• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Evet canım o yüzden bu hafta 3 öğün yapmaya karar verdim ve cumaya doğru WC sorunum çözüldü,biraz 3 öğün sabah kahvaltı, öğlen salata veya sebze devam edeyim diyorum zaten haftaya izne ayrilicam il dışına cikicam,dönüşte yine devam ama 😎 bırakmak yoo bir süre daha
Annene mi gidiyorsun canım?

cnm toplu etiketlenmede bana da gelmiyo 😲
menün çok güzel bu aradaaa :KK76:
Bak alıntın da gelmemiş🧐bu iş canımı sıktı diyorum kimse bana bir şey dememiş mi🤣🤣
KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

8 Ekim - 15 Ekim
UYECumaCumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 50152100170😵😵😵472
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 7583😵1204512098541
@DeryaOnDiet 75215😵😵😵😵😵290
yarimuhendis yarimuhendis 150490300300130200401610
Pnrrr-12 Pnrrr-12 30601832903152651951338
@Breeze96 170😵😵200😵😵😵370
@kumsal68😵70340278100😵😵788
C Cagrihilal1 130😵😵135100140130635
nnurc nnurc 70586573706250448
G Goklerce 😵😵😵😵657447186
Pain Killer Pain Killer 😵😵9570😵7384322
SonsuzUmut SonsuzUmut 😵😵😵😵12070😵190

Kızlar hedef puanları bu haftalık devre dışı bıraktım çünkü takip edemedim o sıralarda koptum buralardan biraz kusura bakmayın🥺

Birinci
yarimuhendis yarimuhendis

İkinci
Pnrrr-12 Pnrrr-12

Üçüncü
@kumsal68

Tebrikler kızlar👏🏻👏🏻👏🏻
Ellerine sağlık canım😍artık bu hafta 1.liği başka birisi alacak sanırım ekstra spor yapamıyorum ders çalışma ve gezmek bir arada olunca🤣🤣

Hadi insallah canimm :rolleyes:

Tbrkler cnm guzel eksi haftaya 7ler gelsin artikk

Bu hafta gider cnm istersen :rolleyes:

Hadi toparlan canim basaricaksin insallah
Inşallah canım💕
Hadi inşallah kuzum, şifasını bulsun yavrum ❤️
Aminn ınşallah canım💕
Kaptancim menülerimde arada kacamaklarim vardı fakat spor yoktu nerdeyse :KK43: spor eklemem lazım ama inan fırsat bulamıyorum 😔

Canım eşin neden bu kadar diretti anlamadım, inan bu süreç kendine ve çocuğa eziyet oldu, biran önce destek almaya başlasın yavrucak, yazizk ona çok üzüldüm, bir anne olarak çaresizliğini hissettim sana daha da çok üzüldüm :KK43:

Canım 62.5 olsun hedefim inşallah ❤️

Kaptancim ben önümüzdeki hafta 10 gün İstanbul'da olacağım o yüzden birşey diyemiyorum ama dönüşte tablo yapamasamda kaptanlık konusunda destek olurum, çünkü telefondan giriyorum ve siteyi ve PC yi çok aktif kullanmıyorum, çocukla tablo yapamam ama elimle liste yapar fotosunu paylaşırım olur mu 🤣 yaşlı amca teyze usulü 🤣 tabi dediğim gibi istanb dönüşü aktif olabilirim
Ah bilsem adamın yüzde 80 i inat olunca demekki 😘
Canım bı an önce toparlarsiniz insAllah can sıkıntısında çok normal bence hiç dert edilecek bişey değil insAllah çözüm bulursunuz oğlunun sıkıntısına

Sağol canım insAllah ya

:olamaz: çok iyi fikir ya beni buraya bağlayacak daimi bı görev lazım bana snrm ama ne olabilir kaptanlıkta kendimi motive edemiyorum ki sizi etsem bı toparlayamadim
Inşallah canım💕
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
8 - 15 EKİM

Haftanın 1. Olan Ortakları
kardelelen321 kardelelen321 ve Begonya2 Begonya2

Haftanın 2. Olan Ortakları
yarimuhendis yarimuhendis ve Pnrrr-12 Pnrrr-12

Haftanın 3. Olan Ortakları
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve Pain Killer Pain Killer

Tebrikler kızlar 👏🏻👏🏻👏🏻

Bu hafta biraz artılarla geçmiş kızlar kendimize gelmeli silkelenmeliyiz haftaya muhakkak eksi gelmeli sorunlar yaşıyoruz evet ama yemek yemek çözüm değil tartıda artı gördükçe moralimiz iyice bozulacak haftaya daha iyi bir hafta olsun inşallah💕💕💕
Emeğine sağlık canım💕

