bak canım anlattıkca cıkıyo ortaya bıseyler bastaa ne dıyordun benı sevıyo aılesı yuzunden boyle dıyordun ama tamamen senı kotu gösterebilen bırıyle olmaz... hayatımdan gt baskasını kotu yap ne demek ya neyın kafasını yasıyo bu oğlan cocugu... tamamen hastalıklı bır karakter. ınsanlrda ne hastalıklar var böyle davranmıyor bı panık atak oldum diye bu kadar da olmaz kı... sen nesın onun ıcın gunah kecısı mı? o kafasında yasıyor bıseylerı sonra olayalrı buyutuyor ve aılesınınde etkısıyle tek suclu sen oluyorsun yanı o oyle olmasını ıstıyor.. seven bır ınsan sevdiğine bunu yapamaz.
Ya deli misin kaç kurtar kendini ,böyle adamla bi ömür nasil mutlu olabileceğini düşünüyorsun,bakın Allah bizlere hayatımızı birleştirilmeden önce biseyleri gösterir sen saniyirmusun evlenirsen aşkın bir ömür boyu gidecek hele bu adamla aman aman aman
Nerden bakilsa tutar yani yok.. O yüzden yorum bile yapmiycam erkek arkadaşına herkes söylemiş zaten Bi gün gercekten sevildiginde anlayacaksın şu yaşadıklarinin sevgiyle aşkla alakasi olmadığını şuan hersey o kadar sıcak ki anlayamıyorsun belli ki.. Kendine zaman ver hiç bi şekilde iletisim kurma bile zor ama zamanla geçecek hepsi ve inan kuş gibi hafiflemis hissedeceksin kendini Gün gelecek Allah in sevgili kuluymusum ki erken gösterdi yüzünü diye şükredeceksin
evet olmuş olabilir ama o cocugu arayıp ögrenebılırdı gorusmedıgınızı..o kadar sevmiş pesınden koşmuş senın,bu hale gelmesi ilginç...genelde erkekler cok ustune düşünce şımarır,böyle terk etme trıplerıne gırer .senınde ne kadar baglı oldugunu ,onsuz yapamadıgını bılıo.malesef döner gıbı gelıo bana....bu cocukla ömur gecmez canım yazık etme kendıne..
mrb ben okurken yoruldum resmen..sen bunu yasamissin bravo yani..boyle varya arkana bile bakmadan kac...o adamdan ne koy olur ne kasaba..hele ailesinden hic bahsetmiyorum bile..tam bi adams ailesi...
Haklısın canım. Yeni yeni tabloyu net görebiliyorum. O kadar suçlanınca ben de kabullenmişim demekki. Sürekli sorguluyorum kendi davranışlarımı ve cevremdeki ilişkileri. Arkadaşlarım neler saçma sapan sebeplerden üstüne gidiyorlar sevgililerinin. Ben hasta edecek kadar birşey yapmadım. Bundan eminim. Kendi kafasında yaşamış sürekli birşeyler. Bazen hatırlıyorum da bir tartışma sırasında demediğim şeyleri dedin diyordu bana. Aklından öyle kuruyordu demekki. Şöyle dedin böyle dedin bir sürü birşeyler anlatıyordu. Bende ben böyle demedim sana bunları nerden cıkarıyorsun dediğimde sinirle söyledim diyordu.
Daha o kadar çok detay var ki buraya yazmaya ben bile üşendim ve onları yaşadım canım. Bir keresinde okuldaydı bu. Ben de derse geliyorum minibüsteyim. Dersi bitmiş beni bekliyor okulun giriş kapısında. Nerdesin diye mesaj attı. 5dk geliyorum dedim. 2dk sonra indim minibüsten mutlu mutlu gülümseyerek gidiyorum yanına. Yanına gittim suratı asık böyle. Noldu dedim bana niye yalan söylüyosun 5dkya geliyorum dedin 2dk da bırda oldun amacın ne falan bağırdı çağırdı bana kavga ettik aglattı beni. Günlerce etkisinden çıkamadım bu olayın. Ne olmuş sanki dedim 5dk dersin yol boştur trafik yoktur gelirsin hemen 5dk dersin yol kalabalıktır 10dk da gelirim ne var bunda falan demiştim.
hastalık takıntılı bir adam ve karşısındaki kızı hastalıklrından dolayı suçluyorBiri özet çıkarsın da cevap veririm.
evet olmuş olabilir ama o cocugu arayıp ögrenebılırdı gorusmedıgınızı..o kadar sevmiş pesınden koşmuş senın,bu hale gelmesi ilginç...genelde erkekler cok ustune düşünce şımarır,böyle terk etme trıplerıne gırer .senınde ne kadar baglı oldugunu ,onsuz yapamadıgını bılıo.malesef döner gıbı gelıo bana....bu cocukla ömur gecmez canım yazık etme kendıne..
haha orada ben de çocuğa noldu demiştim vallaKendimi feda ettim özetliyorum.
