Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır bir de iyi anlassalar neyse kadının bir ton dedikodusunu yapıyorlar bir de arabası ile geziyorlar
iyi anlassan bile hastalik olmadigi surece almamalisin ya .sen bir secim yapmissin arsa almissin arabasiz kalayim demissin . simdi ihtiyac olunca alirim ee yani arsayi ortak mi aldik ben senin ihtiyacina ortak olayim cok ilginc gercekten

iyi anlassan bile hastalik olmadigi surece almamalisin ya .sen bir secim yapmissin arsa almissin arabasiz kalayim demissin . simdi ihtiyac olunca alirim ee yani arsayi ortak mi aldik ben senin ihtiyacina ortak olayim cok ilginc gercekten
Kesinlikle öyle bence zaten araba emanet alınabilen birşey olmamalı ama böyle de arkasından konuşurken arabasına binmek de çok kalleşçe

Ayşe milletin arabasına konacakti aklınca demek.
Notere kadar aklı nerdeydi?
Zaten satacakmis arabasını, eşim kızar ne alaka?
Orada da rol yapmış, arabayı kullan desinler diye. Sanki hibe ediyor. Afralar,tafralar.
Kendi arsa alıp ev yapacak,Emel de arabasını ortak kullancakti tabi.
Mesele arkasından konuşması değilmiş di mi?
Buradakileri bile inandıramadiniz bu saçmalığa.
Ayşe evlerden ırak cidden.
Kızar değil ilk başta arsa alacakları konuşulduğunda abisi almayın yeni evlisiniz gezin tozun hayatınızı yaşayın demiş onlarda bunun iyi bir yatırım olacağını düşünüp arsaya yönelmişlerva
Kuzenin korkunç biri kusura bakma. Arabayı satışa koyuyorlar, alıcı olmadığı için arsa sahibiyle anlaşıyorlar, sonra elti için anlaşıyorlar taa notere gidince ben vazgeçtim deyip triplere girerek kaynindan arabayı kullanma sözü alıyor.

İnanılmaz. Hayatımda böyle birsey duymadım. Nasıl bir yüzsüzlük ya. Hem parasını alayım hem eltinin arabaya el koyayım.
zgeçme işi noter değil tapu hanfendi

Ama yasal olarak bekarken aldığı için onun üstüne yani boşansa hak iddia edilemezdi
Öyle bir eder ki. Kredi ödemelerini belgelendirmeye bakar o iş. Öyle evlenmeden iki gün önce al krediyi eşle ortak öde, devletimin savcısı, hakimi de bunu yesin. Aptal mı kanunları hazırlayanlar

Ay neyse ben pes ettim.
Cevaplar iyice manasizlasti.
Yalnız sizin kuzen fırsat bulsa, alın deseler o arabayı yine alir kullanır.
Dedikodusu yapılmış falan umursamaz.
Öyle duruşsuz biri yeter ki işi görülsün.
Siz de çok şey yapmayın diyeceğim ama iki kuzen birbirinizi bulmuşsunuz. :nazar:
Size iyi dedikodular.

Abisiyle tapuya gittiklerinde kuzenim vazgeçmek istemiş hatta geri eve dönüyormuş abisi ısrar etmiş bu saatten sonra dönüşmez demiş kuzenimde almak istemiyorum demiş arabasız kalırsak eşimle aramız bozulur birbirinize gireriz vazgeçicem demiş eşinin abiside sıkıntı yapmayın biz size arabayı veririz lazım oldukça dert etmeyin demiş o şekilde kuzenimi ikna etmişler
"Lazım " oldukça, canınız her istediğinde gezmek,tatile gitmek, boş boş dolaşmak...... lazım kelimesinin içerdiği anlamlardan biri değildir.
Kuzeniniz şark kurnazi,dikkat edin sizinle bir miras ,alış veriş işi olmasın yoksa eltiyi mumla arayacak hallere düşersiniz.

Ay çok şükür 10 sayfa sonunda anlayabildiniz. Arabanın nerede durduğunun önemi yok o araba artık bir başkasının. Kuzeninize ait bir mal değil. Kuzeniniz ister ister minibüse binsin ister taksiye ama kendi imkanlarıyla gitsin nereye gidecekse. Bir başkasının arabasını keyfi işleri için kullanmasın. Hem arabayı sat hem boş bulduğunda kullanmak iste. Kuzeniniz bir akıllı kendisi sanıyor galiba
Yol anlamıyor ya. Konudan çıkayım dedim çıkamadım. Konu sahibi be kuzen beni benden aldı

Kardeşi sizce bunu emele sahip çıkmak için mi yaptı onun çıkarı özellikle altın vermek yükselecek altın diye
Ay kafalar farklı türlü çalışıyor galiba sizin ailede Altınlar Emelin kardeşinde dursa altin fiyatları yükselmeyecek miydi? Kardeş o zaman tl üzerinden kar etmeyecek miydi?

Y ani bu arkadan konuşması doğru mu
Abisiyle tapuya gittiklerinde kuzenim vazgeçmek istemiş hatta geri eve dönüyormuş abisi ısrar etmiş bu saatten sonra dönüşmez demiş kuzenimde almak istemiyorum demiş arabasız kalırsak eşimle aramız bozulur birbirinize gireriz vazgeçicem demiş eşinin abiside sıkıntı yapmayın biz size arabayı veririz lazım oldukça dert etmeyin demiş o şekilde kuzenimi ikna etmişler
Kuzenim şuanda arabasız sıkıntı yaşadığı için arsa aldığına pişman

Öyle bir eder ki. Kredi ödemelerini belgelendirmeye bakar o iş. Öyle evlenmeden iki gün önce al krediyi eşle ortak öde, devletimin savcısı, hakimi de bunu yesin. Aptal mı kanunları hazırlayanlar
Krediyi kim eşle ödedi eşi de ihtiyaç çekti ikisini de kuzenim ödedi kalanında birikime attılar eşide evi geçindirdi kuzenimin maaşı eşinden fazla

Mal şirketin üstüne olunca eşin hak iddia edememesi şayet senin anladığın şekilde olsaydı konu sahibi sence bu kadar iş adamı gerizekalı mı da karılarından mal kaçıramıyor ? Senin bildiğini koskoca şirketlerin hukuk departmanları bilmiyor mu ?

"Lazım " oldukça, canınız her istediğinde gezmek,tatile gitmek, boş boş dolaşmak...... lazım kelimesinin içerdiği anlamlardan biri değildir.
Kuzeniniz şark kurnazi,dikkat edin sizinle bir miras ,alış veriş işi olmasın yoksa eltiyi mumla arayacak hallere düşersiniz.
Valla kuzenim safın teki kusura bakmayın kp bile emele sen uyanıksın diyor çakalın diyor kuzenimi uyarıyı her fırsatta senin eltilerin uyanık dikkat et diyor

Valla kuzenim safın teki kusura bakmayın kp bile emele sen uyanıksın diyor çakalın diyor kuzenimi uyarıyı her fırsatta senin eltilerin uyanık dikkat et diyor
Kuzenin safın teki mi? Cin olmadan adam çarpmaya çalışan tiplerden senin kuzen.. Zeki değil kabul ama saf da değil..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X