kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

evet bence de ..özgür bi ortam.sizin eviniz oluyo orası..

imkanlar el verdiğince dilediğini yap.ne kadar tatlı şeyler yaaa ..allahım bi an önce nasib eder inş.benle sevdiğime de..

Snowy avatarındaki sen misin,vay diyorum,başlığa uygun senin resmin var işte sayfada,yengecim demişsin minyon ve çekici olur yengeç kadını

teşekkür ederim cnm.. .az buçuk biliyorum özelliklerini ama..çok duygusal ve kuvvetli hisleri olan bi burçtur diye bilirim demek minyon oluyolar..hmmm

teşekkür ederim cnm.. .az buçuk biliyorum özelliklerini ama..çok duygusal ve kuvvetli hisleri olan bi burçtur diye bilirim demek minyon oluyolar..hmmm

Evet uzunları da çıkıyor arada tabi,kime göre neye göre konusu açılmasın şimdiama genelde minyon ve çekici,türkan şoray,sezen aksu ve daha şimdi aklıma gelmeyen bir sürü yengeç ünlüsü

senin seksiligine laf yok zaten

Liv Tyler da varmış sanırım,tuba büyüküstün yengeç zannetmiyorum estetik yoktur,bak gece gece uyumadan bir yengeç tutturdum sonunda

Katılıyorum canım.Boy önemli elbette ama güzel bir yüze ve vücut hatlarına sahip bir kadının kısa boylu olması güzelliğinden bir şey kaybettirmez ki pek çok erkeğin minyon kadınları tercih ettiği de bir gerçek:)

tabisi de etkilemez bakış duruş konuşma falan hepsi bi bütün sarışın renkli gözlü herkes güzel olmadığı gibi kısa boylularda seksi deildir denmez

valla bence etkiliyor ne yazık ki. ortalama boylardan da kısayı kastediyorum tabi. güzelliği etkilemez bence çünkü güzellikte önemli olan yüz ve vücut orantılarıdır ama of bu kız çok seksi diyebilmem için çok kısa olmaması lazım. uzunlukta öyle değil ama uzunsa 1.80 de olsa yine de seksiliği etkilemiyor hatta artı katıyor bence.
kısa boyun da hep genç gösterme artısı var ama minyonluk fln ne demişler bodur tavuk her dem piliçtir diye :)
benim boyum 1.70 ortalamayım ama bi 5 cm daha uzun olmak isterdim açıkçası şaşalı duruyor bence kadında hele bi de topuklu giyince ablama mesela baktıkça bakıyorsun böyle upuzun hoş bence.

Teşekkür ederim,o sizin inceliğiniz,güzelliğiniz.17:
Çamur at,izi kalsın misali.:86:

hayatım böyle düşünme alakası yok mesela kylie minogue dünyanın en kısa boylu ama en seksi kadınlarından biridir bişe anlatıyım, arkadaşımla sokakta yürüyoduk, çok güzeldir kendisi valla ne yalan söyleyim ama boyu topuklu ayakkabıyla 1.55 filandır(ben 1.65im, topuklu ayakkabıyla bile bariz benden kısa kalıyo kız yani).. yolda yürürken bi tane oğlan geldi buna yanından geçerken buna laf attı topuklu ayakkabı giymişti bi de, ama o kadar hoş duruyodu o kısa boyuna karşı bi de catwalk yürüyo çakkıdı çakkıdı hatta senin kısa boylu olduğunu düşünmene bile gerek yok çünkü türk kadınlarına göre sen ortalamanın üstündesin diyebilirim o yüzden üzülmene de gerek yok kompleks yapma böyle şeyleri hatta canım bişe daha diyim, erkekler bence kısa boyluları uzunlara göre daha seksi buluyolar çünkü böyle ele avuca sığacak minicik minyatür bir güzellik abidesi gözüyle bakıp onu iyice kollarında sarmak korumak isteğiyle doluyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…