kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

Ben sana iki çocuğun ilişkisinden ve evlenmesinden bahsetmedim,arkadaş ortamlarından,cemiyet hayatından vs. bahsettim,kimi okulda bulur hayatının aşkını,kimi arkadaş ortamında bulur,arkadaş ortamlarında çok çeşitli yaştan insan olur,burada da zevk meselesi konuşuyor orada da 22 yaşında olup 22 yaşındaki birini hayatının aşkı yapabilirsin,ama genelde çok çeşitli yaştan insanların olduğu arkadaş ortamlarından bahsettim ve ciddiye alınmak hayatının aşkı yapmak değil bahsettiğim,konuştuğunda dinlenmesi ilk önce arkadaş olabilmek seni ilk önce tanır çünkü insanlar bir de tanımak istememk peşin hükümlü olmak var,bunu genç gözüktüğüm için yaşadım daha önce en fazla 20-21 sindir diye pek konuşmadık senle dediler kusra bakma çok genç gözüküyorsun dediler,bu ortamın içinde als.ta mekan sahipleri,yerel medyadan insanlar vardı

evlilik özgürlüğü kısıtlammıyor kızlar bence aksine
kendi evin
tv
banyo koltuk yatak hepsi sana ait evin iç işlerinden sorumlusun
hanım olarak eşimde yardım eder gerekirse
konsrede gideriz imkanımız dahilinde yazın barada gidebiliriz yada oturup dizi izleriz

Çok seviyor çocuk,çok da istiyor,evlenmeye bile ondan istekli bence,işte kimi zaman isteyene uzun süre vermez çocuk,Allah analı babalı büyütsün,umarım aşkınız hiç bitmez

evet bence de ..özgür bi ortam.sizin eviniz oluyo orası..

imkanlar el verdiğince dilediğini yap.ne kadar tatlı şeyler yaaa ..allahım bi an önce nasib eder inş.benle sevdiğime de..

yavrularım boşa tartışmayın öyle madonna falan diye
ben 1.60 ım acayip seksiyimdir:86::86:
ama adriana lima da seksi, moon um da seksi lirik güzel de cidden güzel
kısalar uzunlara niye çamur atıyor onu da anlamadım:26:

akıl yaşta değil baştadır sözünü sana gönderiyorum.

arkadaşlar tartışmayı bırakalıım.bende izmirliyim ve 162 boyundayım ve çookk memnunum topuklu ayakkabı giyiyorum kordonda her adımda tık tık yapıoherkes tarafından beyeniliyorum ve seksi bulunuyorum.allaha şükür izmirimiz avrupai bi şehir izmirin üstüne bi yer tanımam.tabiki herkesin doğup büyüdüğü yaşadığı şehir iyidir.ama benim görüşüm bu

Çok seviyor çocuk,çok da istiyor,evlenmeye bile ondan istekli bence,işte kimi zaman isteyene uzun süre vermez çocuk,Allah analı babalı büyütsün,umarım aşkınız hiç bitmez
teşekkürler...
darısı başına inşallah...

en iyisi anket yapılsın bence
böyle karışıyor fikirler

Bak snowy ne demiş;ama iş güç rayına oturmadan olmaz demiş,bak izmir anlayışı,bir de evde mi kaldın diyince izmir diyor insan,evet başka yer burası benim ailem köklerim de buradadır,izmir de evde mi kaldın diye sormazlar insana,devamında sana yazmadım farkındaysan,bütün evliler söyler hislerin aynı kalması çok zor ve ender rastlanan bir durum diye

ben başka bir İzmir de yaşadım o zaman:44::44::44:

herkes doğru düzgün fikir beyan edip laf sokmasa karışmaz cnm yaaa... anket yapılsa bu sefer de ankete bişey söylenir derken devamı gelir de gelir.önemli olan farklı fikirlerin bi arada bulunabilmesi ama saygı denen o şeyden zerre kalmamış bazı insanda..

tatlım ben 21 yaşındayım ve 4 aylık evliyimmmmmmmmmm kocişimede aşığımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…