Kilolar Firarda 😎

Şükür canım kızım kadar sıkıntılı değil mesela 6-7 saat uyumuyor kakasını gazını yaptıktan sonra rahatlayıp uyuyor kızım öyle miydi her gün aynı her gün huysuz her gün gazlı
Aman iyi bari cnm benim ikisinde de şükür çok olmadı araa bı olurdu baya zorlardi daha da iyi olur insAllah
Ay cnm onları yapmak bile zor gelir insana ağrısı olunca şifa verir inşAllah Rabb'im ihmal etme cidden git

Ben de gezmeye gittim birkaç defa ama o kadar büyük bir şehirde yaşayamam zannedersem

Gitmiştim, iğne falan verdi ama çok faydası olmuyor, bir de ftr ye gideceğim bakalım ne diyecek

Ben de gezmeye gittim birkaç defa ama o kadar büyük bir şehirde yaşayamam zannedersem
Aslında alışınca yaşıyorsun, hele evin ise yakınsa çok fazla sıkıntı olmuyor ve daha güzel geziyorsun...yani benim işim çok yoğundu en büyük sikinti oydu benim için,onun dışında İstanbul'da yaşamak güzeldi özlüyorum inan ki , hele de ordaki imkanlara alışınca insan başka her yerde afalliyor, ilk geldiğim zaman buraya sinir oluyordum alış veriste falan nasıl ya hiç birşey yok diye

16 ekim
Kahvalti 10:00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
3 tane incir receli

ara 16:00
1 salkim uzum
2 yk yogurt

Aksam 18:00
Hunkar begendi (2 yk begendi 3 yk et)
Salata

2.5 lt su

10 bin adim

@Valyrian G Goklerce
Afiyet olsun canım güzel menü
16 ekim
11.30 : salatalık domates peynir 1 dilim ekmek
18.15 : 4tahta kaşık taze fasülye,1.5 dilim ekmek,salata
19.45 : çay ve 1 avuç fındık
Su : 2.5lt
Spor : 12000 adım 120p
@Valyrian @Pin-ky
Cumartesi
11:30 1 yumurta, 1 dilim borek, biraz sucuk
13:00 yarim kase antep fistigi
19:30 4 kasik bulgur pilavi, 4 kasik kuru fasulye , ayran tursu
Biraz once sandvic yedim
Su 3 litre
Spor yok
Sandviç olmasa güzel menü canım afiyet olsun
16 Ekim Menüm
Sabah sütlü sade kahve
Öğlen hamburger menü,cıs içecekle
Ara 1 lt limonlu yeşil çay
Akşam kabak çorbası, yoğurt

2.5 lt su
10 bin adım , 3 mil leslie,15 dk bölgesel
Öğlen cıslı olsa da telafi etmişsindir genel olarak güzel canım

Öğrenci idim gittiğim zamanlar araba filan da yok gezmeye gidip dönmek trafik kalabalık çok yoruyordu

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla sınanmak zor gerçekten

İnşallah canım bazen iyi bazen kötü nerdeyse bir ay oldu az daha büyüsün şu gaz filan bitsin inşallah bi düzen oturturuz
Ay zehroş ya kız ne ara doğurdun Ya. Zaman nasıl hızlı akıyor
Ah kalbim İstanbul. Nasıl özlüyorum

23 gün olmuş bile 1 hafta sonra 1 aylık Sen nasılsın canım okula gittiğinde kayınvaliden mi bakıyor kızına ?
Maşallah kuzuya bu yıl okul beni aşırı yoruyor 8-4. Kızım bildiğin gibi hala uyku problemi var ben de ortalama 6-7 kilo aldım bir türlü veremedim de başladım işte bakalım bu defa vericem inş

El_Em kaptancımm koş yetiş aa 700 küsür sayfa vardı şu an 474 acaba ürün adı reklam gibi sayılıp o sayfalar mı silindi benim sayfadan da 7 sayfa silinmiş
Sayfadaki mesaj sayıları değişmişştir kuzum 10 du eskiden şimdi artmıştır 15 20 falan olduysa sayfalar birleşmiştir

Maşallah kuzuya bu yıl okul beni aşırı yoruyor 8-4. Kızım bildiğin gibi hala uyku problemi var ben de ortalama 6-7 kilo aldım bir türlü veremedim de başladım işte bakalım bu defa vericem inş
Dersin çok demek canım Allah kolaylık versin 6-7 kilo ne ki elinin kiri sen ne kilolar verdin

Hedefleri kardelelen321 devam ettirebilecekmiş o da yeni döndü
O halde menüler sende olsun bundan sonra olur mu ? Yetişemediğin gün ben yaparım canım cuma günkü menüleri ben bugün paylaştım zaten o tabloyu aynen devam ettirebilirsin istersen aşağıda alıntı yapayım yine sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…