- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Tamamdır kaptanımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Kızlar bu dükkanında kapanıp gitmesini istemiyorsak lütfen sahip çıkalım bulunduğumuz ortama saygı gösterelim
bizi burada silah zoruyla tutmuyorlar hepimizin bir amacı var ve bu amaçta herkes artık bunda hem fikirdir düzenli katılım ve paylaşım ile oluyor. Menü yazmak ise bunun temeli.
Madem buradayız
madem bir amacımız var kolları sıvayalım kararımızdan dönmeyelim. yazmayanlar yazanlardan çok bu tablo böyle devam ederse inanın ben tüyerim buralardan yarın menüleri tam istiyorum
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 @Goklerce @hadikonusalim @medine66 @nnurc @Pain Killer Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel @yarimuhendis @karabiber01 @Jasminium84 @Breeze96 @Fit mutlu anne Begonya2 @Sonsuz umut
ucansupurge min sopası da görüldüyse ben dünkü menüyü de yazarım .özlemişim ya iyi geldi
Menülerini yazmayanlara gelsin
Teşekkür ederim canım benim de temizlik yapmam lazım da sesten dolayı süpürge açamıyorum kızımla eşim de dışarı çıktı minik ağlasa duymam diye ortalığı filan toparlarım artık ben de bi kahve yapayım höpürdetelim
Yaz yaz salmayın burası ne kadar ciddiye alınırsa o kadar verim alınıyor biliyorsunTamamdır kaptanım
ucansupurge min sopası da görüldüyse ben dünkü menüyü de yazarım .özlemişim ya iyi geldi
2.5 yapsan super olurGüzel menü canım afiyet olsun
Eline emeğine sağlık canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Evet caanim,dün kötü oldu...aslında haklısın suyu arttirsam iyi olur, boyum 158
İnşallah kaptanım akşam cıvıtmazsam paylaşacağımbugün demek istedin galiba
İns canimEn azindan sabitsin cnm bu da guzel haftaya 6lar gelsin yine
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
8 - 15 EKİM
ÜYE ÜYE SONUÇ@yarimuhendis Pnrrr-12 %1,210 @nnurc @medine66 %1,130+? kardelelen321 Begonya2 %1,892 C Cagrihilal1 @Goklerce %0,601 @Jasminium84 @DeryaOnDiet %2,900+? Hedef60kgolmak @Pain Killer %0,209 @Sonsuz umut @Breeze96 %0,086
Haftanın 1. Olan Ortakları
kardelelen321 ve Begonya2
Haftanın 2. Olan Ortakları
@yarimuhendis vePnrrr-12
Haftanın 3. Olan Ortakları
Hedef60kgolmak ve @Pain Killer
Tebrikler kızlar
Bu hafta biraz artılarla geçmiş kızlar kendimize gelmeli silkelenmeliyiz haftaya muhakkak eksi gelmeli sorunlar yaşıyoruz evet ama yemek yemek çözüm değil tartıda artı gördükçe moralimiz iyice bozulacak haftaya daha iyi bir hafta olsun inşallah
Eline sağlık canimKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
8 Ekim - 15 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 50 152 100 170 472 Hedef60kgolmak 75 83 120 45 120 98 541 @DeryaOnDiet 75 215 290 @yarimuhendis 150 490 300 300 130 200 40 1610 Pnrrr-12 30 60 183 290 315 265 195 1338 @Breeze96 170 200 370 @kumsal68 70 340 278 100 788 C Cagrihilal1 130 135 100 140 130 635 @nnurc 70 58 65 73 70 62 50 448 @Goklerce 65 74 47 186 @Pain Killer 95 70 73 84 322 @Sonsuz umut 120 70 190
Kızlar hedef puanları bu haftalık devre dışı bıraktım çünkü takip edemedim o sıralarda koptum buralardan biraz kusura bakmayın
Birinci
@yarimuhendis
İkinci
Pnrrr-12
Üçüncü
@kumsal68
Tebrikler kızlar
Ortim ikimizde aynı eksideyiz. Tebrik ediyorum seniGünaydın günaydın günaydııınn
Geçen hafta 76.7
Bu hafta 75.9
Fark - 800
Yüzde %1,043
El_Em kardelelen321 hzlsel Hedef60kgolmak
Kuzum iyi diyelim iyi olsun. İttirgeçli götürgeç gidiyo bir şekilde diyet de.. Biraz koptum son zamanlarda. Kızlar hastalandı filan. Bu hafta inşallah toparlayacapım kendimi. ❤❤❤bu hafta öyle olmasın edacımm güzel başlayalım olur mu
tebriklerrr kuzum güzel gitmiş
70 lerden iyi toparlamışsın canım bu haftayıda kayıp geçirmeyelim inş asılmak gerek
uzmanlar derki 1 kaçamak kilo yapmaz 2 yapmaz 3 4 devamı gelirsee o artık misliyle kilo yapar şaşar kalırsınn
canım önemli bir artı değil moral bozma tüm haftan iyi geçmiş miydi ? spor ve menü açısından
huuuu aferinnn kızzz
kaçamalarlara rağmen eksi gelmiş tebrikler
çok iyi canım tebrikler
harika pınarcım
kız zeynebimm ne olduuu duraklama dönemi mi yoksa kötü mü geçti hafta pek gitmemiiş
hani hedefimiz sabit gitmektii kaptannn
çok iyi kuzum tebrikler
nasılsın? nasıl gidiyor hayat diyet cocuklar
çok iyi gitmiş aslında çıkmak yerine adapte olmaya çalışsan canım ?
