• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Şükür canım daha iyi sarılığı , gözündeki enfeksiyon geçti sayılır kızım ona alıştı da ilk zamanlar bizden her şeyi bekler ister oldu ilk günlere göre daha iyi şükür onun tepkileri de
Çok sevindim canım 😘
Koş sevim koş kilolar firarda hanımları bugün çok mu yemiş ne yürüyemiyolar 😂😂😂

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
8 - 15 EKİM

Haftanın 1. Olan Ortakları
@kardelelen321 ve @diyetcigeldihanim

Haftanın 2. Olan Ortakları
yarimuhendis yarimuhendis ve Pnrrr-12 Pnrrr-12

Haftanın 3. Olan Ortakları
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve @Pain Killer

Tebrikler kızlar 👏🏻👏🏻👏🏻

Bu hafta biraz artılarla geçmiş kızlar kendimize gelmeli silkelenmeliyiz haftaya muhakkak eksi gelmeli sorunlar yaşıyoruz evet ama yemek yemek çözüm değil tartıda artı gördükçe moralimiz iyice bozulacak haftaya daha iyi bir hafta olsun inşallah💕💕💕
yarimuhendis yarimuhendis ortimm tbrkler 2 ci olmusuzz :KK36: :KK9:
KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

8 Ekim - 15 Ekim
UYECumaCumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 50152100170😵😵😵472
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 7583😵1204512098541
@DeryaOnDiet 75215😵😵😵😵😵290
yarimuhendis yarimuhendis 150490300300130200401610
Pnrrr-12 Pnrrr-12 30601832903152651951338
@Breeze96 170😵😵200😵😵😵370
@kumsal68😵70340278100😵😵788
@Cagrihilal1130😵😵135100140130635
@nnurc70586573706250448
G Goklerce 😵😵😵😵657447186
@Pain Killer😵😵9570😵7384322
@Sonsuz umut😵😵😵😵12070😵190

Kızlar hedef puanları bu haftalık devre dışı bıraktım çünkü takip edemedim o sıralarda koptum buralardan biraz kusura bakmayın🥺

Birinci
yarimuhendis yarimuhendis

İkinci
Pnrrr-12 Pnrrr-12

Üçüncü
@kumsal68

Tebrikler kızlar👏🏻👏🏻👏🏻
Tebrikler kizlarrr, ellerine saglik cnm
Günaydın canım allah iyi komşulara denk getirsin inşallah.. bazı insanlar coluk cocuk dinlemez valla benim başıma geldi :/ gece 3 de cocuk ateşnden ağlıyordu git salonda ağlat diye duvarları yumrukladı :/ cidden komşuluk hakkı diyebir şey var dikkat etmek lazım bizimde altımıza yeni bebek geldi düne kadar oğlum evde scooter sürüyordu cocuk doğduğu gün kaldırdım piyasadan kimsenin ahını almamak lazım.
Yaa valla zor bazisi gercktn tahammulsuz o konuda ama cocugu olan anliyor yine. Sende cok dusuncelimissin cnm ne guzel alt komsun sansli, bizimde bi araba var onunla cok ses yapiyor evde hatta gecen gun esime dedm kaldirsakmi ama cok da severk kullaniyor kararsiz kaldm sikayet de olmayinca.
Menü kontrol ve hedefler listelerini üstlenebilirim cnm bana örnek tabloyu atarsanız devam ettireyim

Günaydın canım vala cidden komşu önemli benimde alt komşum çok anlayışlıdir saolsunlar çocuk bu baglayacak halin yok illa engellemeye calisiyorsunuzdur başka yapacak bişey yok ki

