- 24 Temmuz 2010
- 602
- 2
-
- Konu Sahibi highschool17
senin uykunmu geldi herzaman mı böylesin bilmiyorumda 25 evde kalmak olarak gördüğümüzü nerden çıkardın. sen 25 yaşına gelmemiş bayanları erkekler ciddiye almaz gibi bişey dedin. 25 yaşındayım dedinde ben evde kalmışsın demedim. burada 22 yaşında evli olanlar var demekki gayet ciddiye alınıyor erkekler tarafından
berylips
hemen çocuğun olacağını nereden biliyorsunki
ben 26 yaşında evlendim ve 8 yıl istememize rağmen olmadı şimdi nasip etti allah
en az aşk kadar güzel bir duygu
evlilikte bebekte güzel tabi sevdiğin kişiyle...
allah gönlünün istediğini nasip etsin canım....ama iş güç de lazım.durumlar müsait olunca her şey rayına oturunca;herkes ister sanırım evlenmek....
Ben sana iki çocuğun ilişkisinden ve evlenmesinden bahsetmedim,arkadaş ortamlarından,cemiyet hayatından vs. bahsettim,kimi okulda bulur hayatının aşkını,kimi arkadaş ortamında bulur,arkadaş ortamlarında çok çeşitli yaştan insan olur,burada da zevk meselesi konuşuyor orada da 22 yaşında olup 22 yaşındaki birini hayatının aşkı yapabilirsin,ama genelde çok çeşitli yaştan insanların olduğu arkadaş ortamlarından bahsettim ve ciddiye alınmak hayatının aşkı yapmak değil bahsettiğim,konuştuğunda dinlenmesi ilk önce arkadaş olabilmek seni ilk önce tanır çünkü insanlar bir de tanımak istememk peşin hükümlü olmak var,bunu genç gözüktüğüm için yaşadım daha önce en fazla 20-21 sindir diye pek konuşmadık senle dediler kusra bakma çok genç gözüküyorsun dediler,bu ortamın içinde als.ta mekan sahipleri,yerel medyadan insanlar vardı
allah gönlünün istediğini nasip etsin canım....
teşekkürler...
Çok seviyor çocuk,çok da istiyor,evlenmeye bile ondan istekli bence,işte kimi zaman isteyene uzun süre vermez çocuk,Allah analı babalı büyütsün,umarım aşkınız hiç bitmez
burası okonuyu geçti wenars suss sen sus
topike gel sen bi kaldın burda
başlık başka konu başka konuya dönmüş ama
geç kalmışım sevgilimle kavga edeceğim diye
izmir diyip duruyorsun ne var izmirde. ayrı bir boyutta mı yaşıyorsun. hiç istemediğin bişeydi madem silah mı dayadılar başına alla alla. eskişehir daha avrupai bir şehir bana göre sen gibi avrupaiyiz demiyoruz. avrupailikle ne alakası var avrupailer böyle kendini saçma şeylerle mi övüyor anlamadım. evlenince aşkına aşk değil başka güdüler mi besleniyor izmir'de :44:
Bak snowy ne demiş;ama iş güç rayına oturmadan olmaz demiş,bak izmir anlayışı,bir de evde mi kaldın diyince izmir diyor insan,evet başka yer burası benim ailem köklerim de buradadır,izmir de evde mi kaldın diye sormazlar insana,devamında sana yazmadım farkındaysan,bütün evliler söyler hislerin aynı kalması çok zor ve ender rastlanan bir durum diye
akıl yaşta değil baştadır sözünü sana gönderiyorum.
senin uykunmu geldi herzaman mı böylesin bilmiyorumda 25 evde kalmak olarak gördüğümüzü nerden çıkardın. sen 25 yaşına gelmemiş bayanları erkekler ciddiye almaz gibi bişey dedin. 25 yaşındayım dedinde ben evde kalmışsın demedim. burada 22 yaşında evli olanlar var demekki gayet ciddiye alınıyor erkekler tarafından