Kaptanim ben de haftaya evden calisicam. Ben de liste hazirlayabilirim
Harikasın canım teşekkürler ihtiyaç olduğunda aklımda olacaksın bi koşu help derim 🤭😘
menülerimde arada kacamaklarim vardı fakat spor yoktu nerdeyse :KK43: spor eklemem lazım ama inan fırsat bulamıyorum 😔
Anladım kuzum aslında şey diye sordum hani çok iyi bir hafta geçiririz iyi spor yaparız menüler kaçamaksız gider ona rağmen eksi gelmez ya öyle bir şey mi oldu acaba dedim öylesi daha sinir bozucu oluyor 😐 en azından şimdi biliyoruz sorumlu kendimiziz :) 🙈 aslında spor yapamamış halinle bile ben ona sabit derim sabit gelmişsin demekki haftada 1 2 gün spor ekleyebilsen garanti eksin var belki bir yerlere sıkıştırılabilir.. ben genelde gece yapardım mesela eşim ve cocuk yattıktan sonra ancak vakit bulurdum 🤦🏻‍♀️ 20 kg öyle gitti. İmkanları zorlamadan olmuyor bir şeyler
Kaptancim ben önümüzdeki hafta 10 gün İstanbul'da olacağım o yüzden birşey diyemiyorum ama dönüşte tablo yapamasamda kaptanlık konusunda destek olurum, çünkü telefondan giriyorum ve siteyi ve PC yi çok aktif kullanmıyorum, çocukla tablo yapamam ama elimle liste yapar fotosunu paylaşırım olur mu 🤣 yaşlı amca teyze usulü 🤣 tabi dediğim gibi istanb dönüşü aktif olabilirim
🤭🤭 Çok tatlısın tamm kuzum seni zorlamak istemem İstanbul dönüşünde ihtiyaç olursa konuşalım yeniden teşekkür ederiz 🤗 ayrıca öyle listelerde daha etkili olabilir yani neden olmasın amaç aynı sonuçta 🤩
Canım ya ben katılmakta çok zorlanıyorum kızım hiç durmuyor fırsatım olduğunda da okuyup çıkıyorum pek aktif kalamıyorum malesef. Ben affınıza sığınarak gruptan ayrılmak istiyorum
Oy kuzum anladım :( imkanın olsa sen ipin ucunu bırakmazsın zaten çok mu sana düşkün kucak mı oyun mu istiyor devamlı ☺️☺️
Listelerimizden çıkaralım o halde madem seni dilediğin zman kapımız açık biliyorsun 😘😘
:olamaz: çok iyi fikir ya beni buraya bağlayacak daimi bı görev lazım bana snrm ama ne olabilir kaptanlıkta kendimi motive edemiyorum ki sizi etsem bı toparlayamadim
Tatlım kaptanlığı boşver o halde.
Şöyle bir listelere bak hangi görevi daimi devam ettirebilirsin?
Hedefler
Ortaklar
Menü kontrol
Spor listesi
Aklına gelen motivasyon için yeni bir liste . .
Eğer seni takıma bağlayacak ise al birini başka yapmaya tıkandığı yerde başkası devam etsin
Müdahale edeceğiz hep beraber Geliyorum yarın ki günü atlatayım 😋 Bu arada sen nasilsin esram kaptanım var mı bi ekşınn 😍
Ekşınn🙃
Hayatım stabil 🤭 oğlan okula başladı alıştı o yokken bende kendimi evde yapamadığım tüm işlere ve kendimle ilgili kitap gezme tozmaya vurdum 🤣 oğlansız bir hayata alışmaya çalışıyorum 😍
Kızın nasıl oldu tetkiklerde bir sorun çıkmadı inşallah
Noktamıda korum ha buraya :-)
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
8 - 15 EKİM

Haftanın 1. Olan Ortakları
kardelelen321 kardelelen321 ve Begonya2 Begonya2

Haftanın 2. Olan Ortakları
yarimuhendis yarimuhendis ve Pnrrr-12 Pnrrr-12

Haftanın 3. Olan Ortakları
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve Pain Killer Pain Killer

Tebrikler kızlar 👏🏻👏🏻👏🏻

Bu hafta biraz artılarla geçmiş kızlar kendimize gelmeli silkelenmeliyiz haftaya muhakkak eksi gelmeli sorunlar yaşıyoruz evet ama yemek yemek çözüm değil tartıda artı gördükçe moralimiz iyice bozulacak haftaya daha iyi bir hafta olsun inşallah💕💕💕
Eline sağlık canım 💕💕
Begonya2 Begonya2 kardelelen321 kardelelen321 harikasınız canlar ✌️✌️✌️
KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