Bugünden itibaren kötü de olsa yazarım cnm hazin son olmasını istemem tabiki
Evet cnm gercktn yapma deyince inadina yapiyor vursan bagirsan deli gbi agliyor cozum degl yani hicbiri. Sende sansliymissin cnm
Mrblar kızlar bugün kızımın doğum günü ona sürpriz yapicaz birazdan eşim iş yerine götürecek cadıyı bende evi süsleyip pastasını yapicam sabahtan pasta soslarini, pandispanyasini falan yaptım bklm minik uyudu bende kalan mutfak işlerini yaparım akşama yemek faslı yok yaş pasta yanına bı iki şey hazirliycam çayla onları yiyecez
Ne guzel ya iyiki dogmus nice yillari olsun cnm kac yasina giriyor.
Yine bir nick değişmiş sabahtan beri pnrr arıyorum Pnrrr-12 Pnrrr-12 olmuş hayırlı olsun kuzum :KK36:
Sagol cnm evet hep istiyordm degismek ismim gorunmesn diye ama nick bulamiyordm ilk aklima geleni yapiverdm artk :rolleyes:

Kaç günlük uykusuzluk,yorgunluk derken kanepede uyuyakalmışım akşam.Rüya içinde rüyalar gördüm.Arada uyandım sanıyorum eşime inliyorum hastaneye götür beni serum merum bisey yapsınlar ölüyorum hiç halim yok diye meğer o da rüyaymış.sonra işin rengi değişti.suriyelilere vip kart dağıtmışlar istedigi universiteye okula gidiyor,ucretsiz muayene olup ilaçlarını ücretsiz alıyor.biz neden sürünüyoruz diye slogan atmaya başladı herkes, tabi iclerinde benimde olduğum bir grup slogan atarak yürüyüş yapıyoruz.sloganlı giysiler üzerimde.(suriyelilere yada diğer milletten olanlara takık degilim)bir uyandım eşim haber kanalının birinde tartisma programı izliyor.konusu suriyeliler.ay ilkkez geldi başıma cok güldüm rüyama :KK45:
Allahtan korku filmi falan izlemiyormuş :KK70:
Hahhaa ayy ne guldm kiz :rolleyes: :KK48::KK48::KK48::KK48:1

yarimuhendis yarimuhendis ortimm tbrkler 2 ci olmusuzz :KK36: :KK9:

Tebrikler kizlarrr, ellerine saglik cnm

Yaa valla zor bazisi gercktn tahammulsuz o konuda ama cocugu olan anliyor yine. Sende cok dusuncelimissin cnm ne guzel alt komsun sansli, bizimde bi araba var onunla cok ses yapiyor evde hatta gecen gun esime dedm kaldirsakmi ama cok da severk kullaniyor kararsiz kaldm sikayet de olmayinca.

Evet cnm gercktn yapma deyince inadina yapiyor vursan bagirsan deli gbi agliyor cozum degl yani hicbiri. Sende sansliymissin cnm

Ne guzel ya iyiki dogmus nice yillari olsun cnm kac yasina giriyor.

Sagol cnm evet hep istiyordm degismek ismim gorunmesn diye ama nick bulamiyordm ilk aklima geleni yapiverdm artk :rolleyes:
Sağ ol canım 🥰

Doğum günün kutlu olsun cimcimenin. Nice mutlu yaşları olur inşallah ❤❤❤
Sağol canım insAllah
Kızlar gelemedm biturlu hava guzeldi oglanla 2 saaten fazla disardaydk geldm bisiler yedk smdi o uyudu bende spor yapcm insallah. Alintilarm var ama sonra cevapliycam uyumusken hemn spora basliym.
Çok iyi yapmışsın canım ohh bizim bura çok rüzgarliydi çıkamadık
Kaç günlük uykusuzluk,yorgunluk derken kanepede uyuyakalmışım akşam.Rüya içinde rüyalar gördüm.Arada uyandım sanıyorum eşime inliyorum hastaneye götür beni serum merum bisey yapsınlar ölüyorum hiç halim yok diye meğer o da rüyaymış.sonra işin rengi değişti.suriyelilere vip kart dağıtmışlar istedigi universiteye okula gidiyor,ucretsiz muayene olup ilaçlarını ücretsiz alıyor.biz neden sürünüyoruz diye slogan atmaya başladı herkes, tabi iclerinde benimde olduğum bir grup slogan atarak yürüyüş yapıyoruz.sloganlı giysiler üzerimde.(suriyelilere yada diğer milletten olanlara takık degilim)bir uyandım eşim haber kanalının birinde tartisma programı izliyor.konusu suriyeliler.ay ilkkez geldi başıma cok güldüm rüyama :KK45:
Allahtan korku filmi falan izlemiyormuş :KK70:
Hayırlara gelsin kız üstün açık kalmış herhal dış etkenlerin etkisinde bı uyku olmuş 🤭
Şükür canım daha iyi sarılığı , gözündeki enfeksiyon geçti sayılır kızım ona alıştı da ilk zamanlar bizden her şeyi bekler ister oldu ilk günlere göre daha iyi şükür onun tepkileri de
Gelmiş geçmiş olsun canım daha da iyi olursun kuzucuk insAllah git gide daha da güzel olur düzene oturur canım
Aynen canım
guzel ya iyiki dogmus nice yillari olsun cnm kac yasina giriyor.
Sağol canım amin insAllah 7 doldu 8 e girdi canım😉

