kimse beni anlamıyor derdime ortak olur musunu?

Ay yerinde olsam hiç ugrasmam o ne öyle ne nazik bi insanmış boşver bence çekilmez

aferim..anılara boğulma gereksiz olur boşuna üzersin yüreğini. inan o çocuk seni senin kadar düşünmüyordur.
sen birini patik atak yapamazsın. depresyon belki ama panik atağı depresyona girmesini sağlamıştır. bu ikisi birbirini süper besler.

[Qkere. ="gelpisipisi84, post: 46080931, member: 745916"]Eski sevgilin bildiğin panik atak olmuş, ruhsal durumu pek iç acıcı görünmüyor. Ailesine gelince eski sevgilin anasına bacısına seni anlatmış ( Allah bilir bu hastalığa da senin yüzünden yakalandığını söylemiştir) niye sana yüzlerini asınlar ki? Başta iyi iken hemde burası tuhaf geldi açıkçası. Bence ayrılması isabet olmuş zira eski sevgilinin psikolojisi bozulmuş, seni çok hırpalardı diye düşünüyorum. Bence gelmesin sende isteme yoluna bak derim. Böylesi senin için daha hayırlı . Her zaman yanında olucak , sana değer vericek , seni gerçekten sevip sayıcak biri ile zamanını harca.[/QUOTE]
Evet isabetli bir tespit yaptınız. Ailesi benim yüzünden böyle olduğunu düşünüyor. Ben onu çok kıskanıp bunaltmadım. Ayrılmadan 1ay öncesine kadar. Bu aile meselesinden sonra biraz bunalttım tabi. Ailen bana neden böyle falan diye. İltifat ediyordum o güzel şeyler söylemiyordu. Neden söylemiyorsun eskisi gibi sevmiyor musun falan diye. Çok uyardı beni böyle yaparsan beni kaybedeceksin. Aramuz düzelmicek ufak tefek şeylere takıyorsun falan. Ama benim içime kurt düşmüştü bir kere. Ailesi istemiyor mu ben ne yaptım onlara sevgilim eskisi gibi değer vermiyor mu? Aklım hep bu sorularla meşgul olduğu için onu sorgulamadan duramıyordum. Bunları yaptığım için üzülüyorum. Keşke bazı şeyleri içime atabilseydim

Yine de bir psikologa da bu durumu danışmak istiyorum. İçim çok acıyor Sevdiğime böyle zarar vermiş miyimdir diye.

Ay yerinde olsam hiç ugrasmam o ne öyle ne nazik bi insanmış boşver bence çekilmez
Evet çok nazik. Ağlar zırlar . sürekli ilgi sevgi anlayış bekler. Sen kalbinden böyle bir rahatsızlık geçirsen ben senin her dediğine tamam derdim dedi bana. Hastalanmadan önce de her dediğine tamam diyen bir kız olsun isterdim dersi he . Beni hep emri altına almaya çalıştı. Benim de yapım buna el vermiyor. Her dediğimi de yapmam. Mantıklı olan neyse odur. Normal şekilde başaramayınca hastalığınla beni avucunun içine almaya çalışoyorsun dedim.

Yine de bir psikologa da bu durumu danışmak istiyorum. İçim çok acıyor Sevdiğime böyle zarar vermiş miyimdir diye.
ooofffff veremesin. bu sen yüzünden oldu demesi sadece seni üzmek kendine de bahane yaratıp rahatlamak için yapılmış. fikirsizce denmiş bir şey. kızım bu çocuk seni hiç düşünmemiş. bir tek düşündüğü kendisi. oofff...

O kadar olumsuz muyuz yani. Tedavi olsa falan yine mi olmaz

Evet bencil çok. Kendinden başka kimseyi sevemezsin sen dedim zaten. Yine de neden üzülüyorum hala ben de anlamış değilim.

Haklısınız. Arkadaşının durumu çok üzücü. Eski sevgilime de takıntılıydı zaten. Belki o da bu şekilde benden intikam almıştır. İnsanlar çok garip. Evliliği çok isterdim. Öio kadar korktum ki. Hiç bulaşmayı düşünmüyorum. Kimseyi sevip güvenebileceğimi de sanmıyorum artık ;(

Evet isabetli bir tespit yaptınız. Ailesi benim yüzünden böyle olduğunu düşünüyor. Ben onu çok kıskanıp bunaltmadım. Ayrılmadan 1ay öncesine kadar. Bu aile meselesinden sonra biraz bunalttım tabi. Ailen bana neden böyle falan diye. İltifat ediyordum o güzel şeyler söylemiyordu. Neden söylemiyorsun eskisi gibi sevmiyor musun falan diye. Çok uyardı beni böyle yaparsan beni kaybedeceksin. Aramuz düzelmicek ufak tefek şeylere takıyorsun falan. Ama benim içime kurt düşmüştü bir kere. Ailesi istemiyor mu ben ne yaptım onlara sevgilim eskisi gibi değer vermiyor mu? Aklım hep bu sorularla meşgul olduğu için onu sorgulamadan duramıyordum. Bunları yaptığım için üzülüyorum. Keşke bazı şeyleri içime atabilseydim[/QUOTE]