8 Ekim - 15 Ekim
UYECumaCumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 50152100170😵😵😵472
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 7583😵1204512098541
@DeryaOnDiet 75215😵😵😵😵😵290
yarimuhendis yarimuhendis 150490300300130200401610
Pnrrr-12 Pnrrr-12 30601832903152651951338
@Breeze96 170😵😵200😵😵😵370
@kumsal68😵70340278100😵😵788
C Cagrihilal1 130😵😵135100140130635
nnurc nnurc 70586573706250448
G Goklerce 😵😵😵😵657447186
Pain Killer Pain Killer 😵😵9570😵7384322
SonsuzUmut SonsuzUmut 😵😵😵😵12070😵190

Kızlar hedef puanları bu haftalık devre dışı bıraktım çünkü takip edemedim o sıralarda koptum buralardan biraz kusura bakmayın🥺

Birinci
yarimuhendis yarimuhendis

İkinci
Pnrrr-12 Pnrrr-12

Üçüncü
@kumsal68

Tebrikler kızlar👏🏻👏🏻👏🏻
yarimuhendis yarimuhendis süpersin kuzum 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Veeee sizz yan gel yatcı hanımlar :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: cuma günkü hezimetin sebebi belli oldu tablo neredeyse boş yahuuuu kimse zayıflamak istemiyor mu
Napiyosunuz kizlar? Burda hava kapali yagmurlu pek sevmem boyle havayi 😅
Bak hava senin için açtı 😍😍😍

Bak alıntın da gelmemiş🧐bu iş canımı sıktı diyorum kimse bana bir şey dememiş mi🤣🤣

Ellerine sağlık canım😍artık bu hafta 1.liği başka birisi alacak sanırım ekstra spor yapamıyorum ders çalışma ve gezmek bir arada olunca🤣🤣
Sağ ol kuzum🥰 Yine de ihmal etme sporu az da olsa yap canım güzelce gez dinlen ders çalış😍😍
Inşallah canım💕

Aminn ınşallah canım💕

Ah bilsem adamın yüzde 80 i inat olunca demekki 😘

Inşallah canım💕

Emeğine sağlık canım💕
Sağ ol canım😘
Harikasın canım teşekkürler ihtiyaç olduğunda aklımda olacaksın bi koşu help derim 🤭😘

Anladım kuzum aslında şey diye sordum hani çok iyi bir hafta geçiririz iyi spor yaparız menüler kaçamaksız gider ona rağmen eksi gelmez ya öyle bir şey mi oldu acaba dedim öylesi daha sinir bozucu oluyor 😐 en azından şimdi biliyoruz sorumlu kendimiziz :) 🙈 aslında spor yapamamış halinle bile ben ona sabit derim sabit gelmişsin demekki haftada 1 2 gün spor ekleyebilsen garanti eksin var belki bir yerlere sıkıştırılabilir.. ben genelde gece yapardım mesela eşim ve cocuk yattıktan sonra ancak vakit bulurdum 🤦🏻‍♀️ 20 kg öyle gitti. İmkanları zorlamadan olmuyor bir şeyler

🤭🤭 Çok tatlısın tamm kuzum seni zorlamak istemem İstanbul dönüşünde ihtiyaç olursa konuşalım yeniden teşekkür ederiz 🤗 ayrıca öyle listelerde daha etkili olabilir yani neden olmasın amaç aynı sonuçta 🤩

Oy kuzum anladım :KK43: imkanın olsa sen ipin ucunu bırakmazsın zaten çok mu sana düşkün kucak mı oyun mu istiyor devamlı ☺️☺️
Listelerimizden çıkaralım o halde madem seni dilediğin zman kapımız açık biliyorsun 😘😘

Hedefler
Ortaklar
Menü kontrol
Spor listesi
Eğer seni takıma bağlayacak ise al birini başka yapmaya tıkandığı yerde başkası devam etsin

Ekşınn🙃
Hayatım stabil 🤭 oğlan okula başladı alıştı o yokken bende kendimi evde yapamadığım tüm işlere ve kendimle ilgili kitap gezme tozmaya vurdum 🤣 oğlansız bir hayata alışmaya çalışıyorum 😍
Kızın nasıl oldu tetkiklerde bir sorun çıkmadı inşallah

Noktamıda korum ha buraya :-)

Eline sağlık canım 💕💕
Begonya2 Begonya2 kardelelen321 kardelelen321 harikasınız canlar ✌️✌️✌️

yarimuhendis yarimuhendis süpersin kuzum 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Veeee sizz yan gel yatcı hanımlar :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: cuma günkü hezimetin sebebi belli oldu tablo neredeyse boş yahuuuu kimse zayıflamak istemiyor mu

