-
- Konu Sahibi highschool17
Evet canım,arkadaşların moralini bişey ya da birileri bozuyor,1.75 üstü olmak ona kısa ama güzel kadınlardan(ünlü ünsüz yanlış anlaşılmasın) üstün hissettiriyor,net ortamında esip gürleniyor,uğraşmayı sevmek değil moral bozukluğu var,binlerce mesaj var yazılmış günlük mesaj ortalaması onlarca,demek ki nette takılınıyor sürekli,hem de kısalık seksiliği etkiler mi konusu altında sanki uzunlukla ilgili bir topikmiş gibi hayır uzun boy seksiliğin kuralıdır sonra gerçek yaşam hakkında yorumlar yazılıyor,yok sen ergenlikten çıkalı çok olmuş,e ama erkekler 25 olmamış kadını ciddiye almaz ki,madem heteroseksüel beğeniler üzerine topic yazılıyor,bak internette yazmaz bu,yirmilerin başında yaşıtlarınla takılıp mutlu mutlu geziceksin dünyadan haberin olmucak,ahkam kesmeyen esip gürlemeyen yirmilerinin başındaki biri öğrenir zamanı gelince işlerin nasıl yürüdüğünü hem de sağlıklı ve morali yüksek bir şekilde,ilginç yani benim arkadaşın birine özel mesaj atmam için gerekli msj sayım olmasa foruma bu kadar takılmam gerekmese kim moral düzelticekti,kim uğraştırıcaktı,üstelik de etliğe sütlüğe karışmadım şu otorite şunu diyor,şu konuda şu otorite bunu kabul ediyor diye gayet objektif sözler yazdım(askmen vs.)bence de...çok fazla laf sokma var.
23 yaşındayım buraya yazanlar kimdir nedir bilmiyorum.arada küçük çocuk gibi olan var..amaçları da can yakmak.neyle can yakmaya uğraşıyosa artık anlamıyorumkendini küçültmek bu.birine sarıp onla uğraşmayı çok sevmek,haz almak..
kimseyi tanımıyorum,tanıyamam da.ama beni tanıyo gibi yorum yapan insan sanırım kendi içindeki duyguları bastırmaya çalışıyor.
sen evde mi kaldın berry:44:
Evet canım,arkadaşların moralini bişey ya da birileri bozuyor,1.75 üstü olmak ona kısa ama güzel kadınlardan(ünlü ünsüz yanlış anlaşılmasın) üstün hissettiriyor,net ortamında esip gürleniyor,uğraşmayı sevmek değil moral bozukluğu var,binlerce mesaj var yazılmış günlük mesaj ortalaması onlarca,demek ki nette takılınıyor sürekli,hem de kısalık seksiliği etkiler mi konusu altında sanki uzunlukla ilgili bir topikmiş gibi hayır uzun boy seksiliğin kuralıdır sonra gerçek yaşam hakkında yorumlar yazılıyor,yok sen ergenlikten çıkalı çok olmuş,e ama erkekler 25 olmamış kadını ciddiye almaz ki,madem heteroseksüel beğeniler üzerine topic yazılıyor,bak internette yazmaz bu,yirmilerin başında yaşıtlarınla takılıp mutlu mutlu geziceksin dünyadan haberin olmucak,ahkam kesmeyen esip gürlemeyen yirmilerinin başındaki biri öğrenir zamanı gelince işlerin nasıl yürüdüğünü hem de sağlıklı ve morali yüksek bir şekilde,ilginç yani benim arkadaşın birine özel mesaj atmam için gerekli msj sayım olmasa foruma bu kadar takılmam gerekmese kim moral düzelticekti,kim uğraştırıcaktı,üstelik de etliğe sütlüğe karışmadım şu otorite şunu diyor,şu konuda şu otorite bunu kabul ediyor diye gayet objektif sözler yazdım(askmen vs.)
anaaaaaam biri bana at gibi mi dedi
insanlara yukardan bakmak guzeldirboy pos endam
sen evde mi kaldın berry:44:[
Nişanlıyım canım,o da erken geldi aslına barsan bana da aileme de,sevgilim çok ısrar etti yeni nişanlandık,çok istekli değilim ben evlenmeyi erken buluyorum henüz ama nişanlım-demek bile tuhaf geliyor-sevgilim çok istekli özellikle çocuk çok istiyor,daha benim yükseğim var diyorum ama umarım bu şekilde devam eder evlenince de ürküyorum geleneksel türk evlileri gibi olup televizyonda dizi izliyip uyucaz gibi geliyor,aslında çok isterim evde kalmayı yani
sen evde mi kaldın berry:44:[
Nişanlıyım canım,o da erken geldi aslına barsan bana da aileme de,sevgilim çok ısrar etti yeni nişanlandık,çok istekli değilim ben evlenmeyi erken buluyorum henüz ama nişanlım-demek bile tuhaf geliyor-sevgilim çok istekli özellikle çocuk çok istiyor,daha benim yükseğim var diyorum ama umarım bu şekilde devam eder evlenince de ürküyorum geleneksel türk evlileri gibi olup televizyonda dizi izliyip uyucaz gibi geliyor,aslında çok isterim evde kalmayı yani
berry bırak bu ayakları yaaa.sadece dizi izlyip uyamazsın zaten
Ayrıca arkadaşlar bu forumda boy ortalaması yüksek,evlenme yaşı düşük demek ki,25 evde kalmak olarak görülüyormuş,hiç böyle bir anlayış yok bizim izmir de,gece evde oturan yok,acilen evlenen yok,belki bizim çevrelerde böyledir
berry bırak bu ayakları yaaa.sadece dizi izlyip uyamazsın zaten
Hangi ayağı bırakayım,hiç istemediğim birşeydi evlenmek,uzun ilişkin olunca (6 yıl) söz nişan derken evliliğe gidiyor ve ürkütüyor,benim çevremde erken evlenen yok,çocuk doğurmak da ürkütüyor,gördüğüm çiftlere benzemek de,zaten yalnız yaşıyorum ailemin evinde,yani ev-li sayılırım yıllardır,izmir çok avrupai bir şehir,ben de hep aşkıma aşık kalmak istiyorum
erkek kalın kafalıysa 60 yaşındaki hanımıda ciddiye almaz
kızlar birde evlenme yaşı yükseldi günümüzde zaten
bence 25 den önce evlenilmemeli
bu gün bizim banyo tadilatı için 25 yaşında bir genç geldi
16 yaşında kız almış köyden
çocuk gibidir kız bence 16 yaş nedirki evlilik sorumluluğu için