Yok yaKendimi feda ettim özetliyorum.
Konu sahibinin takıntılı hastalık hastası bi sevgilisi varmış. Ama hep çıkar gezerniş sabahtan akşama. Konu sahibinin yanında olunca hastalandığını söylüyormuş.
Kızımız bunun memleketine gitmiş görmeye. Ailesi hoş karşılamamış, surat asmışlar. Bunlar da evden çıkıp sinemaya gitmişler. Orda karşılıklı ağlaşmışlar. Oğlan neden ağlamış anlamadım. Sonra herif bundan ayrılmış. Şimdi kızımız döyor ki çok seviyorum geri döner mi?
Bence dönmez, dönmesin de zaten.
Annesine o kızı kıskandığımı söylemiş annesi beni aradı. Kızım öyle düşünme kıskanma güvenebilirsin vs falan. Ailesi beni istemese aramazdı diye düşünüyorum. Sevgilime sorduğumda senin bir oğlun olsa sevgilisi onu üzse sen naparsın annem sana senin yüzünden oldu bile demedi dediHastalik hastasi bir adamla omur gecmez.
ayrica ailesinin size bir mesaj verdigini dusunmussunuz uzatmayin derim.
Ben hiç istemiyordum zaten ailesinin yanına gitmeye. Mezuniyetten tanıstınız gelip de görünmemek olmaz diye götürüyordu beni ;( ailesinin yaptıgı davranıştan dolayı ben kırıldım o yüzden ağladım sinemada ben ağlayonca da o ağladı dayanamayıpYok ya
Dedem sağ olsa ona bakardım
Milletin orası burası tutulan genç oğluna dadılık yapacağıma, bi de senle buluşunca oluyo diyomuş
Bensiz ol sağlığına bişey olmasın der kaçardım
Ama kızımız fazla istekli
Ne gerek var hemen ailesiyle tanışmaya
Daha oğluyla tam oturmamışken ilişki
Acıklı bi filme mi gitmişler ?
Özetinize bayıldım. Bilseydim onca eziyeti çekip okumazdım. Siz iki kelimede anlatmışsınız. Özellikle sinema da ağlaştılar kısmına.
Yok ya
Dedem sağ olsa ona bakardım
Milletin orası burası tutulan genç oğluna dadılık yapacağıma, bi de senle buluşunca oluyo diyomuş
Bensiz ol sağlığına bişey olmasın der kaçardım
Ama kızımız fazla istekli
Ne gerek var hemen ailesiyle tanışmaya
Daha oğluyla tam oturmamışken ilişki
Acıklı bi filme mi gitmişler ?
Bence bi yeri ağrımıştır ondan ağlıyodurBen hiç istemiyordum zaten ailesinin yanına gitmeye. Mezuniyetten tanıstınız gelip de görünmemek olmaz diye götürüyordu beni ;( ailesinin yaptıgı davranıştan dolayı ben kırıldım o yüzden ağladım sinemada ben ağlayonca da o ağladı dayanamayıp
Ben geleyim dedi. Evet kendisi uzun zamandır gelmiyordu. Otobüsten korkuyorum binince kötü bişey olacak sanıyorum diyordu devamlı. Böyle hüzünlü bir sesle ben iyi olucam dimi eski halime döncem dimi diyordu. Evet dönceksin iyi olacaksın dedim. Önceden özledim deyip gelirdi yanıma hep. Ama o aile meselesinden sonra otobüs korkusu çıktı. Netten okudum panik atak belirtileri hep. Buna ben sebep olmuş olabilir miyim?
Panik atak olduğunu söyledi doktor teşhisi ile mi bilmiyorum. Ama netten okudum anlattıkları panik atak belirtileri. Buna ben mi sebep olmuşumdur?vicdanımı da acıtıyor bu durum?Psikolojik sorunları var bence boşver.
Sen niye sebep olasınPanik atak olduğunu söyledi doktor teşhisi ile mi bilmiyorum. Ama netten okudum anlattıkları panik atak belirtileri. Buna ben mi sebep olmuşumdur?vicdanımı da acıtıyor bu durum?
İyi olmuş hayrına olmuş ayrılman. Böyle ruh hastası bir adamla evlenmen kötü olurdu zaten. Ailesi de ne tuhafmış çok ayıp etmişler. Sevin bence kendiliğinden ayrılmışNeden bende mi sorun sizce? Çok mutsuzum onsuz
Aslında evet. O gün de yine suratı asıktı nefesin yetmiyor diye . ağlaması da ondan dır haklısın :)Bence bi yeri ağrımıştır ondan ağlıyodur
Hem depsresif, hem ağrılı ve ağlamaklı
Sen çok gönüllü duruyorsun, azcık huzur evlerine gitsen daha bi sevaba girersin
Gençsin kendine yazık etme
Takıntılı olmayanla bile zor, bu takıntıların hepsini üstünde toplamış
Azcık gözünü aç o zamanAslında evet. O gün de yine suratı asıktı nefesin yetmiyor diye . ağlaması da ondan dır haklısın :)
Ailesi ilk başlarda çok iyilersi bana karşı. Selam gönderirdi annesi hediye alır gönderirdi. Kendisi hiç eli boş gelmezdi. Sonra sevgilimin takıntıları başladı tabi arada sorunlar olunca da ailesi sevgilimin rahatsızlığını benden bildiler. Aslında ben de kendimi suçlıyorum. Gittiği yerlere karışmasam ailesinin o davranışı yüzünden üstüne gitmesem iyi olur muydu acaba diyorum.İyi olmuş hayrına olmuş ayrılman. Böyle ruh hastası bir adamla evlenmen kötü olurdu zaten. Ailesi de ne tuhafmış çok ayıp etmişler. Sevin bence kendiliğinden ayrılmış
Aslında bulusunca rahatsız olmuyordu önceden de rahatsızdı boyun ağrısı falan vardı. Benim yanıma gelince de devam etti ve böyle dedi. Dahası benim neden sürekli bir yerlerim ağrıyor bende büyü mü var falan dedi. Tövbe yarabbim. Sanırım benden biliyor büyüyü de. Hiç işim olmaz öyle şeylerle.Aile melek bile olsa
Takıntılı biriyle evlenilmez ya, nasıl buluşunca rahatsız oluyomuş anlamadım
Buluşmasın o zaman
Tabii ki hayır. Bak arkadaşım hasta olabilir hepimizin başına gelebilir. Ama bazıları bunu kullanıyorlar. Hastayım diyor poh pohluyorsunuz şımarıyor tırnağı kırılsa of puflar, bu tipler. Hayır sanki sadece o mu hastalanıyor. Ne sürekli hastalıklarını anlatıp anlatıp duruyor. Böyle bi tanıdığım var hiç çekilmez, tecrübeyle sabit. Bolver sen bu çocuğu Zaman'la unutursun ya da hayat boyu kaprislerini çekersin.Panik atak olduğunu söyledi doktor teşhisi ile mi bilmiyorum. Ama netten okudum anlattıkları panik atak belirtileri. Buna ben mi sebep olmuşumdur?vicdanımı da acıtıyor bu durum?
Daha sonra konuyu düzgün şekilde tekrar yazıcam sağlıklı düşünemiyorum hiç okuyup yardım edin bana bir fikir verin lütfenÇok uzun ve kırmızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?