Evet canım,arkadaşların moralini bişey ya da birileri bozuyor,1.75 üstü olmak ona kısa ama güzel kadınlardan(ünlü ünsüz yanlış anlaşılmasın) üstün hissettiriyor,net ortamında esip gürleniyor,uğraşmayı sevmek değil moral bozukluğu var,binlerce mesaj var yazılmış günlük mesaj ortalaması onlarca,demek ki nette takılınıyor sürekli,hem de kısalık seksiliği etkiler mi konusu altında sanki uzunlukla ilgili bir topikmiş gibi hayır uzun boy seksiliğin kuralıdır sonra gerçek yaşam hakkında yorumlar yazılıyor,yok sen ergenlikten çıkalı çok olmuş,e ama erkekler 25 olmamış kadını ciddiye almaz ki,madem heteroseksüel beğeniler üzerine topic yazılıyor,bak internette yazmaz bu,yirmilerin başında yaşıtlarınla takılıp mutlu mutlu geziceksin dünyadan haberin olmucak,ahkam kesmeyen esip gürlemeyen yirmilerinin başındaki biri öğrenir zamanı gelince işlerin nasıl yürüdüğünü hem de sağlıklı ve morali yüksek bir şekilde,ilginç yani benim arkadaşın birine özel mesaj atmam için gerekli msj sayım olmasa foruma bu kadar takılmam gerekmese kim moral düzelticekti,kim uğraştırıcaktı,üstelik de etliğe sütlüğe karışmadım şu otorite şunu diyor,şu konuda şu otorite bunu kabul ediyor diye gayet objektif sözler yazdım(askmen vs.)