kimse beni anlamıyor derdime ortak olur musunu?

Çok dengesizim bu aralar ben de. Bir sabah kurtulduguna sevin böyle birinden diyorum. Diğer sabah uyandığımda da çok üstüne gittin bunalttın diyorum kendi kendime.

Sivri zekaların sonu da hazin olabiliyo zaten böyle

Ben de buna benzer çok şey yaşadım.sen iyi bir okulda ve bölümde okuyorsun, güzelsin ama ben senin yanına yakışmıyorum deyip duruyordu.
O de benimle aynı bölüm okudu. Bizim aramızda statü olarak fark yoktu ki. Peki ne oldu o sevgilinle devam mı?

Çok dengesizim bu aralar ben de. Bir sabah kurtulduguna sevin böyle birinden diyorum. Diğer sabah uyandığımda da çok üstüne gittin bunalttın diyorum kendi kendime.
Herkesi bunaltan kişi ya da sebepler var
Hayat zor yani
Ama kaçımızın orası burası ağrıyo ardına büyüden şüphe ediyoruz ?

Herkesi bunaltan kişi ya da sebepler var
Hayat zor yani
Ama kaçımızın orası burası ağrıyo ardına büyüden şüphe ediyoruz ?
Çok haklısın. Bugünden itibaren çıkarıcam onu aklımdan. Değmediğini biliyorum yine de bunu kalbim anlamıyor

Çok haklısın. Bugünden itibaren çıkarıcam onu aklımdan. Değmediğini biliyorum yine de bunu kalbim anlamıyor
Hastalarla ilgilenmek istiyosan huzur evine filan git
Bari sevaba girersin
Ama ömrünü harcama
Deli mi nedir onlar hemen senin büyü yapmandan şüphe etmişler
Aklın karışırsa gel buraya yaz, sende doğru düşünemiyosun bu aralar
Dönse bile ilgilenme tamam mı? Büyü mü bozdurdunuz niye geldin de Töbe töbe

Sevgilinin panik atak rahatsızlığı var ve sağlıklı düşünemiyor sanki..ailesine bu yüzden seni suçluyor olabilir.aralarında nasıl bir konuşma geçti senin hakkında bilemem tabi.
Seviyorsa zaten vazgeçmek istemez. Bence zamana bırak.hem sevgisini test etmiş olursun.hemde gururun kırılmamış olur.

Hayda ben yorum yazana kadar büyü filan denmiş olaylara bak.birdaha bütün yorumlara bakmadan yazmasam iyi olacak) )

Kimse beşik kertmesiyle evlenmiyor.İnsanların hayatlarına birileri girer güvenirler severler sonra kafa yapıları uymaz ayrılırlar.İnsanlar kaç yıllık evlilikleri bitirip yeniden evleniyor.Yok onu sevdin diye birşey olabilir mi.O da senden ayrılsa hiç mi kimseyi sevmeyecek.Çocukluk bu.Kafanı,zamanını beyni oturmamış biri için harcama.Önce kendine kendin kıymet ver.

Kızlar, benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İnsan bazen tanıdığı arkadaşlarından bu kadar destek görmüyor. Hepiniz varolun. Biraz olsun içim rahatladı. Aklım ve kalbim sanki savaş veriyor. Bazen aklım,fikrim ağır basıyor kurtuldun verilmiş sadakan varmış diye düşünüyorum kendimce. Bazen kalbim ağır basıyor geçirdiğimiz güzel günler aklıma geliyor. İlk zamanlar böyle değildi çok gülerdi güldürürdü bana çok değer veriyordu beni görmeden en fazla 2 hafta durabiliyordu diyorum ben onu üzdüm kötü biriymişim diyorum. Sonra da yine düşünceler geliyor aklıma. Ama kendisi de söyledi hastalıklara takınca böyle oldum dedi. Benimle ilgisi yoktur umarım panik atağının . sürekli içinden sebepsiz yere ağlamak geliyor ve ağlıyormus. En sonunda sen ağlattın beni dedi. Nette okuduguma göre panik atak ve depresyon bir arada olunca bu tarz belirtiler yaşanırmış. Umarım bir insanı bu denli hasta etmemişimdir

O de benimle aynı bölüm okudu. Bizim aramızda statü olarak fark yoktu ki. Peki ne oldu o sevgilinle devam mı?
1.5 ay oldu ayrilali arada konuşmalarımız oldu. Barismadik ve barışmayı da düşünmüyorum çünkü içim ona karşı soğudu. Eski hislerim yok. Ancak tabi ki pişman olmasini ve benim yaşadıklarımı yaşamasını istiyorum .

