kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

canım uzunu yolda kısası yatakta
bodur tavuk herdaim piliçtir
kadın dediğin yatakta evirip çevrilmeli".............bunlar erkeklerin yaptığı yorumlar ...yani erkekler kesinlikle yatakta kısa ve minyon kadınlardan hoşlanırlarmış...bende 165 im ve uzununm die takıntı yapıodum gereçi normalim ama daha kısa olmak isterdim....

boyla hiç alakası yok cnm yaa ne uzun boylular var seksiligin yanından bile geçmeyen. bi duruş bakış gülüşş ...:)

sana tamamen katılıyorum canım

dünyanın en seksi bayanlarının boyları kısa.shakıra 1.50,Kylie Minogue, christina aguilera1,59,christina ricci1,55,Drew barrymore 1,63,eva longoria 1.57 , fergie 1.57 , jennifer aniston 1.65 , jennifer lopez 1. 68 , madonna 1.60 , natalia portman 1.60 , penelope cruz 1.62 , reese witherspoon 1.57 ,salma hayek 1.57 , sarah jessica parker 1.63 , victoria beckham 1.65 , beyonce 1.68 .........kızlar yani bu kadınların boyları kısa ama hepside çok seksi değil mi

Boy seksiliği etkilemez bence de çünkü seksilik fizikle olmaz duruşunla konuşmlanla gülüşünle bakışınla olur . ama bence uzun boy çok harika duruyo tabiki orantılı bir vücuda sahipsen ben uzun boylu olmakk çok isterdimmm.ADRİANA LİMA. MİRANDA KERR . DOUZEN KOES. ANJELİNA JOLİE Bar rafaeli vb. hem uzun boylular hem de fizikleri mükemmel derecede orantılı. Hepside çok seksi bayanlar ALLah için

Son düzenleme:
seksilikle uzunluğun çok bir alakası yok bence hatta kısa kadınlar daha seksi oluyorlar.uzun leylek gibi bacaklarla pek seksi olunmuyor bence.bende kısa biri değilim ama bence kısa kadınlar daha seksi oluyor.mesela salma heyek boyuna rağmen vücut hatları o kadar kusursuzki kimse seksi değil diyemez.

bir kadın seksiyse seksidir..........!değilse değildir.........! bunun boyla ilgisi yok o çok başka bişey ....
gülüşü olur,bakışı olur,ses tonu olur,gözleri olur v.s ......

banada uzun kadınlar seksi gelmez nebilim ya kısa olanlar daha seksi duruyor bence hele vücut hatlarıda güzelse erkekler bayılır emin olun..

boy kilo hiç önemli değil seksi olmakta kız kende şişmandım evliğim gene şişmanım boyum 1.64
gülmemin ve dudaklarımın çok seksi olduğu hep söylendi karşı cins tarafından
çıktığım çocukların ve eşimin söylediği''saldırıp öpmemek için kendimizi zor tutuyoruz''
her kadının seksi bir yanı vardır bunu ortaya çıkartmak önemli olan ve tabi kendine olan güven

katılıyorum canım...kendine güven çok önemli önce kendimizi seksi bulmalıyız güven olmasa hiç olmaz erkekte bundan hoşlanmaz bence ben güzelim seksiyim demek lazım

CANIM yazını okurken çok güldüm..demek bodur tavuk her daim pilinçççç............:)
annemde her zaman şunu der ;;;;:teytey:bayan minyonsa yaş göstermez.hep çıtır kalır

sexlik cekici olmak boy ile yada güzel bi yüz ile alakasi yokdur bence
ilk önce özgüven ile baslar o olmazsa süper bir fiziginiz olsun nafile.
sexlik:durus gülüs bakis zariflik ile ne istedigini bilmek ile beraber hersey de vardir bunu kesfetmesi gereken karsiniza cikicak adamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…