• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimse beni anlamıyor derdime ortak olur musunu?

Demek o yüzden senin yanına gelince ağrılarım artıyo diyo
Neye inanırsan o olur
Kendi atmış kendi inanmış
Falcılara gidenler inanıyo ve sonra gerçekten yaşıyo ya
Bunlarda sen büyü yapmışsın deyip kendileri yazıp kendileri inanmışlar

Sana da pes
Hala dönsün diye bekliyosun
Sadaka vermen lazım kurtulduğun için
Çok dengesizim bu aralar ben de. Bir sabah kurtulduguna sevin böyle birinden diyorum. Diğer sabah uyandığımda da çok üstüne gittin bunalttın diyorum kendi kendime. :(

Herkes aynısını söylüyor aklın yolu bir sanırım. Çok mükemmelliyetçi biri fakülte birincisi olmustu. Herşey iyi olsun ister. Ağlayarak ölmekten korkmuyorum ama dünyadaki bazı güzel şeyleri yaşamadan ölmek istemiyorum dedi. Hep beni suçluyordu herşeyden. Ben de suçladım kendimi açıkçası alışmışım suçlanmaya demekki.
Sivri zekaların sonu da hazin olabiliyo zaten böyle

Ben de buna benzer çok şey yaşadım.sen iyi bir okulda ve bölümde okuyorsun, güzelsin ama ben senin yanına yakışmıyorum deyip duruyordu.
O de benimle aynı bölüm okudu. Bizim aramızda statü olarak fark yoktu ki. Peki ne oldu o sevgilinle devam mı?

Çok dengesizim bu aralar ben de. Bir sabah kurtulduguna sevin böyle birinden diyorum. Diğer sabah uyandığımda da çok üstüne gittin bunalttın diyorum kendi kendime. :KK43:
Herkesi bunaltan kişi ya da sebepler var
Hayat zor yani
Ama kaçımızın orası burası ağrıyo ardına büyüden şüphe ediyoruz ?

Herkesi bunaltan kişi ya da sebepler var
Hayat zor yani
Ama kaçımızın orası burası ağrıyo ardına büyüden şüphe ediyoruz ?
Çok haklısın. Bugünden itibaren çıkarıcam onu aklımdan. Değmediğini biliyorum yine de bunu kalbim anlamıyor

Çok haklısın. Bugünden itibaren çıkarıcam onu aklımdan. Değmediğini biliyorum yine de bunu kalbim anlamıyor
Hastalarla ilgilenmek istiyosan huzur evine filan git
Bari sevaba girersin
Ama ömrünü harcama
Deli mi nedir onlar hemen senin büyü yapmandan şüphe etmişler
Aklın karışırsa gel buraya yaz, sende doğru düşünemiyosun bu aralar
Dönse bile ilgilenme tamam mı? Büyü mü bozdurdunuz niye geldin de :KK53: Töbe töbe

Sevgilinin panik atak rahatsızlığı var ve sağlıklı düşünemiyor sanki..ailesine bu yüzden seni suçluyor olabilir.aralarında nasıl bir konuşma geçti senin hakkında bilemem tabi.
Seviyorsa zaten vazgeçmek istemez. Bence zamana bırak.hem sevgisini test etmiş olursun.hemde gururun kırılmamış olur.

Hayda ben yorum yazana kadar büyü filan denmiş olaylara bak.birdaha bütün yorumlara bakmadan yazmasam iyi olacak) )

Eski sevgilimi çok kafaya takıyordu hep soruyordu bana sevdin mi onu sevdin mi onu falan diye ısrarla. O kadar üstüme geliyordu ki durduk yerde bile. Bir gün gözlerimin içine bakıp sordu yalan söyleyemedim sevdim dedim. İlişkimizin başlarındaydı bu konuşma. Çok edepli düzgün bir insandı ama ilk defa aşkı senle hissettim dedim. Doğruyu söyledim. Ayrılırken onu nasıl unıttuysan beni de unut dedi. Onu seviyorum dedin dedi. Annem duysa sevgilin olduğunu bırak gitsin der dedi. Başıma katkı resmen.
Kimse beşik kertmesiyle evlenmiyor.İnsanların hayatlarına birileri girer güvenirler severler sonra kafa yapıları uymaz ayrılırlar.İnsanlar kaç yıllık evlilikleri bitirip yeniden evleniyor.Yok onu sevdin diye birşey olabilir mi.O da senden ayrılsa hiç mi kimseyi sevmeyecek.Çocukluk bu.Kafanı,zamanını beyni oturmamış biri için harcama.Önce kendine kendin kıymet ver.

