Ek olarak da siz konu acmadiniz diye sizin hayatınız çok ideal anlamına gelmiyor ki. Sizin tayfadan birini gerçek hayatta tanıyorum. Burda mükemmel idealist yorumlar yapıyor. Oysa hayatını biliyorum. Kendi hayatımı onunkine kat kat yeğlerim mesela. Burda neden çocuk neden çocuk demeniz sizi ideal insan yapmıyor. Hayatınızın mükemmel olduğunu da göstermiyor.Yani kusura bakmayın da tam olarak neyinizi kıskanacak Miss? Açalım bakalım tüm konularınıza, 1 tane kıskanılacak konu bulun çıkıp hepimiz evet demek ki içten içe kıskanıyoruz diyelim
Burada 3 4 kişi var ne zaman post açsa hah geldi yine bir şeyden şikayet edip yine hiçbir şey yapmayacak diyorum, bu listede 1 numaraya zorluyorsunuz Çiçeğin bile önüne geçtiniz o konuda tebrik etmem lazım.
Ek olarak hayat böyle birşey değil..arkadaşımın mükemmel bir ailesi vardı. Eşi ile harika bir iletisimi vardı. İkinci çocuk düşünüyordu ama bir kaç yıl ekstra bekledi ücretsiz izne vs rahat ayrılmak için. Eşinin de kendinin de eşi iyiydi. Tam hamile kaldı işi kötü hastalığa yakalandı..bebek yeni doğduğunda eşinin yanında bile olamadı bebeğe bakması gerekti.
Hayat 2+2 eşittir 4 gibi kesinliği olan birşey değil. İki çocuk yapmak beni beyinsiz yapmıyor. Sırf çocuk yaptım diye beyinsiz diyen biri de iyi niyetli olamaz. Belli ki içinde çocukla ilgili başka bir durum var. Yoksa al sen bak demedim kimseye. Bunu ancak annem falan diyebilir. Hem yaptın hem bana baktiriyorsun beyinsiz falan diye ancak başkasının başına attigimda o kişi diyebilir.