bak canım anlattıkca cıkıyo ortaya bıseyler bastaa ne dıyordun benı sevıyo aılesı yuzunden boyle dıyordun ama tamamen senı kotu gösterebilen bırıyle olmaz... hayatımdan gt baskasını kotu yap ne demek ya neyın kafasını yasıyo bu oğlan cocugu... tamamen hastalıklı bır karakter. ınsanlrda ne hastalıklar var böyle davranmıyor bı panık atak oldum diye bu kadar da olmaz kı... sen nesın onun ıcın gunah kecısı mı? o kafasında yasıyor bıseylerı sonra olayalrı buyutuyor ve aılesınınde etkısıyle tek suclu sen oluyorsun yanı o oyle olmasını ıstıyor.. seven bır ınsan sevdiğine bunu yapamaz.
Haklısın canım. Yeni yeni tabloyu net görebiliyorum. O kadar suçlanınca ben de kabullenmişim demekki. Sürekli sorguluyorum kendi davranışlarımı ve cevremdeki ilişkileri. Arkadaşlarım neler saçma sapan sebeplerden üstüne gidiyorlar sevgililerinin. Ben hasta edecek kadar birşey yapmadım. Bundan eminim. Kendi kafasında yaşamış sürekli birşeyler. Bazen hatırlıyorum da bir tartışma sırasında demediğim şeyleri dedin diyordu bana. Aklından öyle kuruyordu demekki. Şöyle dedin böyle dedin bir sürü birşeyler anlatıyordu. Bende ben böyle demedim sana bunları nerden cıkarıyorsun dediğimde sinirle söyledim diyordu.