Kızlar, benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İnsan bazen tanıdığı arkadaşlarından bu kadar destek görmüyor. Hepiniz varolun. Biraz olsun içim rahatladı. Aklım ve kalbim sanki savaş veriyor. Bazen aklım,fikrim ağır basıyor kurtuldun verilmiş sadakan varmış diye düşünüyorum kendimce. Bazen kalbim ağır basıyor geçirdiğimiz güzel günler aklıma geliyor. İlk zamanlar böyle değildi çok gülerdi güldürürdü bana çok değer veriyordu beni görmeden en fazla 2 hafta durabiliyordu diyorum ben onu üzdüm kötü biriymişim diyorum. Sonra da yine düşünceler geliyor aklıma. Ama kendisi de söyledi hastalıklara takınca böyle oldum dedi. Benimle ilgisi yoktur umarım panik atağının . sürekli içinden sebepsiz yere ağlamak geliyor ve ağlıyormus. En sonunda sen ağlattın beni dedi. Nette okuduguma göre panik atak ve depresyon bir arada olunca bu tarz belirtiler yaşanırmış. Umarım bir insanı bu denli hasta etmemişimdir

O de benimle aynı bölüm okudu. Bizim aramızda statü olarak fark yoktu ki. Peki ne oldu o sevgilinle devam mı?
1.5 ay oldu ayrilali arada konuşmalarımız oldu. Barismadik ve barışmayı da düşünmüyorum çünkü içim ona karşı soğudu. Eski hislerim yok. Ancak tabi ki pişman olmasini ve benim yaşadıklarımı yaşamasını istiyorum . :D

Annesine o kızı kıskandığımı söylemiş annesi beni aradı. Kızım öyle düşünme kıskanma güvenebilirsin vs falan. Ailesi beni istemese aramazdı diye düşünüyorum. Sevgilime sorduğumda senin bir oğlun olsa sevgilisi onu üzse sen naparsın annem sana senin yüzünden oldu bile demedi dedi

Siz kendiniz demissimiz yuzume bile bakmadilar diye. Arada bir resmiyet bile olmadan daha size tavirlilar. Bunun gormemezlikten gelemezsiniz. Hadi ailesini gec boyle bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin. Ben seninle mutsuzluga da varim klisesine inanmiyorum. Adam sizi baya baya uzuyor kendiside kendi problemleri yuzunden mutsuz. Sizi koru korune mutsuz ediyor adam.Mantikli duaunmekte yarar var.

