• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimse beni anlamıyor derdime ortak olur musunu?

Kendimi feda ettim özetliyorum.

Konu sahibinin takıntılı hastalık hastası bi sevgilisi varmış. Ama hep çıkar gezerniş sabahtan akşama. Konu sahibinin yanında olunca hastalandığını söylüyormuş.

Kızımız bunun memleketine gitmiş görmeye. Ailesi hoş karşılamamış, surat asmışlar. Bunlar da evden çıkıp sinemaya gitmişler. Orda karşılıklı ağlaşmışlar. Oğlan neden ağlamış anlamadım. Sonra herif bundan ayrılmış. Şimdi kızımız döyor ki çok seviyorum geri döner mi?

Bence dönmez, dönmesin de zaten.
Yok ya
Dedem sağ olsa ona bakardım
Milletin orası burası tutulan genç oğluna dadılık yapacağıma, bi de senle buluşunca oluyo diyomuş
Bensiz ol sağlığına bişey olmasın der kaçardım

Ama kızımız fazla istekli
Ne gerek var hemen ailesiyle tanışmaya
Daha oğluyla tam oturmamışken ilişki

Acıklı bi filme mi gitmişler ?

Hastalik hastasi bir adamla omur gecmez.

ayrica ailesinin size bir mesaj verdigini dusunmussunuz uzatmayin derim.
Annesine o kızı kıskandığımı söylemiş annesi beni aradı. Kızım öyle düşünme kıskanma güvenebilirsin vs falan. Ailesi beni istemese aramazdı diye düşünüyorum. Sevgilime sorduğumda senin bir oğlun olsa sevgilisi onu üzse sen naparsın annem sana senin yüzünden oldu bile demedi dedi

Yok ya
Milletin orası burası tutulan genç oğluna dadılık yapacağıma, bi de senle buluşunca oluyo diyomuş

Ben hiç istemiyordum zaten ailesinin yanına gitmeye. Mezuniyetten tanıstınız gelip de görünmemek olmaz diye götürüyordu beni ;( ailesinin yaptıgı davranıştan dolayı ben kırıldım o yüzden ağladım sinemada ben ağlayonca da o ağladı dayanamayıp

Psikolojik sorunları var bence boşver.

Özetinize bayıldım. Bilseydim onca eziyeti çekip okumazdım. Siz iki kelimede anlatmışsınız. Özellikle sinema da ağlaştılar kısmına. :KK70::KK70:

Kamu hizmeti yaptım. ;)

Yok ya

Valla konu sahibi fazla hevesli bu konuda. Ben olsam çoktan postalamıştım. Enerji kalmaz insanda bu adamla, dededen beter.

Film başlamadan ağlamışlar. Filmi izlemişler mi bilmiyorum.

Ben hiç istemiyordum zaten ailesinin yanına gitmeye. Mezuniyetten tanıstınız gelip de görünmemek olmaz diye götürüyordu beni ;( ailesinin yaptıgı davranıştan dolayı ben kırıldım o yüzden ağladım sinemada ben ağlayonca da o ağladı dayanamayıp
Bence bi yeri ağrımıştır ondan ağlıyodur
Hem depsresif, hem ağrılı ve ağlamaklı
Sen çok gönüllü duruyorsun, azcık huzur evlerine gitsen daha bi sevaba girersin
Gençsin kendine yazık etme
Takıntılı olmayanla bile zor, bu takıntıların hepsini üstünde toplamış

Ben geleyim dedi. Evet kendisi uzun zamandır gelmiyordu. Otobüsten korkuyorum binince kötü bişey olacak sanıyorum diyordu devamlı. Böyle hüzünlü bir sesle ben iyi olucam dimi eski halime döncem dimi diyordu. Evet dönceksin iyi olacaksın dedim. Önceden özledim deyip gelirdi yanıma hep. Ama o aile meselesinden sonra otobüs korkusu çıktı. Netten okudum panik atak belirtileri hep. Buna ben sebep olmuş olabilir miyim?

Bak aynen bu belirtide bi tanıdığımız var evet teşhisi de panik atak ve eşinin hayat enerjisini, maddi - manevi tüm kaynaklarını sömürüyor. Defalarca tedaviye itekledik, olmadı. Çünkü hastalığını kullanmaya öyle bir alışmış ki çevresindekileri köpek etmek onun yaşam biçimi. Hayat sadece kendisine değil, eşine de zindan.