Bence üzülme her şerde vardır bir hayır öyle düşün , eski sevgilin seni gerçekten istiyor olsaydı sana açıklama yapardı seni ikna ederdi dikkat et yok beni kaybedersin tehditkar bir yaklaşım sergiliyor. Senin hatan kaybetmekten korktuğunu çok belli etmişsin bu duygu ile hareket etmişsin. Yakın bir tanıdığım vardı , kız çocuğa diyordu annen beni istemiyor , çocuk saatlerce kızı ikna etmeye çalışıyordu yanlış anladın diye . Şuan evliler bir de çocukları var. Anlicağın boşuna kendini üzüyorsun. Yaşandı bitti bence her zaman hayırlısı ne ise o olsun diye dua et. Hayırlı ise nasip ise seni bulur ve durumunu Allah'a havale et en güzel çözen yaratıcıdır.

O kadar olumsuz muyuz yani. Tedavi olsa falan yine mi olmaz
panik atak şiddetli ise ilaçla baskılanır yada az ise telkinle. ama arada depreşir. her depreştiğinde ki bazen cok sık tekrarlar. her seferinde senin yüzünden oldu yu mu dinlicen?
Depresyonda ilaç zamanla geçer derler ama geçmeme ihtimali yüksek. panik atak tetikler her defasında.
vallahi konu sahibi acımasızca olacak ama bu çocuk seneye elle kola biriyle karşına çıkarsa hiç şaşırma. artık bu elini tutuguda da bir kız mı olur erkek mi olur bilmem. daha ne diyiim...

Hepsini zorda olsa okudum.
Iki seçenek var
Ya psikolojik rahatsizligi var ya da seni sevmediği için bahaneler aramış.
Boşver gitsin seni seven gerçekten değer veren biri çıkar.
Benimde aklıma takılan şey bu cidden rahatsız mı yoksa bahane mi? Ama görüştüğümüzde ağlayarak anlattı durumunu bana. Boğazımda birşeyler düğümleniyor bacakların titriyordu hakim olamıyorum nefes alamıyorum ölecek misim gibi geliyor dedi. Sanki beni bir kafese tıkmışlar yemeğini suyumu veriyorlarmış gibi hissediyorum dedi. İnsan bahane aradığı birinin yüzüne ağlayarak bunları söyleyebilir mi. Elinde olmadan sürekli ağlıyormuş bir de. Ben bunları bilmiyordum. Üstüne gittim son zamanlarda beni eskisi gibi sevmiyor musun ailen bana neden tavırlı. Bunları sorunca hemen ögkeleniyordu yine ağlattın beni diyordu

depresyon +ajitasyon = gene sen beni böyle yaptın... .

Çok afedersiniz anlayamadım son kısmı

Çok afedersiniz anlayamadım son kısmı
o son kısmı bilerek isteyerek yazdım. çünkü zamanında ciddi ciddi şahit olduğum bir durum oldu.
ve yineleyeyim : yarın elini tuttuğu bir kadın da olabilir bir erkek de olabilir.

Kız olabilir de erkek olacagını sanmıyorum. :)
hhiiççç belli olmaz. ccukla cinsel birtelik yaşamış olabilirsin lakin bu yarın hem cinsi ile el ele tutuşup gezmek istemesine engel değildir. beklemediğin insanlar birgün cinsel ilgilerini değiştirebilirler. bu konuda daha da bir şey yazmayacağım.

vallahi konu sahibi acımasızca olacak ama bu çocuk seneye elle kola biriyle karşına çıkarsa hiç şaşırma. artık bu elini tutuguda da bir kız mı olur erkek mi olur bilmem. daha ne diyiim...

Oram buram buram ağrıyo, fazla depresif. Bi de bu hastalıkları senden biliyo ayrıl dedim bende ama
Bu dediğiniz çok enteresan, farklı bi ayrıntı yazıldı da ben mi görmedim

Oram buram buram ağrıyo, fazla depresif. Bi de bu hastalıkları senden biliyo ayrıl dedim bende ama
Bu dediğiniz çok enteresan, farklı bi ayrıntı yazıldı da ben mi görmedim
değişik bir bilgi yazılmadı.
yıllar önce cok iyi tandıgım bir çiftin başına böyle bir şey geldi. ilk normal ayrıldılar. senesine cocık hem cinslerinden hoşlandığını söyledi ve trans oldu.
depresyon panik atak ölücem mutsusuzm senin yüzünden ben nasıl yaparım, gitme ama git ağlar ağlar eli ayağı titrerdi. sonra kız diretti hayır istemiyorum bitti bu dedi. krizler krizler..sonra bir baktık bizimki değiişmiş. annesi kızı suçladı çocuk onu suçladı. o kendini suçladı. benim yüzümden diye..aslında kimsenin yüzünden değil. adamın içinde varmış.
cinsellik de yaşamışlardı kızla.
kıza cok iyi davranırdı, ama hergun suratsız mutsuz ağrılar içinde dalgın suskun gitmek gelmek istemez ev işine düşkün bir adamdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…