üniversite de biriyle tanıstım. aynı fakültedeydik. 2 yıl sürdü. sonra ayrıldık. onun ailesi kapalı kız istiyordu falan filan. aradan 8 ay kadar zaman geçti. hayatta aşk hissettiğim tek insan olan x ile tanıştım. görür görmez kalbim attı onun da bana yoğun bir ilgisi vardı. çok istekliydi benimle başlamaya.görüşmeye başladıktan 3 gün sonra falan elimi tutmaya kalktı. o kadar cok heyecanlı ve istekliydi. ben mesafeliydim. daha önce sütten ağızım yandı tabi. biraz da hemen ilgimi belli etmek istemedim. ben kaçtıkça o kovalıyordu onun sevgisi artıyordu. bu arada aynı bölüm öğrencisiydik aynı fakültedeydik. o benim üst sınıfımda. her gün görüşüyorduk yurtlarımız da yan yanaydı. çok eğlenceli güzel vakit geçiriyorduk ve ben ona koşulsuz güvenmiştim. daha ilişkimizin çok başındayken telefonumu alıp baktı ve eski erkek arkadaşımın numarasını gördü telimde. ama hiç konuşmadım tabiki. aslında sildim diye hatırlıyorum ben. nasıl çıktı o numara rehberde anlamadım. sonra ramız bozuldu ama kısa sürdü bu bozukluk. konuşmadığımı ve nasıl orada olduğunu bilemediğimi söyledim. sinirlendi falan ama atlattık bu durumu. birlikteyken çok mutlu oluyorduk o da zamanla bana güvendi. mezunyetinde ailesiyle tanıştım. bana çok güzel davrandılar. birlikte yemeğe falan gittik. tabi arada sorunlar da yaşadık. daha sonra bahsedicem. mezuniyetinden sonra erkek arkadaşım rahatsızlandı. doktora götürdüm onu kalbinde ritim bozukluğu çıktı. çok hızlı atıyordu kalbi ve birden yavaşlıyordu.defi ile tedavi edildi ailesi geldi memleketlerinden falan. o günden sonra değişti. benimle saçma sapan şeylerden kavga cıkarmayı bıraktı. beni kısıtlamayı falan bıraktı. sana yaptıklarımın cezasını çektim dedi (ben bunun bir ceza olduğunu düşünmüyorum). neyse mezun oldu memleketine gitti. hep kalbinde en ufak bir çarpıntı olsa hemen doktora gidiyordu. bişey mi olacak diye korkuyordu. tartışmalarımız olurdu arada ufak tefek ama ondan kaynaklı olurdu ben tölere ederdim. tartısınca kalbi çarpar her insanın. bu hemen doktora gidiyordu.muayenede birşey çıkmıyordu. defalarca doktora gitti. askerliği bu rahatsızlık yüzünden ertelendi. kpss çalışmaya başladı. ama her gün muhakkak dışarı çıkardı. sabah 9 dan gece 1lere kadar gezerdi. ben sorguladığımı kısıtladığımı pek bilmem. boynuna ve kafasına ağrı girmiş. duş alıp sürekli dışarı çıktığın içindir birşey olmaz sıcak tut geçer gibi sürekli onu ikna etmeye çalışıyordum. yanıma geliyordu güzel vakit geçiriyorduk ve mutluluğumuzun ortasında suratını asıyor düşünmeye başlıyordu. ısrarla ne olduğunu soruyordum. ya işte boynum agrıyor 1 haftadır geçmedi dedi.senin yanına gelince hep bana birşey oluyor dedi. (halbuki boyun agrısı benim yanıma gelmeden 1 hafta önce başlamıştı.......) ben birşey demedim. neyse memeketine dönünce doktora gitti. kas gevşetici vermiş agrısı hafiflemiş ama geçmemiş. taktı buna. tatmin olmadı gitti mr çektirdi. birşey çıkmamış.ikna oldu sonunda. sonra ben onun memleketine gittim görüşmeye. güzel eğlenceli günlerden biriydi. akşam oldu beni otobüse bindircek yine suratı düştü. sandım ki ben gidiyorum diye üzüldü. noldu dedim ısrarla sordum en sonunda söyledi. ben haftalardır nefes alamıyorum yatınca nefesim kesiliyor şimdi de nefes çekiyorum ama yetmiyor gibi geliyor dedi. geçer dedim bende de olur bazen dedim. neyse okuduğum ile döndüm. doktora gitti nefes için burnunda et varmış onu aldırdı vs. ama hala nefesi düzelmemiş.sürekli muhabbetimiz onun duyduğu rahatsızlıklardı artık. en mutlu anımızda bile mutsuzdu. hastalıklara takıntısı oluştu. hastalıklarını düşünmemek için daha çok dışarı çıkıp gezmeye tozmaya başladı. zaten hergün geziyordu. ben çok karışmazdım ama son zamanlarda biraz karıştım ne çok çıkıyorsun vs falan. en ufak dediğim şeylere bile öfkeleniyordu. bu dönem okullar açılınca memleketine gittim yine 3 ay görüşememişştik. bize gidelim annemlere de görün dedi. pastaneden alışveriş yaptım gittik onlara. kadında börek vs bişeyler hazırlamış. kapıdan girince nasılsın iyimisin diye konustuk. başka da yüz göz olmadılar benimle. ablasının da annesinin de suratı bir karış.kötü hissettim kendimi hazırladıklarından falan yiyemedim geçmedi boğazımdan. tebessüm ederek 'her geldiğimde zahmet ediyorsunuz elinize sağlık' dedim. kadında zahmet değil hep yapıyorum x sever dedi. bişey demedim ama suratı 5 karış asık. biz otururken ablasının arkadası geldi eve. o kızı karşıladık kapıda. ablası o kız gelince siz xle tezinize bakın odada dedi bana. sevgilimle tezime bakıcaktık. benim çayım,tabağım falan yarım kaldı. girmedim mutfağa tekrar ablası öyle deyince. biz sevgilimle odaya geçtik ama bana surat asan insanlar o kızla nasıl kahkaha atıyorlar gülüyorlar falan.çok kırıldım. sevgilime gidelim dedim ' bu kadar çok mu istiyorsun gitmek' dedi. evet dedim. çıktık evden ailesine bşey belli etmedim. çıktık sinemaya gittik ama ne kadar kırgınım anlatamam.sinemaya gittik. film başlamamıştı daha ben ağlamaya başladım.ben ağlayınca o da ağladı. karşılıklı ağlaştık. ama neden ağladığımı sormadı. ben akşam döndüm okuduğum ile. ama duramadım. kavga ettik 'ailen bana bi mesaj mı vermek istiyor' falan dedim. baya kavga ettik. ondan sonra hiç düzelemedik zaten. ufak tefek şeylerden kavga çıkarıyordu benimle. ayrılmadan 1 gün önce gittim memleketine yüzyüze konuşalım diye. ağladı benim boğazım düğümleniyor bacaklarım titriyor ölücem gibi hissediyorum diye. bu bacaklarının titremesi falan bizim tartıştığımız zamanlarda olmayan bişeyler. panik atak oldum dedi. önceden hastalıklara taktığım için oluyor diyordu. sonra senin yüzünden oldu dedi bana. o gün konuştuk ama ayrılmadık. ben döndüm tekrar. ertesi gün ailesi ile konustular galiba. kahvaltı ettikten sonra yapamıyorum seninle vs falan diye ayrıldı 12 martta. ben seni unutamam dedim bitmesin düzelcez dedim eski sevgilini nasıl unuttuysan beni de unutursun dedi. sen yanımdayken iyi oluyorum dedi gidince yine kendimi kötü hissediyorum dedi. geleyim o zaman devamlı dedim gelme falan dedi. sanırım tamamen bitti. ben onu istiyorum hala. kızlar uzun oldu biraz ama fikir verir misiniz bana? döner mi?