Tebrikler canım, birinciliğin ve motivasyonun daim olsunCanimm eline saglik
Yaa ilk kez birinci oldum cok mutlu oldum
Kuzum hedef listesine devam ederim ben. Zaten motivasyon oluyor bana da uğraşmakKız sorun @hadikonusalim mıydı o yazınca liste yapmaya yeniden karar verdinvay arkidişşş istersen kardelelen321 yapsın bence onada iyi geliyordu yapmak hem arazi olmamış olur
Alırım tatlım sorun yok
Vaayy ortaklar birincisi olmuşuuuz. Teşekkür ederiz kaptanlarım emeğinize sağlıkORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
8 - 15 EKİM
ÜYE ÜYE SONUÇ@yarimuhendis Pnrrr-12 %1,210 @nnurc @medine66 %1,130+? kardelelen321 Begonya2 %1,892 C Cagrihilal1 @Goklerce %0,601 @Jasminium84 @DeryaOnDiet %2,900+? Hedef60kgolmak @Pain Killer %0,209 @Sonsuz umut @Breeze96 %0,086
Haftanın 1. Olan Ortakları
kardelelen321 ve Begonya2
Haftanın 2. Olan Ortakları
@yarimuhendis vePnrrr-12
Haftanın 3. Olan Ortakları
Hedef60kgolmak ve @Pain Killer
Tebrikler kızlar
Bu hafta biraz artılarla geçmiş kızlar kendimize gelmeli silkelenmeliyiz haftaya muhakkak eksi gelmeli sorunlar yaşıyoruz evet ama yemek yemek çözüm değil tartıda artı gördükçe moralimiz iyice bozulacak haftaya daha iyi bir hafta olsun inşallah
Teşekkür ederim kuzumHarikasın canım teşekkürler ihtiyaç olduğunda aklımda olacaksın bi koşu help derim
Anladım kuzum aslında şey diye sordum hani çok iyi bir hafta geçiririz iyi spor yaparız menüler kaçamaksız gider ona rağmen eksi gelmez ya öyle bir şey mi oldu acaba dedim öylesi daha sinir bozucu oluyoren azından şimdi biliyoruz sorumlu kendimiziz :) aslında spor yapamamış halinle bile ben ona sabit derim sabit gelmişsin demekki haftada 1 2 gün spor ekleyebilsen garanti eksin var belki bir yerlere sıkıştırılabilir.. ben genelde gece yapardım mesela eşim ve cocuk yattıktan sonra ancak vakit bulurdum 20 kg öyle gitti. İmkanları zorlamadan olmuyor bir şeyler
Çok tatlısın tamm kuzum seni zorlamak istemem İstanbul dönüşünde ihtiyaç olursa konuşalım yeniden teşekkür ederiz ayrıca öyle listelerde daha etkili olabilir yani neden olmasın amaç aynı sonuçta
Oy kuzum anladımimkanın olsa sen ipin ucunu bırakmazsın zaten çok mu sana düşkün kucak mı oyun mu istiyor devamlı
Listelerimizden çıkaralım o halde madem seni dilediğin zman kapımız açık biliyorsun
Tatlım kaptanlığı boşver o halde.
Şöyle bir listelere bak hangi görevi daimi devam ettirebilirsin?
Hedefler
Ortaklar
Menü kontrol
Spor listesi
Aklına gelen motivasyon için yeni bir liste . .
