Benimde kalbimde senin arkadasindaki problem var aynısı okuyunca hayret baskasindada varmış dedim ama ben hiç böyle naz yapmam o kadar güçlü dururum ki kalbim çarptığı zaman uzulsem eşim bana sen guclusun asma surtini der yanı her kalp çarpıntısı da kendimi doktorlara atmam bu adamı cekemezsin hiç bence ugrasma çok naz aşık usandirir sende bir iki derken bikarsin zatenEvet çok nazik. Ağlar zırlar . sürekli ilgi sevgi anlayış bekler. Sen kalbinden böyle bir rahatsızlık geçirsen ben senin her dediğine tamam derdim dedi bana. Hastalanmadan önce de her dediğine tamam diyen bir kız olsun isterdim dersi he . Beni hep emri altına almaya çalıştı. Benim de yapım buna el vermiyor. Her dediğimi de yapmam. Mantıklı olan neyse odur. Normal şekilde başaramayınca hastalığınla beni avucunun içine almaya çalışoyorsun dedim.
Bence de obsesifin önde gidenlerinden.. ay mıy mıy mıy bu adamla ömür geçmez.. sevgiliyken ölüyorum bitiyorum onsuz olamıyorum.. eğer dönerse e bi de evlenirseniz falan hay Allahın cezası nerden evlendim senle ruh hastası takıntılı herif.. diye kendini yersin bi de bu adamın yaşlılığı falan hepten cırt hazır ayrılmışken önüne bak yoksa seni de kendine benzetir bu çocuk.. evhamlı şeyhastalık hastası bir sevgilisi var konu sahibinin, takıntılı falan bi de senle buluşunca görüşünce rahatsızlanıyorum flan diyormuş sıkıntılı biraz. anladığım kadarıyla sevgilisinin aileside istemiyor konu sahibini tavırlarıyla belli ediyor aile. sevgilisi ayrılmak istemiş ayrılmışla en sonunda döner mi diyor.
Ben de dönmese daha iyi diyorum.
Haklısınız. Arkadaşının durumu çok üzücü. Eski sevgilime de takıntılıydı zaten. Belki o da bu şekilde benden intikam almıştır. İnsanlar çok garip. Evliliği çok isterdim. Öio kadar korktum ki. Hiç bulaşmayı düşünmüyorum. Kimseyi sevip güvenebileceğimi de sanmıyorum artık ;(
o aileyle o hastalık hastasıyla ömür gecmez.bırak donmesın..dedıgı gıbı unutursun zamanla.daha ne ıyıler cıkıcak karsına emın ol.ailesının tavrına cok uzuldum.baska sehrden gelen mısafıre boyle yapılır mı?hele o kız gelın namzetınse...cok uzerler senı .inş. donmez geri..
erkek arkaadaşın hastalık hastası olmuş.muhtemelen ailesinin yanındada sana söylediği gibi ''onun yanında daha kötü oluyorum'' gibi laflar etmişki ailesi sana karşı cephe almış.Bu adamla zaten bir gelecek görülmüyor takıntılı insanla olmaz.
Ya bana çok düşkündü gerçekten seviyordu beni. İlişkimizin başlarında eski erkek arkadaşımın numarasını telimde yakaladı. Bunu cok taktı kafaya. Zor da olsa kesinlikle onunla konusmadıgıma ikna ettim. Gercekten de konusmadım. Sevgilimle başlamadan 7ay öncesinde konusmustuk en son o da aramızda borc para olayı vardı. Başka da konuşmadık. O da neden duruyor numara hala falan diye çok takmıştı kafasına. Bunu taka taka hasta olmuş olabilir mi? Bu açıdan çok üzülüyorum. Kıyamam ona ben ya. Çok kırdım onu bu yüzden. Seviyorum hem de gerçekten çok seviyorum.Sen neden onu istiyosan hala anlatsana bana bi
şuan uzun bir ilişkiden çıktığın için bu şekilde düşünmen, duygularının seni böyle dizginlemesi çok normal.. zaten böyle olmalı..
insan yaşadıklarından sonra dönüp kendi kendine kalmalı. hatasıyla günahıyla ne yaşadım. ne hissediyorum. ilerleseydi ne olurdu. ben MUTLU olur muydum ? o nasıl bir eş olurdu ? ya da baba ? bunların cevabi sende. ve eminim ki bir çoğu olumsuz...
bende seninle aynı durumdayım. umudumuzu kaybetmemek gerek.. insanlar imtihan olurlar. biz baştan yaşadık diyelim sadece. sonumuz güzel olsun. inş. seni senden cok seven biri mutlaka çıkacak karşına.