Eski sevgilin bildiğin panik atak olmuş, ruhsal durumu pek iç acıcı görünmüyor. Ailesine gelince eski sevgilin anasına bacısına seni anlatmış ( Allah bilir bu hastalığa da senin yüzünden yakalandığını söylemiştir) niye sana yüzlerini asınlar ki? Başta iyi iken hemde burası tuhaf geldi açıkçası. Bence ayrılması isabet olmuş zira eski sevgilinin psikolojisi bozulmuş, seni çok hırpalardı diye düşünüyorum. Bence gelmesin sende isteme yoluna bak derim. Böylesi senin için daha hayırlı . Her zaman yanında olucak , sana değer vericek , seni gerçekten sevip sayıcak biri ile zamanını harca.

oy yorumlarıda okudum tek tek ama hala okuduğumla döndüm nedir anlayamadım ..
habire okuduğumla döndüm demişsin konu sahibi..

takıntılı bir adammış sevgilin üstelik senden biliyor hepsini garip bir şekilde .. sağlıklı bir düşünme yetisi yok belli ki..
iyi olmuş bitmesi zamanla unutursun neler unutulmuyor ki..

Hepsini zorda olsa okudum.
Iki seçenek var
Ya psikolojik rahatsizligi var ya da seni sevmediği için bahaneler aramış.
Boşver gitsin seni seven gerçekten değer veren biri çıkar.

hastalık hastası bir sevgilisi var konu sahibinin, takıntılı falan bi de senle buluşunca görüşünce rahatsızlanıyorum flan diyormuş sıkıntılı biraz. anladığım kadarıyla sevgilisinin aileside istemiyor konu sahibini tavırlarıyla belli ediyor aile. sevgilisi ayrılmak istemiş ayrılmışla en sonunda döner mi diyor.

Ben de dönmese daha iyi diyorum.
Teşekkürler:-) Böyle bir adamla zor konu sahibi. Emin ol psikolojisi daha düzgün erkekler mevcut. Bildiğim kadariyla takintinin ileri boyutu paranoyaya kadar gidiyor. O yüzden yol yakınken dön derim.

Hayır 3kere ben aradım iyi misin diye sorcaktım açmadı faceden de sildi zaten hiç bir şekilde ulaşamadımulaşamadım sonra da denemedim ulaşmayı zaten.

canını sıkmak istemem ama böyle takıntılı insanlar genelde birşeyi yoksaydıklarında, bir daha geriye dönmüyorlar.

+ birşeylere takması zaten çok büyük etken. bu huyu ilerleyen zaman için hiç güven vermiyor. söz nişan yaparsınız sonra zart diye ortada bırakır seni...

arkadaşımın eski eşi böyle takıntılıydı. kızı sürekli aldatırdı. sonra da "eski sevgilinin intikamıni alıyorum" derdi kızcağıza.

boynum senin yüzünden ağrıyor. büyü mü yaptın ? açık net seni suçluyor bunlar için.

karateri hiç saglam bir çocuk değil... bundan koca olmaz. hayatı paylaşmak söz konusu bile olamaz...

