- 18 Mart 2011
- 7.188
- 19.654
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Emel biz vallahi senciyiz bacım, dik dur eğilme kk seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acil durumda kullanılsın diye bırakılmış.Ayşe’nin kapısında araba onlar bir hafta tatile gittiler giderken ayşelere bıraktılar ay okumuyor musunuz konuları
iyi anlassan bile hastalik olmadigi surece almamalisin ya .sen bir secim yapmissin arsa almissin arabasiz kalayim demissin . simdi ihtiyac olunca alirim ee yani arsayi ortak mi aldik ben senin ihtiyacina ortak olayim cok ilginc gercektenHayır bir de iyi anlassalar neyse kadının bir ton dedikodusunu yapıyorlar bir de arabası ile geziyorlar
Kesinlikle öyle bence zaten araba emanet alınabilen birşey olmamalı ama böyle de arkasından konuşurken arabasına binmek de çok kalleşçeiyi anlassan bile hastalik olmadigi surece almamalisin ya .sen bir secim yapmissin arsa almissin arabasiz kalayim demissin . simdi ihtiyac olunca alirim ee yani arsayi ortak mi aldik ben senin ihtiyacina ortak olayim cok ilginc gercekten
Kızar değil ilk başta arsa alacakları konuşulduğunda abisi almayın yeni evlisiniz gezin tozun hayatınızı yaşayın demiş onlarda bunun iyi bir yatırım olacağını düşünüp arsaya yönelmişlervaAyşe milletin arabasına konacakti aklınca demek.
Notere kadar aklı nerdeydi?
Zaten satacakmis arabasını, eşim kızar ne alaka?
Orada da rol yapmış, arabayı kullan desinler diye. Sanki hibe ediyor. Afralar,tafralar.
Kendi arsa alıp ev yapacak,Emel de arabasını ortak kullancakti tabi.
Mesele arkasından konuşması değilmiş di mi?
Buradakileri bile inandıramadiniz bu saçmalığa.
Ayşe evlerden ırak cidden.
zgeçme işi noter değil tapu hanfendiKuzenin korkunç biri kusura bakma. Arabayı satışa koyuyorlar, alıcı olmadığı için arsa sahibiyle anlaşıyorlar, sonra elti için anlaşıyorlar taa notere gidince ben vazgeçtim deyip triplere girerek kaynindan arabayı kullanma sözü alıyor.
İnanılmaz. Hayatımda böyle birsey duymadım. Nasıl bir yüzsüzlük ya. Hem parasını alayım hem eltinin arabaya el koyayım.
Haa işte o zaman her şey değişirzgeçme işi noter değil tapu hanfendi
Öyle bir eder ki. Kredi ödemelerini belgelendirmeye bakar o iş. Öyle evlenmeden iki gün önce al krediyi eşle ortak öde, devletimin savcısı, hakimi de bunu yesin. Aptal mı kanunları hazırlayanlarAma yasal olarak bekarken aldığı için onun üstüne yani boşansa hak iddia edilemezdi
"Lazım " oldukça, canınız her istediğinde gezmek,tatile gitmek, boş boş dolaşmak...... lazım kelimesinin içerdiği anlamlardan biri değildir.Abisiyle tapuya gittiklerinde kuzenim vazgeçmek istemiş hatta geri eve dönüyormuş abisi ısrar etmiş bu saatten sonra dönüşmez demiş kuzenimde almak istemiyorum demiş arabasız kalırsak eşimle aramız bozulur birbirinize gireriz vazgeçicem demiş eşinin abiside sıkıntı yapmayın biz size arabayı veririz lazım oldukça dert etmeyin demiş o şekilde kuzenimi ikna etmişler
Yol anlamıyor ya. Konudan çıkayım dedim çıkamadım. Konu sahibi be kuzen beni benden aldıAy çok şükür 10 sayfa sonunda anlayabildiniz. Arabanın nerede durduğunun önemi yok o araba artık bir başkasının. Kuzeninize ait bir mal değil. Kuzeniniz ister ister minibüse binsin ister taksiye ama kendi imkanlarıyla gitsin nereye gidecekse. Bir başkasının arabasını keyfi işleri için kullanmasın. Hem arabayı sat hem boş bulduğunda kullanmak iste. Kuzeniniz bir akıllı kendisi sanıyor galiba
Ay kafalar farklı türlü çalışıyor galiba sizin ailede Altınlar Emelin kardeşinde dursa altin fiyatları yükselmeyecek miydi? Kardeş o zaman tl üzerinden kar etmeyecek miydi?Kardeşi sizce bunu emele sahip çıkmak için mi yaptı onun çıkarı özellikle altın vermek yükselecek altın diye
Öyle bir eder ki. Kredi ödemelerini belgelendirmeye bakar o iş. Öyle evlenmeden iki gün önce al krediyi eşle ortak öde, devletimin savcısı, hakimi de bunu yesin. Aptal mı kanunları hazırlayanlar
Y ani bu arkadan konuşması doğru mu
Abisiyle tapuya gittiklerinde kuzenim vazgeçmek istemiş hatta geri eve dönüyormuş abisi ısrar etmiş bu saatten sonra dönüşmez demiş kuzenimde almak istemiyorum demiş arabasız kalırsak eşimle aramız bozulur birbirinize gireriz vazgeçicem demiş eşinin abiside sıkıntı yapmayın biz size arabayı veririz lazım oldukça dert etmeyin demiş o şekilde kuzenimi ikna etmişler
Kuzenim şuanda arabasız sıkıntı yaşadığı için arsa aldığına pişman
Krediyi kim eşle ödedi eşi de ihtiyaç çekti ikisini de kuzenim ödedi kalanında birikime attılar eşide evi geçindirdi kuzenimin maaşı eşinden fazlaÖyle bir eder ki. Kredi ödemelerini belgelendirmeye bakar o iş. Öyle evlenmeden iki gün önce al krediyi eşle ortak öde, devletimin savcısı, hakimi de bunu yesin. Aptal mı kanunları hazırlayanlar
Valla kuzenim safın teki kusura bakmayın kp bile emele sen uyanıksın diyor çakalın diyor kuzenimi uyarıyı her fırsatta senin eltilerin uyanık dikkat et diyor"Lazım " oldukça, canınız her istediğinde gezmek,tatile gitmek, boş boş dolaşmak...... lazım kelimesinin içerdiği anlamlardan biri değildir.
Kuzeniniz şark kurnazi,dikkat edin sizinle bir miras ,alış veriş işi olmasın yoksa eltiyi mumla arayacak hallere düşersiniz.
Kuzenin safın teki mi? Cin olmadan adam çarpmaya çalışan tiplerden senin kuzen.. Zeki değil kabul ama saf da değil..Valla kuzenim safın teki kusura bakmayın kp bile emele sen uyanıksın diyor çakalın diyor kuzenimi uyarıyı her fırsatta senin eltilerin uyanık dikkat et diyor