Eğer seni takıma bağlayacak ise al birini başka yapmaya tıkandığı yerde başkası devam etsin
Ekşınn
Hayatım stabiloğlan okula başladı alıştı o yokken bende kendimi evde yapamadığım tüm işlere ve kendimle ilgili kitap gezme tozmaya vurdum oğlansız bir hayata alışmaya çalışıyorum
Kızın nasıl oldu tetkiklerde bir sorun çıkmadı inşallah
Noktamıda korum ha buraya
Eline sağlık canım
Begonya2 kardelelen321 harikasınız canlar
@yarimuhendis süpersin kuzum
Veeee sizz yan gel yatcı hanımlarcuma günkü hezimetin sebebi belli oldu tablo neredeyse boş yahuuuu kimse zayıflamak istemiyor mu
Bak hava senin için açtı
Doğum günün kutlu olsun cimcimenin. Nice mutlu yaşları olur inşallah ❤❤❤Mrblar kızlar bugün kızımın doğum günü ona sürpriz yapicaz birazdan eşim iş yerine götürecek cadıyı bende evi süsleyip pastasını yapicam sabahtan pasta soslarini, pandispanyasini falan yaptım bklm minik uyudu bende kalan mutfak işlerini yaparım akşama yemek faslı yok yaş pasta yanına bı iki şey hazirliycam çayla onları yiyecez
Bende tebrik ederim kuzmOrtim ikimizde aynı eksideyiz. Tebrik ediyorum seni
Ellerine sağlık o zaman şimdidenOrtim ikimizde aynı eksideyiz. Tebrik ediyorum seni
Kuzum iyi diyelim iyi olsun. İttirgeçli götürgeç gidiyo bir şekilde diyet de.. Biraz koptum son zamanlarda. Kızlar hastalandı filan. Bu hafta inşallah toparlayacapım kendimi. ❤❤❤
Tebrikler canım, birinciliğin ve motivasyonun daim olsun
Kuzum hedef listesine devam ederim ben. Zaten motivasyon oluyor bana da uğraşmak
Alırım tatlım sorun yok
Vaayy ortaklar birincisi olmuşuuuz. Teşekkür ederiz kaptanlarım emeğinize sağlık
Teşekkür ederim kuzum
Doğum günün kutlu olsun cimcimenin. Nice mutlu yaşları olur inşallah ❤❤❤
İns canim
Eline sağlık canim
Sağ olun kızlarOrtim ikimizde aynı eksideyiz. Tebrik ediyorum seni
Kuzum iyi diyelim iyi olsun. İttirgeçli götürgeç gidiyo bir şekilde diyet de.. Biraz koptum son zamanlarda. Kızlar hastalandı filan. Bu hafta inşallah toparlayacapım kendimi. ❤❤❤
Tebrikler canım, birinciliğin ve motivasyonun daim olsun
Kuzum hedef listesine devam ederim ben. Zaten motivasyon oluyor bana da uğraşmak
Alırım tatlım sorun yok
Vaayy ortaklar birincisi olmuşuuuz. Teşekkür ederiz kaptanlarım emeğinize sağlık
Teşekkür ederim kuzum
Doğum günün kutlu olsun cimcimenin. Nice mutlu yaşları olur inşallah ❤❤❤
Daha iyiyim şükür.sen nasılsın.Gel arada bir valla gölgen yetiyorYaz yaz salmayın burası ne kadar ciddiye alınırsa o kadar verim alınıyor biliyorsun
Nasıl oldun daha iyi misin ?
Beni didikleyecek dişli bir ortak versen olur mu balımKızlar biraz işlerim var inşallah akşama ortakları açıklayacağım
O kadar adıma o kadar su olur mu ? Sonra vay efendim WC problemim oldu kabızlık sorunum var15 ekim menü
Kahvaltı:9.00
1haşlanmış yumurta
2ucgen peynir
4zeytin
Yarım domates
1tk tahin pekmez
Aksam:16.30
4yk pirinç pilavı
4yk kavurma
Yogurt
Su:1,5litre
Spor:14600 adım attım
UcanSupurge El_Em hzlsel Hedef60kgolmak
Gelmez olur muyum canım geldiğimde çok sayfa birikmiş oluyor hepiciğini okumaya fırsatım olmuyor sadeceDaha iyiyim şükür.sen nasılsın.Gel arada bir valla gölgen yetiyor
Hakikaten kabızlık sorunum var.Bu ara doğru düzgün su icmedim.Nokta atışı buldunO kadar adıma o kadar su olur mu ? Sonra vay efendim WC problemim oldu kabızlık sorunum var
Gelmez olur muyum canım geldiğimde çok sayfa birikmiş oluyor hepiciğini okumaya fırsatım olmuyor sadece
Şükür canım daha iyi sarılığı , gözündeki enfeksiyon geçti sayılır kızım ona alıştı da ilk zamanlar bizden her şeyi bekler ister oldu ilk günlere göre daha iyi şükür onun tepkileri deHakikaten kabızlık sorunum var.Bu ara doğru düzgün su icmedim.Nokta atışı buldun
Bebiş nasıl.kızın nasıl.alıştı mı kardeşine
Zamanla abla olmaya dahada alışır kuzum.Allah sana da kolaylık versin canımŞükür canım daha iyi sarılığı , gözündeki enfeksiyon geçti sayılır kızım ona alıştı da ilk zamanlar bizden her şeyi bekler ister oldu ilk günlere göre daha iyi şükür onun tepkileri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?