Son düzenleme:
üniversite de biriyle tanıstım. aynı fakültedeydik. 2 yıl sürdü. sonra ayrıldık. onun ailesi kapalı kız istiyordu falan filan. aradan 8 ay kadar zaman geçti. hayatta aşk hissettiğim tek insan olan x ile tanıştım. görür görmez kalbim attı onun da bana yoğun bir ilgisi vardı. çok istekliydi benimle başlamaya.görüşmeye başladıktan 3 gün sonra falan elimi tutmaya kalktı. o kadar cok heyecanlı ve istekliydi. ben mesafeliydim. daha önce sütten ağızım yandı tabi. biraz da hemen ilgimi belli etmek istemedim. ben kaçtıkça o kovalıyordu onun sevgisi artıyordu. bu arada aynı bölüm öğrencisiydik aynı fakültedeydik. o benim üst sınıfımda. her gün görüşüyorduk yurtlarımız da yan yanaydı. çok eğlenceli güzel vakit geçiriyorduk ve ben ona koşulsuz güvenmiştim. daha ilişkimizin çok başındayken telefonumu alıp baktı ve eski erkek arkadaşımın numarasını gördü telimde. ama hiç konuşmadım tabiki. aslında sildim diye hatırlıyorum ben. nasıl çıktı o numara rehberde anlamadım. sonra ramız bozuldu ama kısa sürdü bu bozukluk. konuşmadığımı ve nasıl orada olduğunu bilemediğimi söyledim. sinirlendi falan ama atlattık bu durumu. birlikteyken çok mutlu oluyorduk o da zamanla bana güvendi. mezunyetinde ailesiyle tanıştım. bana çok güzel davrandılar. birlikte yemeğe falan gittik. tabi arada sorunlar da yaşadık. daha sonra bahsedicem. mezuniyetinden sonra erkek arkadaşım rahatsızlandı. doktora götürdüm onu kalbinde ritim bozukluğu çıktı. çok hızlı atıyordu kalbi ve birden yavaşlıyordu.defi ile tedavi edildi ailesi geldi memleketlerinden falan. o günden sonra değişti. benimle saçma sapan şeylerden kavga cıkarmayı bıraktı. beni kısıtlamayı falan bıraktı. sana yaptıklarımın cezasını çektim dedi (ben bunun bir ceza olduğunu düşünmüyorum). neyse mezun oldu memleketine gitti. hep kalbinde en ufak bir çarpıntı olsa hemen doktora gidiyordu. bişey mi olacak diye korkuyordu. tartışmalarımız olurdu arada ufak tefek ama ondan kaynaklı olurdu ben tölere ederdim. tartısınca kalbi çarpar her insanın. bu hemen doktora gidiyordu.muayenede birşey çıkmıyordu. defalarca doktora gitti. askerliği bu rahatsızlık yüzünden ertelendi. kpss çalışmaya başladı. ama her gün muhakkak dışarı çıkardı. sabah 9 dan gece 1lere kadar gezerdi. ben sorguladığımı kısıtladığımı pek bilmem. boynuna ve kafasına ağrı girmiş. duş alıp sürekli dışarı çıktığın içindir birşey olmaz sıcak tut geçer gibi sürekli onu ikna etmeye çalışıyordum. yanıma geliyordu güzel vakit geçiriyorduk ve mutluluğumuzun ortasında suratını asıyor düşünmeye başlıyordu. ısrarla ne olduğunu soruyordum. ya işte boynum agrıyor 1 haftadır geçmedi dedi.senin yanına gelince hep bana birşey oluyor dedi. (halbuki boyun agrısı benim yanıma gelmeden 1 hafta önce başlamıştı.......) ben birşey demedim. neyse memeketine dönünce doktora gitti. kas gevşetici vermiş agrısı hafiflemiş ama geçmemiş. taktı buna. tatmin olmadı gitti mr çektirdi. birşey çıkmamış.ikna oldu sonunda. sonra ben onun memleketine gittim görüşmeye. güzel eğlenceli günlerden biriydi. akşam oldu beni otobüse bindircek yine suratı düştü. sandım ki ben gidiyorum diye üzüldü. noldu dedim ısrarla sordum en sonunda söyledi. ben haftalardır nefes alamıyorum yatınca nefesim kesiliyor şimdi de nefes çekiyorum ama yetmiyor gibi geliyor dedi. geçer dedim bende de olur bazen dedim. neyse okuduğum ile döndüm. doktora gitti nefes için burnunda