- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
-
- Konu Sahibi highschool17
herkes seksi olamıo zatenn güzel hadi makyaj falan da seksilik doğal bişeee allah vergisii
biz uzun boylular olarak güzeliz alımlıyız elimizi sallasak ellisi okadar!
Çamur atıp durmayın izi bile kalamıyor litaratürde olan şeyler var. manken gibi tabiri vardır kısalara mı denir o söz veyahut fiziği ile para kazananlar kısalarmıdır? Dünya alemin kabul ettiğini şurda 3 4 kız kabullenemiyor bukadar özgüvensiz olmayınız
Biz uzun boylular olarak güzeliz alımlıyız elimizi sallasak ellisi okadar!
Çamur atıp durmayın izi bile kalamıyor litaratürde olan şeyler var. manken gibi tabiri vardır kısalara mı denir o söz veyahut fiziği ile para kazananlar kısalarmıdır? Dünya alemin kabul ettiğini şurda 3 4 kız kabullenemiyor bukadar özgüvensiz olmayınız
Ay,çok güldüm !Güzellik ne vergisi pardon? Kul vergisi mi?
neye güldn şekerimmm sen pardondaa hee televizyonda suratına bakmıcan insanlara makyaj yapıyoalr aaaa bi bkıysn değişmişş anladnmıı seksi olmak zordur herkes kaldıramz onuuu doğuştan sen kaşlarınıhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/dilcikar.gif alma bıyıklarını alma saçını tarama bakşm noluoo
kısa boylu olanlar neden komplekse giriyor da uzunlara laf atıyor:26:
uzunların komplekse girip kısalara laf attıklarını hiç duymadım
herkes kendi vücuduyla barışık olsa olmuyor mu
kısa boylu olanlar neden komplekse giriyor da uzunlara laf atıyor:26:
uzunların komplekse girip kısalara laf attıklarını hiç duymadım
herkes kendi vücuduyla barışık olsa olmuyor mu
uzun boylu birisi olarak alkışlıyorum seni
Seksilik Allah vergisiymiş,güzellik değilmiş ya ona güldüm.Tanrı'ya ve anneme-babama şükranlarımı sunarım.Ben kaşımı almasam da saçımı taramasam da güzelsem ne olacak?
sen okuyamadn galiba cnmm yazdığımı güzellik isesende sonradan kazanabilysnn anladnmıı valla kaşını alma saçını tarama orası bağlmaz beni güselliğn kendineekeşke sende seksş olabilseydn seksiliğ bukadar dışladına göre ayy bende anneme çok teşekkrü ederm ondan seksiliğmi çekicilimi almışımmm bizim burda bi kız varr okadar çirkin kiii kuaföre bi giryo çıkıoo aaaaa bakıyrm değişmiş hayy diyorum rabbimmmm kuaförler olmasa çirkinlere nolurrr
Okudum şekerim n'apayım sen öyle anlatmışsın.Kuaförden çıkmıyorsun heralde canım,baksana çok ilgilisin bu konularla. Seksilik övünülecek bir durum değil ki...Kendini cinsel obje olarak görüyorsan ben bilemem tabi,o senin tercihin şekerim.