik ayrı bir şey güzellik ayrı bir şey.
Seksilik duruşla, bakışla, tavırla, edayla, konuşmayla ilgili bir durum.
130 kiloluk bir kadın da gayet seksi olabilir yeri gelir, 40 kiloluk da, keza uzun boy ya da kısa boy da fark etmez.

Boy kilo orantısı biraz önemli bence. Ama ille de kısa boylu olmak bir dezavantaj mı derseniz, Türkiye şartlarında nispeten uzun bir kız olarak benim cevabım hayır bence değil. Kısa boylu bayanlar erkeklere kendilerini daha iri, daha uzun hissettiriyor psikolojik olarak. O yüzden daha avantajlı bile olabiliyor boyu kısa sayılabilecek bayanlar. Ama tabi önemli olan genel tutumunuz. Genel görünüm demiyorum dikkat ederseniz, çünkü kendine güveni olan bakımlı her kadın çekicidir. Bunu gördüm bunu anladım ben..

dün bi yazı okudum gazetede.. kimse çok uzun boyu beğenmiyo.. vücut orantısı olması en güzeli diyolar aklinialirimsmile

dün bi yazı okudum gazetede.. kimse çok uzun boyu beğenmiyo.. vücut orantısı olması en güzeli diyolar aklinialirimsmile

kimin ne dediği çok da öenmli değil bence.bi kesim öyle diyo başka bi kesim uzun olsn diyo :) bence hiçbi önemi yok.kısa ya da uzun her şeyin ayrı bi güzelliği var önemli olan yapı en başta .yoksa uzunmuş kısaymış felan hava civaşakkıdı

erkekler ele avuca sığan, yatakta şekilden şekile sokabilecekleri kadınları daha seksi bulurlar. uzun kadınlar hantal görünürler. ama tabi vücut orantısı önemli 1.50 ysen 50 kilo olmıycaksın.

boyla alakası var bennce...sonuçta 50--70 cm bacak boyu olan birine de kimse kalkıp seksi demez... en azından ben demem..
1,65 ve yukarısı iyidir 1,50 boyunda biri ne kadar yuvarlak hatlara sahip olursa olsun seksi gelmiyo yüzü çok güzelmiş iltifatını alabilir en fazla benden yanii... bennnce.

lmaz:
erkekler ele avuca sığan, yatakta şekilden şekile sokabilecekleri kadınları daha seksi bulurlar. uzun kadınlar hantal görünürler. ama tabi vücut orantısı önemli 1.50 ysen 50 kilo olmıycaksın.

lmaz:lmaz:lmaz:bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

boyla seksiligin arasinda soyle bir baglanti var bana gore:
-eger boyunuz kisaysa ve boyunuza gore kilonuz fazlaysa yuzunuz, eliniz, ayaginiz vs. ne kadar guzel olursa olsun seksi durmazsiniz.
-eger boyunuza gore ideal kiloya sahipseniz yani fazla kilonuz yoksa, kisa boyla seksi gorunmemek icin hic bir nedeniniz yoktur.

yani bu boy meselesi daha cok kisinin kilosuyla ve albenisiyle alakali olan bir sey bence.
uzun boylu ama tomruk gibi olursun seksi gorunmezsin ya da kisa boylu olursun ama vucut seklin cok guzeldir ve kilon yerindedir fistik gibi gorunursun.

kısa boylu olmak veya uzun boylu olmak tek başına bir avantaj veya dezavantaj sağlamaz. önemli olan tamamen bütün olarak alınan bir vücudun oranlarıdır. bu oranı çevredeki erkeklerin gerçekten beğendikleri kızları görerek az daha olsa çıkartabilirsiniz ama tam olarak anlayabilmek mümkün değildir yinede. bir erkeğin bir kadını incelemesi ile bir kadının incelemesi arasında dağlar kadar fark vardır çünkü. Erkek kadını beğenmiştir bütün olarak uyumu sen bakarsın burnu çok kötü nasıl beğenir bunu dersin anlayamazsın. Erkek onu farketmez bile ayrıntı değildir önemli olan orada. Tam tersi de olabilir aa kıza bak ne kadar zayıf gram yağ yok poposu düzgün vs düşünüğünüz birine bir erkek bakıp o kız o burunla... diyebilir. Hele ki ben de kısa boyluyum kocam sevgilim beni beğeniyor veya ben uzun boyluğum ince bacaklarım var vs erkekle böyle beğeniyor genellemeleri tamamen yalan ve kendini kandırmadır. Sevgilin beğeniyor seni doğru ama victoria secret tanıtımı görünce tv de gözler parıldamıyor mu nedir peki bu? Tabi bunun tam tersi ben o mankenler gibi değilim diyip kendini çirkin zannetmekte büyük yanılğı. dediğim gibi olay tamamen bir bütün halindedir.

ayy tabıkı hayır kısa boyluluk sexiligi etkiler mi hiç ben 1.80 boyundayım topuklu ayakkabı gıyemıyorum ...
bence sexiligin ilk kuralı topuklu ayakkabııııı

kısa boylu olan bir çok ünlü var ama çok sexsi duruyolar mesela kim kardashian boyu kısa ama çok sexsi ayrıca okdar zayıfta değil

boyum 157 kilom 55 (2-3 kilo vermek istiyorum) ve oldukça da seksi olduğumu düşünüyorum:)
boyla ilgisi yok vücut yapısıyla ve kendini seksi hissetmekle alakalı bence:)

ama tabii ki 4-5 cm daha boyum olsun çok isterdim

uzun boylu,erkek gibi bir vücut hiç seksi değildir
erkekler de kendilerinden daha ufak kadınları çekici buluyorlar

ayy tabıkı hayır kısa boyluluk sexiligi etkiler mi hiç ben 1.80 boyundayım topuklu ayakkabı gıyemıyorum ...
bence sexiligin ilk kuralı topuklu ayakkabııııı

niye giyemiyorsun? ben de 180 im topuklu giyerim..topuklu ayakkabı boyu uzatmak için değil kadına zerafet vermek içindir..uzun boya daha bir başka yakışır,giy arkadaşım topukluyu,eminim sana da yakışıyordur..
ayrıca konuya dönersek boy uzunluğunun seksilikle alakası yoktur..kısa ve seksi kadınlar olduğu gibi uzun ve seksi kadınlar var..ya da tam tersi...

Son düzenleme:
Boyla değil ama fizikle alakası olduğunu düşünüyorum...
Bir de cazibe lazım biraz da...
Mesela güzel bir fiziği olduğu halde minyon bir kadın asla uzun boylu ve şekilli bir kadınla aynı kefeye konmuyor...
Uzun boy çok ilgi çekiyor bazen bundan müzdarip oluyorum bile
Fazla bakıyorlar rahatsız edecek şekilde süzüyorlar kadın olsun erkek olsun ama yapacak bir şey yok :86:

bazı kadınlar ne kadar uğraşırsa uğraşsın seksi görünemez tatlı veya sevimli olabilir ya da güzel ama seksi olmanın güzellikle de alakası yok uzun olmakla kısa olmakla şişman veya zayıf olmakla da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…