et varmış onu aldırdı vs. ama hala nefesi düzelmemiş.sürekli muhabbetimiz onun duyduğu rahatsızlıklardı artık. en mutlu anımızda bile mutsuzdu. hastalıklara takıntısı oluştu. hastalıklarını düşünmemek için daha çok dışarı çıkıp gezmeye tozmaya başladı. zaten hergün geziyordu. ben çok karışmazdım ama son zamanlarda biraz karıştım ne çok çıkıyorsun vs falan. en ufak dediğim şeylere bile öfkeleniyordu. bu dönem okullar açılınca memleketine gittim yine 3 ay görüşememişştik. bize gidelim annemlere de görün dedi. pastaneden alışveriş yaptım gittik onlara. kadında börek vs bişeyler hazırlamış. kapıdan girince nasılsın iyimisin diye konustuk. başka da yüz göz olmadılar benimle. ablasının da annesinin de suratı bir karış.kötü hissettim kendimi hazırladıklarından falan yiyemedim geçmedi boğazımdan. tebessüm ederek 'her geldiğimde zahmet ediyorsunuz elinize sağlık' dedim. kadında zahmet değil hep yapıyorum x sever dedi. bişey demedim ama suratı 5 karış asık. biz otururken ablasının arkadası geldi eve. o kızı karşıladık kapıda. ablası o kız gelince siz xle tezinize bakın odada dedi bana. sevgilimle tezime bakıcaktık. benim çayım,tabağım falan yarım kaldı. girmedim mutfağa tekrar ablası öyle deyince. biz sevgilimle odaya geçtik ama bana surat asan insanlar o kızla nasıl kahkaha atıyorlar gülüyorlar falan.çok kırıldım. sevgilime gidelim dedim ' bu kadar çok mu istiyorsun gitmek' dedi. evet dedim. çıktık evden ailesine bşey belli etmedim. çıktık sinemaya gittik ama ne kadar kırgınım anlatamam.sinemaya gittik. film başlamamıştı daha ben ağlamaya başladım.ben ağlayınca o da ağladı. karşılıklı ağlaştık. ama neden ağladığımı sormadı. ben akşam döndüm okuduğum ile. ama duramadım. kavga ettik 'ailen bana bi mesaj mı vermek istiyor' falan dedim. baya kavga ettik. ondan sonra hiç düzelemedik zaten. ufak tefek şeylerden kavga çıkarıyordu benimle. ayrılmadan 1 gün önce gittim memleketine yüzyüze konuşalım diye. ağladı benim boğazım düğümleniyor bacaklarım titriyor ölücem gibi hissediyorum diye. bu bacaklarının titremesi falan bizim tartıştığımız zamanlarda olmayan bişeyler. panik atak oldum dedi. önceden hastalıklara taktığım için oluyor diyordu. sonra senin yüzünden oldu dedi bana. o gün konuştuk ama ayrılmadık. ben döndüm tekrar. ertesi gün ailesi ile konustular galiba. kahvaltı ettikten sonra yapamıyorum seninle vs falan diye ayrıldı 12 martta. ben seni unutamam dedim bitmesin düzelcez dedim eski sevgilini nasıl unuttuysan beni de unutursun dedi. sen yanımdayken iyi oluyorum dedi gidince yine kendimi kötü hissediyorum dedi. geleyim o zaman devamlı dedim gelme falan dedi. sanırım tamamen bitti. ben onu istiyorum hala. kızlar uzun oldu biraz ama fikir verir misiniz bana? döner mi?
şiddetli panik atak. ve bunu başkasına yüklemek. bunu sana bir yükleyip bir vazgeçmesi de ikilem. bu cocugu unut. o da seni unutsun.
yada alternatif : herşeyi zamana bırak. okulunu bitir. oda ne yapacaksa yapsın. eger halllaaaa sana olan sevgisi devam ediyorsa zaten döner. ama umutlanma. karşına biri veya birileri çıkar görüş konuş. normal hayatını yaşa.

Neden bende mi sorun sizce? Çok mutsuzum onsuz
sorun sende değil. karşı tarafta...
geçer. gerçekten geçer.
insanlar 3-4 çocuklu bilmem kaç yıllık evliliklerini bitirior. bazen iki tarafta istiyor bazen tek taraflı. saygı duymaktan başka caren de kalmıyor.
zaman gerçekten iyi bir ilaç.

Back
X