Sizin çocuk sahibi olmanız bana göre gayet doğal. Eğitimli ve meslek sahibi bir kadınsınız, olumsuz bir durumda çocuklarınızı çekip çevirebilirsiniz. Zor olur ama yaparsınız. Hatta ben maddi durumu ne olursa olsun her kadının bir kere de olsa anne olmayı hak ettiğini düşünüyorum. Ama bir kere. Ve ben de birçok konuda üyelere neden çocuk diye sitem eden üyelerdenim. Bu içgüdüsel bir şey değil, ortada eşle ilgili bir sorun varsa gayet planlı programlı hareket edilebilir. Mesela benim için en üst sınır ikiydi, bitti. Bundan sonraki süreç korunma odaklı olacak. Evliliğimde her şey yolunda. Eşim mükemmel değil tabii ki ama birbirimizi çok seviyoruz, bu birçok şeyi tolere etmemizi sağlıyor. Ailelerle ilişkilerimiz de güzeldir. (Bunu söyleme sebebim mutsuzluğumun acısını kimseden çıkarmadığımı bilmenizi istemem.) E üzerime ceketini atsa hamile kalan biri olarak ben nasıl birilerini çocuk için kıskanıyor olabilirim? Tamamen uyduruk bir tespit bu. İnsanlar çocuklara üzüldüğü için yapmayın diyorlar. Ben şahsen böyleyim.