kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

boy değil mesele.mesele muamele cnm :)

yoksa herkes görüşünü söyleyip çekilse bişey yok.sonuçta buraya konu açılmış.isteyen görüş beyan eder

Evet canım,arkadaşların moralini bişey ya da birileri bozuyor,1.75 üstü olmak ona kısa ama güzel kadınlardan(ünlü ünsüz yanlış anlaşılmasın) üstün hissettiriyor,net ortamında esip gürleniyor,uğraşmayı sevmek değil moral bozukluğu var,binlerce mesaj var yazılmış günlük mesaj ortalaması onlarca,demek ki nette takılınıyor sürekli,hem de kısalık seksiliği etkiler mi konusu altında sanki uzunlukla ilgili bir topikmiş gibi hayır uzun boy seksiliğin kuralıdır sonra gerçek yaşam hakkında yorumlar yazılıyor,yok sen ergenlikten çıkalı çok olmuş,e ama erkekler 25 olmamış kadını ciddiye almaz ki,madem heteroseksüel beğeniler üzerine topic yazılıyor,bak internette yazmaz bu,yirmilerin başında yaşıtlarınla takılıp mutlu mutlu geziceksin dünyadan haberin olmucak,ahkam kesmeyen esip gürlemeyen yirmilerinin başındaki biri öğrenir zamanı gelince işlerin nasıl yürüdüğünü hem de sağlıklı ve morali yüksek bir şekilde,ilginç yani benim arkadaşın birine özel mesaj atmam için gerekli msj sayım olmasa foruma bu kadar takılmam gerekmese kim moral düzelticekti,kim uğraştırıcaktı,üstelik de etliğe sütlüğe karışmadım şu otorite şunu diyor,şu konuda şu otorite bunu kabul ediyor diye gayet objektif sözler yazdım(askmen vs.)

boşver sen de cnm...hayatta tek bi doğru tek bi güzel yoktur..

herkese göre değişir.fikirler özgürdür.incitmek de çok kolay bi başkasını..

sonra bide yaftalanıyosun böyle..aman yaaa

sen evde mi kaldın berry:44:

Son düzenleme:
boyum 160 kendimi hep sexsi bulmuşumdur
çokta söyleyen oldu
tabii 170 olmak isterdim
ama dahada uzun olmak istemezdim
bodur tavuk her daim piliç sözüne katılıyorum
seksilik vücut ölçülrinin boy ile orantısı ilede alakalı
örneğin bir ara 76 kilo olmuştum
ozaman sexi olduğum söylenemez şu an 50 kiloyum kendimi iyi hissediyorum
asgari kendimden memnunum

tabi birde çok sexsi hatunlar var kiminin allah vergisi kimide bakıma borçlu
bence kısa uzun farketmez kilo ve bakımına özen gösteren herkez sexi olabilir isterse

Ayrıca arkadaşlar bu forumda boy ortalaması yüksek,evlenme yaşı düşük demek ki,25 evde kalmak olarak görülüyormuş,hiç böyle bir anlayış yok bizim izmir de,gece evde oturan yok,acilen evlenen yok,belki bizim çevrelerde böyledir

senin uykunmu geldi herzaman mı böylesin bilmiyorumda 25 evde kalmak olarak gördüğümüzü nerden çıkardın. sen 25 yaşına gelmemiş bayanları erkekler ciddiye almaz gibi bişey dedin. 25 yaşındayım dedinde ben evde kalmışsın demedim. burada 22 yaşında evli olanlar var demekki gayet ciddiye alınıyor erkekler tarafından

erkek kalın kafalıysa 60 yaşındaki hanımıda ciddiye almaz
kızlar birde evlenme yaşı yükseldi günümüzde zaten
bence 25 den önce evlenilmemeli
bu gün bizim banyo tadilatı için 25 yaşında bir genç geldi
16 yaşında kız almış köyden
çocuk gibidir kız bence 16 yaş nedirki evlilik sorumluluğu için

daha çocuk ya yazık...

berylips
hemen çocuğun olacağını nereden biliyorsunki
ben 26 yaşında evlendim ve 8 yıl istememize rağmen olmadı şimdi nasip etti allah
en az aşk kadar güzel bir duygu
evlilikte bebekte güzel tabi sevdiğin kişiyle...

izmir diyip duruyorsun ne var izmirde. ayrı bir boyutta mı yaşıyorsun. hiç istemediğin bişeydi madem silah mı dayadılar başına alla alla. eskişehir daha avrupai bir şehir bana göre sen gibi avrupaiyiz demiyoruz. avrupailikle ne alakası var avrupailer böyle kendini saçma şeylerle mi övüyor anlamadım. evlenince aşkına aşk değil başka güdüler mi besleniyor izmir'de :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…