kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

Bence de...Karavana di mi?
Konuya gelecek olursak ,seksi olmaktansa güzel olmayı yeğlerim.Seksilik işin içine girince karşı cinstekiler devreye giriyor.Ee,kimse hemcinsine seksi görünmek istemez!..Bir kadın kendini cinsel obje olarak görüp seksiliği ile övünürse şaşarım.

Biz uzun boylular olarak güzeliz alımlıyız elimizi sallasak ellisi okadar!
Çamur atıp durmayın izi bile kalamıyor litaratürde olan şeyler var. manken gibi tabiri vardır kısalara mı denir o söz veyahut fiziği ile para kazananlar kısalarmıdır? Dünya alemin kabul ettiğini şurda 3 4 kız kabullenemiyor bukadar özgüvensiz olmayınız

Son düzenleme:

zaten herkes uzun olmak ister ama ne hikmetse uzunlara laf atılırr allah vergisi

uzun boylu birisi olarak alkışlıyorum seni

kısa boylu olanlar neden komplekse giriyor da uzunlara laf atıyor:26:
uzunların komplekse girip kısalara laf attıklarını hiç duymadım
herkes kendi vücuduyla barışık olsa olmuyor mu

Seksilik Allah vergisiymiş,güzellik değilmiş ya ona güldüm. Tanrı'ya ve anneme-babama şükranlarımı sunarım.Ben kaşımı almasam da saçımı taramasam da güzelsem ne olacak?

kısa boylu olanlar neden komplekse giriyor da uzunlara laf atıyor:26:
uzunların komplekse girip kısalara laf attıklarını hiç duymadım
herkes kendi vücuduyla barışık olsa olmuyor mu

ay olamıo demekki cnmm herkesin güzelliğ kendinee yaniii herkes yakışanla güsel benceee

bir kadına en çok yakışan şey kendine güvendir.
kendinize güvenmeyi öğrenin artık yaa
toplumca şu ezik kadın modundan çıkın

Seksilik Allah vergisiymiş,güzellik değilmiş ya ona güldüm. Tanrı'ya ve anneme-babama şükranlarımı sunarım.Ben kaşımı almasam da saçımı taramasam da güzelsem ne olacak?

sen okuyamadn galiba cnmm yazdığımı güzellik isesende sonradan kazanabilysnn anladnmıı valla kaşını alma saçını tarama orası bağlmaz beni güselliğn kendinee keşke sende seksş olabilseydn seksiliğ bukadar dışladına göre ayy bende anneme çok teşekkrü ederm ondan seksiliğmi çekicilimi almışımmm bizim burda bi kız varr okadar çirkin kiii kuaföre bi giryo çıkıoo aaaaa bakıyrm değişmiş hayy diyorum rabbimmmm kuaförler olmasa çirkinlere nolurrr

ya tabikide doğal güzel olan varda parayla boyayla güzelleşende. ama sexilik gibi bişey doğada olması lazım gerçekten. Sonradan olmuyor

Okudum şekerim n'apayım sen öyle anlatmışsın.Kuaförden çıkmıyorsun heralde canım,baksana çok ilgilisin bu konularla.Seksilik övünülecek bir durum değil ki...Kendini cinsel obje olarak görüyorsan ben bilemem tabi,o senin tercihin şekerim.

kızlar bi yanlış anlaşılma oldu burası sonuçta net ortamı anlaşılmıyo bazen kimin ne söylediği

Son düzenleme:

işte sorun bu sen seksiliğ sey olarak görüysn galiba orasını burasını açan kadınn benm anlatmak istediğm şey bakış bi gülümseme ewet kuaföre giderm kadınlar gider die bilyorum allaha şükür o taraklarda bezim yok kendimi obje olarak göörimm ama sen genel konusysn seksi olmak demek illa badi giydiğnde göğsü açılan kadın değil güldüğnde etkielyndir selksi kadın etek giydiğnde bacağına baktıran değil saçını darmadağın toplasda ilgi çekendirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…