Selam kizlar malum haftasonu ev, çamaşır çocuk,park derken anca geldim..hava aşırı güzeldi kızımla baya dolandım dışarda..şimdi oturdum çay içiyorum...şiddetli belim ve sırtim ağrıyor, sol kolum hep uyuşuk halde off ne olacak bu halim, haftaya fizik tedaviye gideceğim en ufak bir işi bile yapamaz oldum :(

Annene mi gidiyorsun canım?
Kardesime gidiyorum canım,İstanbul'a annemler de oraya gelecek ❤️
Harikasın canım teşekkürler ihtiyaç olduğunda aklımda olacaksın bi koşu help derim 🤭😘

Anladım kuzum aslında şey diye sordum hani çok iyi bir hafta geçiririz iyi spor yaparız menüler kaçamaksız gider ona rağmen eksi gelmez ya öyle bir şey mi oldu acaba dedim öylesi daha sinir bozucu oluyor 😐 en azından şimdi biliyoruz sorumlu kendimiziz :) 🙈 aslında spor yapamamış halinle bile ben ona sabit derim sabit gelmişsin demekki haftada 1 2 gün spor ekleyebilsen garanti eksin var belki bir yerlere sıkıştırılabilir.. ben genelde gece yapardım mesela eşim ve cocuk yattıktan sonra ancak vakit bulurdum 🤦🏻‍♀️ 20 kg öyle gitti. İmkanları zorlamadan olmuyor bir şeyler

🤭🤭 Çok tatlısın tamm kuzum seni zorlamak istemem İstanbul dönüşünde ihtiyaç olursa konuşalım yeniden teşekkür ederiz 🤗 ayrıca öyle listelerde daha etkili olabilir yani neden olmasın amaç aynı sonuçta 🤩

Oy kuzum anladım :KK43: imkanın olsa sen ipin ucunu bırakmazsın zaten çok mu sana düşkün kucak mı oyun mu istiyor devamlı ☺️☺️
Listelerimizden çıkaralım o halde madem seni dilediğin zman kapımız açık biliyorsun 😘😘

Tatlım kaptanlığı boşver o halde.
Şöyle bir listelere bak hangi görevi daimi devam ettirebilirsin?
Hedefler
Ortaklar
Menü kontrol
Spor listesi
Aklına gelen motivasyon için yeni bir liste . .
Eğer seni takıma bağlayacak ise al birini başka yapmaya tıkandığı yerde başkası devam etsin

Ekşınn🙃
Hayatım stabil 🤭 oğlan okula başladı alıştı o yokken bende kendimi evde yapamadığım tüm işlere ve kendimle ilgili kitap gezme tozmaya vurdum 🤣 oğlansız bir hayata alışmaya çalışıyorum 😍
Kızın nasıl oldu tetkiklerde bir sorun çıkmadı inşallah

Noktamıda korum ha buraya :-)