cvp vereyim elbette hayır! yani tam anlattığın gibi bir eşim var; okb teşhisi kondu ve ilaç kullanıyor!bunun benimle alakası olmadığı gibi seninlede alakası yok.....sadece onların ruhi problemlerini bastırıp, bir anda, farklı bir şekilde, gün yüzüne çıkmasıyla alakası var......ama böyle bir insan, neden herşeyi sana ve seninle yaşadığı olumsuzluklara bağlar, bilemedim!en hayırlısı olmuş bence....Ama olsun böylede onunla yaşarım dersen bekle derim!Sevmekte sıkıntı yoktu ki. Çok seviyordu beni ve kaybetmekten korkuyordu . 2haftada bir yanıma gelir burada 1hafta kadar kalır giderdi. Benim içimi acıtan bir durum var. İlişkmizin başlarında eski erkek arkadaşımın nosunu telimde buldu. Neden kayıtlı hala vs diye çok taktı kafaya bunu. Bunu taka taka hasta olmuş olabilir mi? Bunu düşündükçe sevgilime mesaj atmak geri döndürmeye çalışmak istiyorum. Belki bu durumu ailesine bile söylemiştir. Ayrılırken eski sevgilin olduğunu annem dıusa bırak gitsin der dedi. Söyledin mi dedim hayır dedi ama bilmiyorum işin doğrusunu.
Benimde kalbimde senin arkadasindaki problem var aynısı okuyunca hayret baskasindada varmış dedim ama ben hiç böyle naz yapmam o kadar güçlü dururum ki kalbim çarptığı zaman uzulsem eşim bana sen guclusun asma surtini der yanı her kalp çarpıntısı da kendimi doktorlara atmam bu adamı cekemezsin hiç bence ugrasma çok naz aşık usandirir sende bir iki derken bikarsin zaten
Ciddi olamazsın ya, kafaya takıcak bişey yokki numarayı bulduysa buldu bunun nesini kafaya takıpda hasta olucak. Ay o kadar abartı yaşıyosunuzki cidden inanamıyorum. Annesine bunu deseydi kısmına güldüm zaten. Hiç mantıklı geliyomu saana bunlar?Sevmekte sıkıntı yoktu ki. Çok seviyordu beni ve kaybetmekten korkuyordu . 2haftada bir yanıma gelir burada 1hafta kadar kalır giderdi. Benim içimi acıtan bir durum var. İlişkmizin başlarında eski erkek arkadaşımın nosunu telimde buldu. Neden kayıtlı hala vs diye çok taktı kafaya bunu. Bunu taka taka hasta olmuş olabilir mi? Bunu düşündükçe sevgilime mesaj atmak geri döndürmeye çalışmak istiyorum. Belki bu durumu ailesine bile söylemiştir. Ayrılırken eski sevgilin olduğunu annem dıusa bırak gitsin der dedi. Söyledin mi dedim hayır dedi ama bilmiyorum işin doğrusunu.
Yaramaz. Panik atak hastası olması dengesizliğine bahane olamaz.
Benim eşime teşhis koyuldu ama hiç de gitgelleri yoktur.
Psikiyatriye gidip düzenli antidepresan kullansın bir şeyi kalmaz.
Hastalıklar değil tek bir hastalığı var o da panik atak. Fiziksel hiç bir şeyi yok. Muhtemelen ailesine de kendini baya bir acındırmış ki onlar da senden biliyor. Saçma bir aile uzak dur bence.
Ciddi olamazsın ya, kafaya takıcak bişey yokki numarayı bulduysa buldu bunun nesini kafaya takıpda hasta olucak. Ay o kadar abartı yaşıyosunuzki cidden inanamıyorum. Annesine bunu deseydi kısmına güldüm zaten. Hiç mantıklı geliyomu saana bunlar?
Canım cidden mantık dışı, zaten baş edemezsin böylesiyle istediğim kadar zorla yani sonra bi bakmışsın sinir hastası olmuşsun. Bide kendine bakmazda sana mana bulur...Ya değil elbette. Bana geldiğinde bile çok güvensizdi zaten. Beni aldatma olur mu falan diyordu. Beni tanıdıkça öyle biri olmadığımı anlıcaksın şimdi bişey demiyorum falan diyordum. Her dediğimin altında bir mana her yaptıgımın altında bir anlam arıyordu. Düşününce baştan beri vardı takıntıları. Muhakkak birşeye takıyor. Benim davranışlarıma takmayı bıraktı hastalıklarına takmaya başladı bu seferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?