kimse beni anlamıyor derdime ortak olur musunu?

Sevgilin büyümemiş.Takıntıları olan,hastalığını sana karşı kullanan biri.Yapma bu kötülüğü kendine.Kimseye bu kadar fedakar olma.Genceciksin.Önünde upuzun bir ömür var.Değerini bilen sana kıymet veren,hayatı dolu dolu yaşayacağın biri illa ki çıkacak karşına.Ömür billah en ufak birşeyde seni suçlayan ergen tavırlı biri için gençliğini ziyan etme

Biri özet çıkarsın da cevap veririm.
Simdi konu sahibinin bir sevgikisi varmis kapan demis konu sahibide kapanmam demis ayrilmislar.
sonra bir sevgilisi daha olmus.hastalik hastasi bir sevgili kalp ritmi bozuk,neges alamiyor,bacagi titiriyor,boynu tutuluyor. Konu sahinine aenin yuzunden diyor
konu sahibine oglanin aileside soguk davranmis evlerine gidince oda pasta borek yememmis
sonra oglan sen gelince mutlu gidince mutsuz oluyorum ayrilalim demis.konu sahibide ayrilmak istemiyor ne yapayim diuor

Yok artık
Ailesi de o yüzden mi sonradan saha soğuk davrandı
Kaç bence bunlardan

Ben ne hastalıklar atlattım bi bilsen
Ama Allah'tan dedim doktorun tavsiyelerini uyguladım, hasta olunca akla büyü mü gelir delirmiş onlar

Demek o yüzden senin yanına gelince ağrılarım artıyo diyo
Neye inanırsan o olur
Kendi atmış kendi inanmış
Falcılara gidenler inanıyo ve sonra gerçekten yaşıyo ya
Bunlarda sen büyü yapmışsın deyip kendileri yazıp kendileri inanmışlar

Sana da pes
Hala dönsün diye bekliyosun
Sadaka vermen lazım kurtulduğun için

Canim erkeklerin en büyük özelliğidir ayrılırken karşısındakini suçlamak. İlişki boyunca ağzında kuş tutsan da ayrıldığınız zaman ama sen ağzınla kuş tutmuştun der. Ne kadar fedakarlık yaparsan yap onlari görmezler. Bu da onların karaktersiz olduğunu gösterir. Beni terk eden eski sevgilimin de aşağılık kompleksi vardı. Hayat enerjimi alıyordu dahası hayata çok umutsuz bakıyordu. Şimdi geriye bakıyorum da içten içten çökmeye başlamışım onunlayken. Şu an o kadar iyiyim ve mutluyum ki. Sen de önüne bak bence. Böyle insanlarla ömür geçmez.

Herkes aynısını söylüyor aklın yolu bir sanırım. Çok mükemmelliyetçi biri fakülte birincisi olmustu. Herşey iyi olsun ister. Ağlayarak ölmekten korkmuyorum ama dünyadaki bazı güzel şeyleri yaşamadan ölmek istemiyorum dedi. Hep beni suçluyordu herşeyden. Ben de suçladım kendimi açıkçası alışmışım suçlanmaya demekki.

ay güldürdün beni alemsin ya :)

Daha sonra konuyu düzgün şekilde tekrar yazıcam sağlıklı düşünemiyorum hiç okuyup yardım edin bana bir fikir verin lütfen
Evet okudum. Klasik bir tavsiyedir ama klasikler her zaman işe yaradığı için klasikleşmiştir: "zamana bırak". Fazlasıyla takıntılı; bu adamla ömür geçmez. Üstelik hastalıklarından seni sorumlu tutuyor. Zamana bırak. Şuan boşluktasın; seni anlıyorum ama geçecek.

Benimkinde de vardı aşağılık kompleksi. Bir gün birlikte gezerken önümüzden bir araba geçti bayan kullanıyordu arabayı. O kadar özendim ki kıza bak ne güzel arabası var ben de alabilir miyim ki bir gün dedim. Hayalim yani araba almak. Bunun için günlerce anlatmıştı beni ben sana veremem araba falan senin gözün zenginlikte diye. Halbu ki ben iyi bir bölüm okuyorum kimseden ailem de dahil olmak üzere birşey beklemiyorum. Hatırladım da çok üzmüş beni

Seninde psikolojini bozmak üzre yani.
1) hastalıklarıyla senin ne alakan var
2) ölümüyle hiç bir alakan olamaz zaten.
Allah bilir ailesinde ağladı anlattı seni şöyle böyle diye ondan soğudular senden.

Valla bilemedim de sevgilinin canı çok gıymetli !
Hastalık hastası gibi birşey olmuş öncelikle o dikkatimi çekti.

Zaten ortada birşey yok hemen koyvermiş ayrılalım falanlar filanlar
Daha yolun başında bukadar erken pes etmiş niye mucadele ediyorsunuz ki ?
Bırakın kendi etsin....

Eski sevgilimi çok kafaya takıyordu hep soruyordu bana sevdin mi onu sevdin mi onu falan diye ısrarla. O kadar üstüme geliyordu ki durduk yerde bile. Bir gün gözlerimin içine bakıp sordu yalan söyleyemedim sevdim dedim. İlişkimizin başlarındaydı bu konuşma. Çok edepli düzgün bir insandı ama ilk defa aşkı senle hissettim dedim. Doğruyu söyledim. Ayrılırken onu nasıl unıttuysan beni de unut dedi. Onu seviyorum dedin dedi. Annem duysa sevgilin olduğunu bırak gitsin der dedi. Başıma katkı resmen.

12 marttan sonra hic yazdı mi aradı mi ? aradıysa yazdıysa ne söyledi

Seninde psikolojini bozmak üzre yani.
1) hastalıklarıyla senin ne alakan var
2) ölümüyle hiç bir alakan olamaz zaten.
Allah bilir ailesinde ağladı anlattı seni şöyle böyle diye ondan soğudular senden.
Aynen öyle. Canım çok haklısın. Ailesi bu yüzden istemedi beni

Dürüstlük her insanın kaldırabileceği bir özellik değil. Maalesef erkekler dürüst kadınları korkutucu bulurlar. Ama yine de dünyanın en hafifleten ve en iyi hissettiren özelliğinden sırf erkekler hoşlanmıyor diye vazgeçmedim.

12 marttan sonra hic yazdı mi aradı mi ? aradıysa yazdıysa ne söyledi
Hayır 3kere ben aradım iyi misin diye sorcaktım açmadı faceden de sildi zaten hiç bir şekilde ulaşamadımulaşamadım sonra da denemedim ulaşmayı zaten.

Son cumleyi okudum,bana döner mi diyor.
Ne zaman böyle sorulsa çok ümitsiz bir vaka gibi gelir bana,Olumsuz.

Tenk yu. Evet dönmesin de. Bence ayrılmak için bahane bulamamış ayak yapıyor.

Umarım geçer.

Ben de buna benzer çok şey yaşadım.sen iyi bir okulda ve bölümde okuyorsun, güzelsin ama ben senin yanına yakışmıyorum deyip duruyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…