Eline sağlık canım 💕💕
@diyetcigeldihanim @kardelelen321 harikasınız canlar ✌️✌️✌️

yarimuhendis yarimuhendis süpersin kuzum 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Veeee sizz yan gel yatcı hanımlar :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: cuma günkü hezimetin sebebi belli oldu tablo neredeyse boş yahuuuu kimse zayıflamak istemiyor mu

Bak hava senin için açtı 😍😍😍
Sen de çok tatlısın canım, çok teşekkür ederim 😍 burda hepimiz emek veriyoruz ve hepimizin çıkari var o sebeple sorumluluğu birine yıkmak doğru gelmiyor, ben dönüşte elimden geleni yaparım aklında olsun😍 yani burayı çok kullanamıyorum inan doğru düzgün emojileri bile bulamıyorum ama dediğim gibi kabul ederseniz kağıda yazar foto atarım🤣
Mrblar kızlar bugün kızımın doğum günü ona sürpriz yapicaz birazdan eşim iş yerine götürecek cadıyı bende evi süsleyip pastasını yapicam sabahtan pasta soslarini, pandispanyasini falan yaptım bklm minik uyudu bende kalan mutfak işlerini yaparım akşama yemek faslı yok yaş pasta yanına bı iki şey hazirliycam çayla onları yiyecez
Yaa nice mutlu yılları olsun prensesin ❤️ Allah sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin 🤲❤️
El_Em El_Em kaptancımm koş yetiş aa 700 küsür sayfa vardı şu an 474 acaba ürün adı reklam gibi sayılıp o sayfalar mı silindi :skandal:benim sayfadan da 7 sayfa silinmiş :eek:
Evet ya sen söyleyince fark ettim neden acaba 🤔

Selam kizlar malum haftasonu ev, çamaşır çocuk,park derken anca geldim..hava aşırı güzeldi kızımla baya dolandım dışarda..şimdi oturdum çay içiyorum...şiddetli belim ve sırtim ağrıyor, sol kolum hep uyuşuk halde off ne olacak bu halim, haftaya fizik tedaviye gideceğim en ufak bir işi bile yapamaz oldum :KK43:
İhmal etme canım git bir an önce Allah şifa versin

Selam kizlar malum haftasonu ev, çamaşır çocuk,park derken anca geldim..hava aşırı güzeldi kızımla baya dolandım dışarda..şimdi oturdum çay içiyorum...şiddetli belim ve sırtim ağrıyor, sol kolum hep uyuşuk halde off ne olacak bu halim, haftaya fizik tedaviye gideceğim en ufak bir işi bile yapamaz oldum :KK43:
Ahhh canım çok geçmiş olsun :( Rabb'im şifa versin insAllah
İnşallah canım bazen iyi bazen kötü nerdeyse bir ay oldu az daha büyüsün şu gaz filan bitsin inşallah bi düzen oturturuz
Gazlı çocuk zor vala Allah yardımcın olsun cnm

Ahhh canım çok geçmiş olsun :KK43: Rabb'im şifa versin insAllah

Şükür canım kızım kadar sıkıntılı değil mesela 6-7 saat uyumuyor kakasını gazını yaptıktan sonra rahatlayıp uyuyor kızım öyle miydi her gün aynı her gün huysuz her gün gazlı

Ahhh canım çok geçmiş olsun :KK43: Rabb'im şifa versin insAllah

Amin canım çok sağ ol, inan evde mecburen iş yapiyorum, ya i iş dediğim de yemek çamaşır yani günlük şeyler ekstra birşey değil ama ağrıdan oluyorum,çocuk var mecbur birşeyler yapıyorum yani olmuyor :(

İstanbula gidilecek en güzel mevsim bence benden taraf da gez canım
Aynen canım ya❤️ burdan önce İstanbul'da yaşıyordum dediğin gibi bu mevsimde çok güzel olur 😍 gezerim canım, bayılıyorum İstanbul'da tarihi yerler gezmeye , orda yaşarken de ara ara gider ayrıntılı gezerdim 😍

Back