Konu sahibinin takıntılı hastalık hastası bi sevgilisi varmış. Ama hep çıkar gezerniş sabahtan akşama. Konu sahibinin yanında olunca hastalandığını söylüyormuş.
Kızımız bunun memleketine gitmiş görmeye. Ailesi hoş karşılamamış, surat asmışlar. Bunlar da evden çıkıp sinemaya gitmişler. Orda karşılıklı ağlaşmışlar. Oğlan neden ağlamış anlamadım. Sonra herif bundan ayrılmış. Şimdi kızımız döyor ki çok seviyorum geri döner mi?
Bence dönmez, dönmesin de zaten.
yanı bak görüyosun bunun adına sevgi diyemeyız. yanı sımdı uzuleceksın bu duygulardan kurtulman da unutman da zor olacak ama geleceğin için uzak dur bu oğlan cocugundan... sonra basını duvarlara da vursan bı onemı olmaz... baksana senı suclaya suclaya sen bile acaba suclusu ben mıyım diye kendini sorguluyosun... rabbime dua et ve hemen uzak dur o zaten bıtırmıs sende bıtır... kesınlıkle de geri dönme... :)
:)bence de barışmayalım :) sadece kendi aptallıklarını görmeyip beni suçlayıp gitti ya o koyuyor bana.haha orada ben de çocuğa noldu demiştim valla
hasta çocuk hasta
hiç gerek yok barışmayın bence de
bir iliskiyi surdurebilmek icin sadece sevmek yetmez cnm..bir omur ayni yastiga basini koyabilecegin insandan saygi..sevgi..guven...anlayis...o kisiyle yeri gelicek sevgili..yeri gelicek arkadas...olcaksiniz.ayrica bir erkek ailesinin ve sevdigi insanin yerini bilecek ve ona gore hakliya hakli haksiza haksiz diyebilmeli..eger ki bir erkek surekli guvenini kiracak saygisizca kelimeler soyluyorsa o kisinin henuz bir kisiligi yok demektir..hic uzulme sen iyi niyetli temiz kalbli bir insana benziyorsun..insallah seni hak eden sevgine deger veren bir insanla tanisip yoluna devam edersin..bu hayatta acima acinacak hale dusersin.guclu ol.ayaklarinin ustune saglam bas..ve asla bi erkek icin bir damla bile gozyasi dokme...tmm cnm..hic uzulme sen..Daha o kadar çok detay var ki buraya yazmaya ben bile üşendim ve onları yaşadım canım. Bir keresinde okuldaydı bu. Ben de derse geliyorum minibüsteyim. Dersi bitmiş beni bekliyor okulun giriş kapısında. Nerdesin diye mesaj attı. 5dk geliyorum dedim. 2dk sonra indim minibüsten mutlu mutlu gülümseyerek gidiyorum yanına. Yanına gittim suratı asık böyle. Noldu dedim bana niye yalan söylüyosun 5dkya geliyorum dedin 2dk da bırda oldun amacın ne falan bağırdı çağırdı bana kavga ettik aglattı beni. Günlerce etkisinden çıkamadım bu olayın. Ne olmuş sanki dedim 5dk dersin yol boştur trafik yoktur gelirsin hemen 5dk dersin yol kalabalıktır 10dk da gelirim ne var bunda falan demiştim.
bir iliskiyi surdurebilmek icin sadece sevmek yetmez cnm..bir omur ayni yastiga basini koyabilecegin insandan saygi..sevgi..guven...anlayis...o kisiyle yeri gelicek sevgili..yeri gelicek arkadas...olcaksiniz.ayrica bir erkek ailesinin ve sevdigi insanin yerini bilecek ve ona gore hakliya hakli haksiza haksiz diyebilmeli..eger ki bir erkek surekli guvenini kiracak saygisizca kelimeler soyluyorsa o kisinin henuz bir kisiligi yok demektir..hic uzulme sen iyi niyetli temiz kalbli bir insana benziyorsun..insallah seni hak eden sevgine deger veren bir insanla tanisip yoluna devam edersin..bu hayatta acima acinacak hale dusersin.guclu ol.ayaklarinin ustune saglam bas..ve asla bi erkek icin bir damla bile gozyasi dokme...tmm cnm..hic uzulme sen..
Gidicem tedaviye ihtiyacım var demişti. Belki bu süreçte beni hayatından çıkarmıştır. Ben kimseye asık olmadım şimdiye kadar. İlk defa birine görür görmez tutuldum. İyileşse de gelse bana istiyorumBi arkadaşım 30 yaşında kalp kapakçığı taktırdı ve çok depişti. Herşeye ağlar oldu. Maço bir erkekti ama hastalık ve ölüm korkusu sarstı. Biz de görüşmüyoruz artık. Herkesin iyiliği için bence söyle arkadaşına bi psikoloğa gitsin
Sonrasına sonra bakarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?