- Konu Sahibi sunset6796
Burada asıl önemli olan eşinizin duruşu.Merhaba 8 aylık evliyim dügün öncesi sonrası kayınvalidem ve görümcemle sorunlarım oldu, sebebleri herşeye karışmaları benimde karıştırmamamdı dügün onların memleketinde oldu benimle gelin çıkmasında arkadaşım ve eşi gelecek dedigimde biz agırlayamayız dediler, daha sonra annemler dügün salonunda üstünü giydi falan balayına giderken görümcem kapıları yumrukladı sebebi bizle daha fazla vakit geçirmekmiş kendisi 30 yaşında 2 çocugu var, neyse zaten mesafeliydim izne çıktı geçtigimiz hafta kaynanamın oraya gitti kadın dogru düzgün yüzüme bakmıyor bende umursamadım, neyse gidecegimiz sabah görümcemle kaynanam dedikodu yapıyor görümcem kaynanama söyle herşeyi falan diyor bende eşimi uyandırdım yine aynısı olacak iyi dinle dedim, neyse akşam eşimle tartıştık ekmek almaya gitti kaynanam neyin var dedi canım sıkkın dedim ben sıkıyorum canını diyerek kavga çıkardı neyse bende susmadım eşimde valizini topla dedi çıktık ailemin yanına geldik ertesi sabah binmiş otobüse gelmiş neymiş ailemle konusacakmıs oglu kadersizmiş hayatını mahvetmesine izin vermeyecekmiş maksatı evde olay çıkaracak oglunu alıp gidecek bende eve falan götüremem dedim ha yine arsızlıkla geldi ama kavga çıkaramadı, eşimle sorunum yok kadın kızıyla 7/24 saat dedikodumu yapıyor instagram mesajlarını gördüm sizce nasıl yol izlemeliyim?
Ayrıca görümceniz bu cesareti nereden alıyor?
benim anlamadığım balayına gitmeden görümceniz neden vakit geçirmek istedi ?