Yok valla kimse vermedi. Bir emlakçı talip oldu, o da 3000tl kira verecekti, ancak ilk sene kira vermeyip 12 aylık kira parası ile mutfak banyo ve eve tadilat yapacaktı, hatta eve usta getirip fiyat vs aldı. Bu teklifi ve şartları, kendi sundu. Ben de düşünüp taşınıp kabul ettim. Sonra Kontratı kardeşimin üzerine yapalım benim bazı yasal sorunlarım var şuyum var buyum var dedi. Ben epey kıllandım ama ona da ok dedim. Sonra benim şehir dışına gitmem lazım kontratı iki ay sonra yapalım dedi. ona da peki dedim. Sonra bu kişi arazı oldu. Aidat borcu lök diye üstüme bindi. Ev bir sene boş kaldı. Gelen beğenmedi giden beğenmedi en sonunda bir tanıdık "benim arkadaşlarım ev arıyorlar, gelip bakabilirler mi?" dedi. Olur dedim. Gelip baktılar tutmak istediler fiyat sordular ben de kaçırmamak için bir de cidden bunlalıma girmiştim, bıkmıştım artık öyle ucuz bir fiyat söyledim, oysa eski kiracının çıktığı fiyatı isteseydim seve seve kabul edeceklerdi (eski kiracının çıktığı fiyatı da biliyorlardı çünkü). Neyse yani onların bir suçu yok ve şimdi yamuk da yapmak istemem. Ondan önce ve o emlakçı arazi olduktan sonra eşimle gidip eve tadilat yapalım ve değerinde bir rakamda kiraya verelim diye düşündük ama başka sorunlarımız da vardı, durum gerçekten bizi aştı.