Kilolar Firarda 😎

Çok sevindim canım
Koş sevim koş kilolar firarda hanımları bugün çok mu yemiş ne yürüyemiyolar

yarimuhendis ortimm tbrkler 2 ci olmusuzz
Tebrikler kizlarrr, ellerine saglik cnm
Yaa valla zor bazisi gercktn tahammulsuz o konuda ama cocugu olan anliyor yine. Sende cok dusuncelimissin cnm ne guzel alt komsun sansli, bizimde bi araba var onunla cok ses yapiyor evde hatta gecen gun esime dedm kaldirsakmi ama cok da severk kullaniyor kararsiz kaldm sikayet de olmayinca.
Evet cnm gercktn yapma deyince inadina yapiyor vursan bagirsan deli gbi agliyor cozum degl yani hicbiri. Sende sansliymissin cnm
Ne guzel ya iyiki dogmus nice yillari olsun cnm kac yasina giriyor.
Yine bir nick değişmiş sabahtan beri pnrr arıyorum Pnrrr-12 olmuş hayırlı olsun kuzum
Sagol cnm evet hep istiyordm degismek ismim gorunmesn diye ama nick bulamiyordm ilk aklima geleni yapiverdm artk

Hahhaa ayy ne guldm kiz 1

Sağ ol canım

Doğum günün kutlu olsun cimcimenin. Nice mutlu yaşları olur inşallah ❤❤❤
Sağol canım insAllah
Kızlar gelemedm biturlu hava guzeldi oglanla 2 saaten fazla disardaydk geldm bisiler yedk smdi o uyudu bende spor yapcm insallah. Alintilarm var ama sonra cevapliycam uyumusken hemn spora basliym.
Çok iyi yapmışsın canım ohh bizim bura çok rüzgarliydi çıkamadık
Hayırlara gelsin kız üstün açık kalmış herhal dış etkenlerin etkisinde bı uyku olmuş
Gelmiş geçmiş olsun canım daha da iyi olursun kuzucuk insAllah git gide daha da güzel olur düzene oturur canım
Evet cnm gercktn yapma deyince inadina yapiyor vursan bagirsan deli gbi agliyor cozum degl yani hicbiri. Sende sansliymissin cnm
Aynen canım
guzel ya iyiki dogmus nice yillari olsun cnm kac yasina giriyor.
Sağol canım amin insAllah 7 doldu 8 e girdi canım

Selam kizlar malum haftasonu ev, çamaşır çocuk,park derken anca geldim..hava aşırı güzeldi kızımla baya dolandım dışarda..şimdi oturdum çay içiyorum...şiddetli belim ve sırtim ağrıyor, sol kolum hep uyuşuk halde off ne olacak bu halim, haftaya fizik tedaviye gideceğim en ufak bir işi bile yapamaz oldum

Annene mi gidiyorsun canım?
Kardesime gidiyorum canım,İstanbul'a annemler de oraya gelecek
Sen de çok tatlısın canım, çok teşekkür ederim burda hepimiz emek veriyoruz ve hepimizin çıkari var o sebeple sorumluluğu birine yıkmak doğru gelmiyor, ben dönüşte elimden geleni yaparım aklında olsun yani burayı çok kullanamıyorum inan doğru düzgün emojileri bile bulamıyorum ama dediğim gibi kabul ederseniz kağıda yazar foto atarım
Yaa nice mutlu yılları olsun prensesin Allah sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin
El_Em kaptancımm koş yetiş aa 700 küsür sayfa vardı şu an 474 acaba ürün adı reklam gibi sayılıp o sayfalar mı silindi benim sayfadan da 7 sayfa silinmiş
Evet ya sen söyleyince fark ettim neden acaba

İhmal etme canım git bir an önce Allah şifa versin

Ahhh canım çok geçmiş olsun Rabb'im şifa versin insAllah
İnşallah canım bazen iyi bazen kötü nerdeyse bir ay oldu az daha büyüsün şu gaz filan bitsin inşallah bi düzen oturturuz
Gazlı çocuk zor vala Allah yardımcın olsun cnm

Şükür canım kızım kadar sıkıntılı değil mesela 6-7 saat uyumuyor kakasını gazını yaptıktan sonra rahatlayıp uyuyor kızım öyle miydi her gün aynı her gün huysuz her gün gazlı

Amin canım çok sağ ol, inan evde mecburen iş yapiyorum, ya i iş dediğim de yemek çamaşır yani günlük şeyler ekstra birşey değil ama ağrıdan oluyorum,çocuk var mecbur birşeyler yapıyorum yani olmuyor

İstanbula gidilecek en güzel mevsim bence benden taraf da gez canım
Aynen canım ya burdan önce İstanbul'da yaşıyordum dediğin gibi bu mevsimde çok güzel olur gezerim canım, bayılıyorum İstanbul'da tarihi yerler gezmeye , orda yaşarken de ara ara gider ayrıntılı gezerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…