- 13 Ağustos 2014
- 6.270
- 13.911
- 36
Yargıtay artık beyaza imza olarak değerlendirmiyor boş taahhütnameyi. Yakında da içtihadı birleştirme çıkarEmlakçı doğru yapmış. Geçerli taahhütname o.
Kira sözleşmesi tarihi geçerli hiç uğraşmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yargıtay artık beyaza imza olarak değerlendirmiyor boş taahhütnameyi. Yakında da içtihadı birleştirme çıkarEmlakçı doğru yapmış. Geçerli taahhütname o.
Karar örneği var mı elinizde? Yazılı belgeye karşı yazılı belge ile ispat şartı aranır içtihadı vardı o da mı değişti? Karar varsa iyi olur kardeşime gönderirim.Yargıtay artık beyaza imza olarak değerlendirmiyor boş taahhütnameyi. Yakında da içtihadı birleştirme çıkar
Emlakçı yerine avukata danışsaydınız şimdi böyle elinizde geçersiz bir tahliye taahhütüyle kalmazdınız. Lise mezunu emlakçı ne bilirmiş kira hukukunu ? Sorunuzun cevabını da buraya değil yine bir avukata soracaksınız
Emlakçı doğru yapmış. Geçerli taahhütname o.
Est. Avukat hanım da haklı ve doğru bir bilgi vermiş ve bilgisi benden çok daha iyidir . Ama Yargıtay son zamanlarda tavır değişikliğine gittiİki farklı yorum. Boş taahhütname geçerli mi değil mi? Gerçi egecell hanım siz hakimsiniz sizin bilginize güveniyorum ama.
Haftaiçi atayım avukat hanım unutmam ama mutlaka hatırlatın siz yine de. %25 zammı gibi dönemsel bir tavır belirlediler. Dürüstlük kuralı ve barınma hakkının temel hak olduğu ile temellendiriyorlarKarar örneği var mı elinizde? Yazılı belgeye karşı yazılı belge ile ispat şartı aranır içtihadı vardı o da mı değişti? Karar varsa iyi olur kardeşime gönderirim.
İyiki mesleği bıraktım. Ben boşanma, taşınmaz, miras, mal rejimi tasfiye davalarına bakıyordum. Kira davalarına bakan tüm arkadaşlarım karaları bağlayacak şimdi. Çekilecek dert değil vallahi.Est. Avukat hanım da haklı ve doğru bir bilgi vermiş ve bilgisi benden çok daha iyidir . Ama Yargıtay son zamanlarda tavır değişikliğine gitti
Gerçekten çok iyi olur. Teşekkür ederim.Haftaiçi atayım avukat hanım unutmam ama mutlaka hatırlatın siz yine de. %25 zammı gibi dönemsel bir tavır belirlediler. Dürüstlük kuralı ve barınma hakkının temel hak olduğu ile temellendiriyorlar
Darısı benim başıma istifa edeceğim ama doğru zamanı bekliyorum.İyiki mesleği bıraktım. Ben boşanma, taşınmaz, miras, mal rejimi tasfiye davalarına bakıyordum. Kira davalarına bakan tüm arkadaşlarım karaları bağlayacak şimdi. Çekilecek dert değil vallahi.
Staj bitti 2007 senesinde aldığım ilk dava ağırlaştırılmış müebbet ile yargılama yapılan bir davaydı. Ailesi ve müvekkil tamamen akli melikelerini yitirmiş gibilerdi. Doğal olarak içerdeyken ruhsal durumu sıkıntılıydı. Her hafta cezaevine gitmemi istiyorlardı. Birde ölen kişinin ablası annemin çok yakın bir arkadaşı çıktı. Kadın beni tanıdı vs. Geldi yüzüme tükürmüştü. O davada çok etkilenmiştim, ben ceza yapamam dedim hukuk alanına yöneldim.Darısı benim başıma istifa edeceğim ama doğru zamanı bekliyorum.
Niye hukuk davaları avukat hanım ceza baksanız daha az yıpratıcı olurdu. Fenalık basıyor bana hukuk davaları ve müvekkilleri düşününce. Diğerinin müvekkili hiç değilse cezaevinde isteyince görüp isteyince görmüyorsunuz
Diledigi gibi doldurmak diyemeyiz. Cunku zaten basta konusulmustu. Kendisi kabul etmisti. Belgede yalnizca tarihler atilmadi. Emlakcida siz isim,adres vb. bosluklari doldurursunuz deyince ben de o sekilde bilmeden bos ama imzali almistim.Rica ederim. Aslında hic bir kagida boş imza atilmaz. Sonradan diledigi gibi doldurmakta bence gunah. Ama bastan bak ben bunu bu sebeple imzalatiyorum derseniz oda tmm diye kabul ederse baska ama hakli olarak hic bi kiraci bunu kabul etmez. Yalniz suan kasim ayindayiz suan zam yapma doneminiz degilki. Onu anlamadim!?
Anladim o zaman ayri. Ama ara zam yasal degil bildigim kadarıyla vicdanide bulmam acikcasi.Diledigi gibi doldurmak diyemeyiz. Cunku zaten basta konusulmustu. Kendisi kabul etmisti. Belgede yalnizca tarihler atilmadi. Emlakcida siz isim,adres vb. bosluklari doldurursunuz deyince ben de o sekilde bilmeden bos ama imzali almistim.
Ara zam degil bunlar. Odenmemis onceki yillarin zamlari.Anladim o zaman ayri. Ama ara zam yasal degil bildigim kadarıyla vicdanide bulmam acikcasi.
Kim hesapladı neye göre talep ediyorsunuz sözleşme mi yenilediniz bir karar mı bağlandıAra zam degil bunlar. Odenmemis onceki yillarin zamlari.
Ara zam degil bunlar. Odenmemis onceki yillarin zamlari.
Üyenin avukat olduğunu bilmiyordum Ben aradan çekileyim. Teşekkür ederimEst. Avukat hanım da haklı ve doğru bir bilgi vermiş ve bilgisi benden çok daha iyidir . Ama Yargıtay son zamanlarda tavır değişikliğine gitti