Kilolar Firarda 😎

Tamamdır kaptanım
ucansupurge min sopası da görüldüyse ben dünkü menüyü de yazarım .özlemişim ya iyi geldi

En azindan sabitsin cnm bu da guzel haftaya 6lar gelsin yine
İns canim

Eline sağlık canim

Günaydın günaydın günaydııınn

Geçen hafta 76.7
Bu hafta 75.9
Fark - 800
Yüzde %1,043

El_Em kardelelen321 hzlsel Hedef60kgolmak
Ortim ikimizde aynı eksideyiz. Tebrik ediyorum seni
Kuzum iyi diyelim iyi olsun. İttirgeçli götürgeç gidiyo bir şekilde diyet de.. Biraz koptum son zamanlarda. Kızlar hastalandı filan. Bu hafta inşallah toparlayacapım kendimi. ❤❤❤
Canimm eline saglik

Yaa ilk kez birinci oldum cok mutlu oldum
Tebrikler canım, birinciliğin ve motivasyonun daim olsun
Kız sorun @hadikonusalim mıydı o yazınca liste yapmaya yeniden karar verdin vay arkidişşş istersen kardelelen321 yapsın bence onada iyi geliyordu yapmak hem arazi olmamış olur
Kuzum hedef listesine devam ederim ben. Zaten motivasyon oluyor bana da uğraşmak
kardelelen321 cnm hedef listesini yine sen alabilir misin?
Goklerce de 62.5 dedi cnm
Alırım tatlım sorun yok
Vaayy ortaklar birincisi olmuşuuuz. Teşekkür ederiz kaptanlarım emeğinize sağlık
Teşekkür ederim kuzum
Doğum günün kutlu olsun cimcimenin. Nice mutlu yaşları olur inşallah ❤❤❤

Ellerine sağlık o zaman şimdiden

İns canim

Eline sağlık canim

Sağ olun kızlar

O kadar adıma o kadar su olur mu ? Sonra vay efendim WC problemim oldu kabızlık sorunum var
Daha iyiyim şükür.sen nasılsın.Gel arada bir valla gölgen yetiyor
Gelmez olur muyum canım geldiğimde çok sayfa birikmiş oluyor hepiciğini okumaya fırsatım olmuyor sadece

O kadar adıma o kadar su olur mu ? Sonra vay efendim WC problemim oldu kabızlık sorunum var

Gelmez olur muyum canım geldiğimde çok sayfa birikmiş oluyor hepiciğini okumaya fırsatım olmuyor sadece
Hakikaten kabızlık sorunum var.Bu ara doğru düzgün su icmedim.Nokta atışı buldun
Bebiş nasıl.kızın nasıl.alıştı mı kardeşine

Kaç günlük uykusuzluk,yorgunluk derken kanepede uyuyakalmışım akşam.Rüya içinde rüyalar gördüm.Arada uyandım sanıyorum eşime inliyorum hastaneye götür beni serum merum bisey yapsınlar ölüyorum hiç halim yok diye meğer o da rüyaymış.sonra işin rengi değişti.suriyelilere vip kart dağıtmışlar istedigi universiteye okula gidiyor,ucretsiz muayene olup ilaçlarını ücretsiz alıyor.biz neden sürünüyoruz diye slogan atmaya başladı herkes, tabi iclerinde benimde olduğum bir grup slogan atarak yürüyüş yapıyoruz.sloganlı giysiler üzerimde.(suriyelilere yada diğer milletten olanlara takık degilim)bir uyandım eşim haber kanalının birinde tartisma programı izliyor.konusu suriyeliler.ay ilkkez geldi başıma cok güldüm rüyama
Allahtan korku filmi falan izlemiyormuş

Hakikaten kabızlık sorunum var.Bu ara doğru düzgün su icmedim.Nokta atışı buldun
Bebiş nasıl.kızın nasıl.alıştı mı kardeşine
Şükür canım daha iyi sarılığı , gözündeki enfeksiyon geçti sayılır kızım ona alıştı da ilk zamanlar bizden her şeyi bekler ister oldu ilk günlere göre daha iyi şükür onun tepkileri de

Zamanla abla olmaya dahada alışır kuzum.Allah sana da kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…