Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzeninizi hiç övmeye çalışmayın. Kuzen bilsem ona satmam sayemde üstüne arabası oldu, kocası alsa alsa 500.000 lik alırdı ama ben satınca 1.000.000 luk araba sahibi oldu dedi mi demedi mi. Hah işte bu laflar kuzenin kıskanç, haset olduğunu belli ediyor

Arabayı bedavaya vermiş gibi havalara girip,kendinin sanmaya devam etmiş resmen

Kardeşi sizce bunu emele sahip çıkmak için mi yaptı onun çıkarı özellikle altın vermek yükselecek altın diye

nasıl bir mantığınız var çözemedim sayfalardır.
kardeşin elindeyken altın yükselmeyecek miydi?
şimdi piyasayı emele verilen altınlar mı belirleyecek sanıyorsunuz.
iyice komik duruma düştünüz artık.
emele olan kıskançlığınızın altında ne yatıyor onu araştırıp bulun bence mental sağlığınız için daha hayırlı olur.
hadi sizin kuzen elti oluyor emelle.. siz niye elalemin kadınını bu kadar kıskanıyorsunuz?

Başta Ayşenin sadece yüzsüz olduğunu düşünüyordum, şuan kıskanç ve fesat olduğunuda düşünüyorum! Neymiş keşke onlara satmasaymışta, eltisinin arabası olmasaymış, kayinvalidesini eltisinin söylediklerini duyursamıymış, hemde kendi haksızken. Bile isteye yaptığınız her kötülük sonunda sizi bulur! Sizde hala kuzeninizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz, bence kesinlikle objektif bakamıyorsunuz...

Yorumları okudukça delleniyorum kuzene. Hatta sinirlenmiyim boşuna diye konudan çıkmayı düşünüyorum. Ne uyanık insanlar var hayatta
Aşırı uyanıklar aşırı, arabayı abiye satıp arsa sahibi olacaklar sonra her gezmeye giderken arabayı abiden alacaklardı planları buydu, ama elti laf edince şimdi tutuştular plan suya düştü. Şimdi arsa sahibi oldular ama arabasız kaldılar ondan pişmanlar, madem arabayı ortak kullanmak istiyolar o zmn arsayada abiyle eltiyi ortak etsinler. araba olunca biz aileyiz beraber kullansak ne olur deniyoda arsa olunca aile değiller mi madem bu kuzen kişisi çok iyi ama elti kıskanç o zmn desinler araba ortak arsada ortak olsun. Ayy varya eltiye üzüldüm bi de kıskanç damgası vurmuşlar, abi saf biri kesin parmaklarında oynatıyolar, elti salaklık etmeyip hakkını yedirmeyince kıskanç oluyo..

İhtiyaç diye alındıysa elin arabasıyla gezilip tozulmaz bu bir.
İkincisi elti milyonluk araba sahibi oldu biz satmasak küçük araba alacaktı iki sene daha arabası olmicak tı diye çatır çatır çatlamış kuzeni.
Üçüncüsü de afedersin de kardeşinin arabası diye kimse istediği gibi elinin altında görüp kullanmaya yüzü yok kim olursa.herkesin geçimi düzeni var.
Hem eltiye sat hem kapı önünde iki araba var işim olunca taksi mi çağırcam diyor. Hastalık vs acil Bi durum olur amenna. Onun dışında da hem yoğurdum dökülmesin hem ayranım ekşimesin olamaz efendim.

Kuzenin korkunç biri kusura bakma. Arabayı satışa koyuyorlar, alıcı olmadığı için arsa sahibiyle anlaşıyorlar, sonra elti için anlaşıyorlar taa notere gidince ben vazgeçtim deyip triplere girerek kaynindan arabayı kullanma sözü alıyor.

İnanılmaz. Hayatımda böyle birsey duymadım. Nasıl bir yüzsüzlük ya. Hem parasını alayım hem eltinin arabaya el koyayım.

Sizde aynı kuzen gibisiniz. Kıskançlık genlerinizde var demek ki

Kızar değil ilk başta arsa alacakları konuşulduğunda abisi almayın yeni evlisiniz gezin tozun hayatınızı yaşayın demiş birbirinize düşersiniz bu borç sürecinde demiş onlarda bunun iyi bir yatırım olacağını düşünüp arsaya yönelmişler. Sonra kuzenip düşünüp vazgeçmek istemiş birkaç gün önce eşine söylemiş oda olmaz Kapora verdik dönemeyiz demiş. Kuzenimde kaportası batsın bizden önemli değil sıkıntıya girmeyelim demiş son günde abisine demiş ben almayacağım falan diye

ayseye tek hak verdigim nokta yok .sattiysa satmis kadinin arabasini niye almis kapida araba varken lafi gecmis ee yani senin kapinda degil ki araba .
Ayşe’nin kapısında araba onlar bir hafta tatile gittiler giderken ayşelere bıraktılar ay okumuyor musunuz konuları

Anahtar cümle: kuzenim sevinmiş çünkü ihtiyaç halinde arabayı alırız
İhtiyaç hali de gezme oluyor herhalde.. kuzeniniz kötü ve fesat hiç eltisine pislik atmasın..

Ayşe’nin kapısında araba onlar bir hafta tatile gittiler giderken ayşelere bıraktılar ay okumuyor musunuz konuları
Fiziken onun kapısında olabilir gezsin diye vermemiş ihtiyaç olursa diye vermis

Sattiginiz bir arabayi kullanmazsiniz onu anlatmak istiyorum . arsa sahibine satsa bi tur verin bineyim diyebilcek miydi kuzeniniz hayir elti olunca niye deniyor ?

Sattiginiz bir arabayi kullanmazsiniz onu anlatmak istiyorum . arsa sahibine satsa bi tur verin bineyim diyebilcek miydi kuzeniniz hayir elti olunca niye deniyor ?
Hayır bir de iyi anlassalar neyse kadının bir ton dedikodusunu yapıyorlar bir de arabası ile geziyorlar

KADIN SUS VE HAKSIZ OLDUĞUNU KABUL ET TANSİYONUMUZU ÇIKARTTIN BURADA. SANA KAÇ SAYFADIR HAKSIZLIĞIN ANLATILIYOR ANLAMIYOR MUSUN ?
yemin ederim aynısını düşündüm onlarca kadın Anlatıyor öyle diyor böyle diyor kadın haksızlığını anlamamakta ısrar ediyor. Hem kıskanç hem kötü hem de fesat.. 3ü bir arada

Bu kimsenin sorunu değil. Karı koca başkasının arabasına değil kendisine güvenerek yola çıkacaktı.
Eltinin arabasına musallat olup istediğini alamayınca, özel hayatına kadar laf söyleyecek cirkinlesmenin bir anlamı yok.
Kuzenin yaptığı tam olarak bu.
Uyanıklık yaptım zannetmiş ama elinde patlamış çünkü art niyetli.
Siz de kuzene gaz veriyorsunuz sanırım, Allah dostunda akıllısını, vicdanlisıni nasip etsin.

Ne kuzenmiş be. Kuzenine yani size ne çekiştirmiş emeli ve eşini pes

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…