Evliliklerinin devamında defalarca kavga kıyamet ve biz bu insanları eşimle ayrı ayrı teselli edip barıştırmaktan illallah etmiştik.

Lütfen bunu genelleme olarak saymayın, panik atak hastaları alınmasın,
bu karakter meselesi ve in vino veritas in vino veritas nın da özetiyle bir araya gelince sevgilinizin gelecekteki hali bu.

Panik atak olduğunu söyledi doktor teşhisi ile mi bilmiyorum. Ama netten okudum anlattıkları panik atak belirtileri. Buna ben mi sebep olmuşumdur?vicdanımı da acıtıyor bu durum?
Sen niye sebep olasın
Ne yapmıştın ki ?

Neden bende mi sorun sizce? Çok mutsuzum onsuz
İyi olmuş hayrına olmuş ayrılman. Böyle ruh hastası bir adamla evlenmen kötü olurdu zaten. Ailesi de ne tuhafmış çok ayıp etmişler. Sevin bence kendiliğinden ayrılmış

Bence bi yeri ağrımıştır ondan ağlıyodur
Hem depsresif, hem ağrılı ve ağlamaklı
Sen çok gönüllü duruyorsun, azcık huzur evlerine gitsen daha bi sevaba girersin
Gençsin kendine yazık etme
Takıntılı olmayanla bile zor, bu takıntıların hepsini üstünde toplamış
Aslında evet. O gün de yine suratı asıktı nefesin yetmiyor diye . ağlaması da ondan dır haklısın :)

Aslında evet. O gün de yine suratı asıktı nefesin yetmiyor diye . ağlaması da ondan dır haklısın :)
Azcık gözünü aç o zaman
Vah yazık yavruma modundan çık bi : )

Her panik atak böyle değil
Bence bunda psikolojik sorunlar da var ayrıca

İyi olmuş hayrına olmuş ayrılman. Böyle ruh hastası bir adamla evlenmen kötü olurdu zaten. Ailesi de ne tuhafmış çok ayıp etmişler. Sevin bence kendiliğinden ayrılmış
Ailesi ilk başlarda çok iyilersi bana karşı. Selam gönderirdi annesi hediye alır gönderirdi. Kendisi hiç eli boş gelmezdi. Sonra sevgilimin takıntıları başladı tabi arada sorunlar olunca da ailesi sevgilimin rahatsızlığını benden bildiler. Aslında ben de kendimi suçlıyorum. Gittiği yerlere karışmasam ailesinin o davranışı yüzünden üstüne gitmesem iyi olur muydu acaba diyorum.

Arkadaşlara katılıyorum kesinlik psikolojik sorunları var hastalık onun ruhsal olarak da etkilemiş.Anladım aşık olmuşun çok sevmişin bana döner mi diyorsun ama bittiğini söylediğinde sessiz kalacaktın . Bu erkekler böyle seni seviyorum dedninmi kaçarlar çoğu da çok sevilmekten korkarlar aslında . Kesinlikle taviz vermeden hayatına yön vermen için de rahat olsun yağacağını yapmışın zaten .

Aile melek bile olsa
Takıntılı biriyle evlenilmez ya, nasıl buluşunca rahatsız oluyomuş anlamadım
Buluşmasın o zaman
Aslında bulusunca rahatsız olmuyordu önceden de rahatsızdı boyun ağrısı falan vardı. Benim yanıma gelince de devam etti ve böyle dedi. Dahası benim neden sürekli bir yerlerim ağrıyor bende büyü mü var falan dedi. Tövbe yarabbim. Sanırım benden biliyor büyüyü de. Hiç işim olmaz öyle şeylerle.

Panik atak olduğunu söyledi doktor teşhisi ile mi bilmiyorum. Ama netten okudum anlattıkları panik atak belirtileri. Buna ben mi sebep olmuşumdur?vicdanımı da acıtıyor bu durum?
Tabii ki hayır. Bak arkadaşım hasta olabilir hepimizin başına gelebilir. Ama bazıları bunu kullanıyorlar. Hastayım diyor poh pohluyorsunuz şımarıyor tırnağı kırılsa of puflar, bu tipler. Hayır sanki sadece o mu hastalanıyor. Ne sürekli hastalıklarını anlatıp anlatıp duruyor. Böyle bi tanıdığım var hiç çekilmez, tecrübeyle sabit. Bolver sen bu çocuğu Zaman'la unutursun ya da hayat boyu kaprislerini çekersin.

Back