Siz kendiniz demissimiz yuzume bile bakmadilar diye. Arada bir resmiyet bile olmadan daha size tavirlilar. Bunun gormemezlikten gelemezsiniz. Hadi ailesini gec boyle bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin. Ben seninle mutsuzluga da varim klisesine inanmiyorum. Adam sizi baya baya uzuyor kendiside kendi problemleri yuzunden mutsuz. Sizi koru korune mutsuz ediyor adam.Mantikli duaunmekte yarar var.

Eski sevgilin bildiğin panik atak olmuş, ruhsal durumu pek iç acıcı görünmüyor. Ailesine gelince eski sevgilin anasına bacısına seni anlatmış ( Allah bilir bu hastalığa da senin yüzünden yakalandığını söylemiştir) niye sana yüzlerini asınlar ki? Başta iyi iken hemde burası tuhaf geldi açıkçası. Bence ayrılması isabet olmuş zira eski sevgilinin psikolojisi bozulmuş, seni çok hırpalardı diye düşünüyorum. Bence gelmesin sende isteme yoluna bak derim. Böylesi senin için daha hayırlı . Her zaman yanında olucak , sana değer vericek , seni gerçekten sevip sayıcak biri ile zamanını harca.

oy yorumlarıda okudum tek tek ama hala okuduğumla döndüm nedir anlayamadım ..
habire okuduğumla döndüm demişsin konu sahibi..

takıntılı bir adammış sevgilin üstelik senden biliyor hepsini garip bir şekilde .. sağlıklı bir düşünme yetisi yok belli ki..
iyi olmuş bitmesi zamanla unutursun neler unutulmuyor ki..

Hepsini zorda olsa okudum.
Iki seçenek var
Ya psikolojik rahatsizligi var ya da seni sevmediği için bahaneler aramış.
Boşver gitsin seni seven gerçekten değer veren biri çıkar.

Teşekkürler Böyle bir adamla zor konu sahibi. Emin ol psikolojisi daha düzgün erkekler mevcut. Bildiğim kadariyla takintinin ileri boyutu paranoyaya kadar gidiyor. O yüzden yol yakınken dön derim.

Hayır 3kere ben aradım iyi misin diye sorcaktım açmadı faceden de sildi zaten hiç bir şekilde ulaşamadımulaşamadım sonra da denemedim ulaşmayı zaten.

canını sıkmak istemem ama böyle takıntılı insanlar genelde birşeyi yoksaydıklarında, bir daha geriye dönmüyorlar.

+ birşeylere takması zaten çok büyük etken. bu huyu ilerleyen zaman için hiç güven vermiyor. söz nişan yaparsınız sonra zart diye ortada bırakır seni...

arkadaşımın eski eşi böyle takıntılıydı. kızı sürekli aldatırdı. sonra da "eski sevgilinin intikamıni alıyorum" derdi kızcağıza.

boynum senin yüzünden ağrıyor. büyü mü yaptın ? açık net seni suçluyor bunlar için.

karateri hiç saglam bir çocuk değil... bundan koca olmaz. hayatı paylaşmak söz konusu bile olamaz...

Son düzenleme:
şiddetli panik atak. ve bunu başkasına yüklemek. bunu sana bir yükleyip bir vazgeçmesi de ikilem. bu cocugu unut. o da seni unutsun.
yada alternatif : herşeyi zamana bırak. okulunu bitir. oda ne yapacaksa yapsın. eger halllaaaa sana olan sevgisi devam ediyorsa zaten döner. ama umutlanma. karşına biri veya birileri çıkar görüş konuş. normal hayatını yaşa.

Neden bende mi sorun sizce? Çok mutsuzum onsuz
sorun sende değil. karşı tarafta...
geçer. gerçekten geçer.
insanlar 3-4 çocuklu bilmem kaç yıllık evliliklerini bitirior. bazen iki tarafta istiyor bazen tek taraflı. saygı duymaktan başka caren de kalmıyor.
zaman gerçekten iyi bir ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…