Bak hava senin için açtı 😍😍😍
Sağ ol kaptanım🥰

Gunaydin kizlar oglan yine gec uyuyp gec uyandi kahvalti yaptk smdi yemegmi koydm ocaga pissin oglani biraz parka goturucem esimde gececiydi uyuyor ama sese uyuyabiliyorsa tabi herseyi atiyor surekli bu ara ya nezmn biticek bu atma donemlermiz Allahtan alt komsumuz cok anlayisli birsey demiyor gece 12bucuk 1 bile takir tukur ses yapiyorz engelliyemiyoruzda anlamiyor cunki yapma deyince inatla yapiyor, esim diyor ben olsam yukarsn gelse gider uyarirdm illaki ama cocuksa tabi yapcak bisi yok

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Kızlar bu dükkanında kapanıp gitmesini istemiyorsak lütfen sahip çıkalım bulunduğumuz ortama saygı gösterelim
bizi burada silah zoruyla tutmuyorlar hepimizin bir amacı var ve bu amaçta herkes artık bunda hem fikirdir düzenli katılım ve paylaşım ile oluyor. Menü yazmak ise bunun temeli.

Madem buradayız
madem bir amacımız var kolları sıvayalım kararımızdan dönmeyelim. yazmayanlar yazanlardan çok bu tablo böyle devam ederse inanın ben tüyerim buralardan yarın menüleri tam istiyorum :ukala: :ukala: :ukala: :ukala: :ukala:

Şükür canım Allah razı olsun daha iyiyim çocuklar evin rutini uğraşıp duruyorum sen de iyi misin ?
Allah kolaylık versin canım
bende iyiym oğlumla babası dışarı çıktı uçak müzesi varmıış :) oraya gittiler bende kahvemi yaptım buraya bakıyorum birazdan temizliğe girişcem :)

Gunaydin kizlar oglan yine gec uyuyp gec uyandi kahvalti yaptk smdi yemegmi koydm ocaga pissin oglani biraz parka goturucem esimde gececiydi uyuyor ama sese uyuyabiliyorsa tabi herseyi atiyor surekli bu ara ya nezmn biticek bu atma donemlermiz Allahtan alt komsumuz cok anlayisli birsey demiyor gece 12bucuk 1 bile takir tukur ses yapiyorz engelliyemiyoruzda anlamiyor cunki yapma deyince inatla yapiyor, esim diyor ben olsam yukarsn gelse gider uyarirdm illaki ama cocuksa tabi yapcak bisi yok
Günaydın canım allah iyi komşulara denk getirsin inşallah.. bazı insanlar coluk cocuk dinlemez valla benim başıma geldi :/ gece 3 de cocuk ateşnden ağlıyordu git salonda ağlat diye duvarları yumrukladı :/ cidden komşuluk hakkı diyebir şey var dikkat etmek lazım bizimde altımıza yeni bebek geldi düne kadar oğlum evde scooter sürüyordu cocuk doğduğu gün kaldırdım piyasadan kimsenin ahını almamak lazım.

15-21 EKİM

Kızlar bu dükkanında kapanıp gitmesini istemiyorsak lütfen sahip çıkalım bulunduğumuz ortama saygı gösterelim
bizi burada silah zoruyla tutmuyorlar hepimizin bir amacı var ve bu amaçta herkes artık bunda hem fikirdir düzenli katılım ve paylaşım ile oluyor. Menü yazmak ise bunun temeli.

Madem buradayız
madem bir amacımız var kolları sıvayalım kararımızdan dönmeyelim. yazmayanlar yazanlardan çok bu tablo böyle devam ederse inanın ben tüyerim buralardan yarın menüleri tam istiyorum :ukala: :ukala: :ukala: :ukala: :ukala:

:skandal::sinirli::sopa::duduk::KK62::KK67::KK11:
Menülerini yazmayanlara gelsin 😡
Allah kolaylık versin canım
bende iyiym oğlumla babası dışarı çıktı uçak müzesi varmıış :) oraya gittiler bende kahvemi yaptım buraya bakıyorum birazdan temizliğe girişcem :)
Teşekkür ederim canım benim de temizlik yapmam lazım da sesten dolayı süpürge açamıyorum kızımla eşim de dışarı çıktı minik ağlasa duymam diye ortalığı filan toparlarım artık ben de bi kahve yapayım höpürdetelim

Hedefler
Ortaklar
Menü kontrol
Spor listesi
Menü kontrol ve hedefler listelerini üstlenebilirim cnm bana örnek tabloyu atarsanız devam ettireyim
Günaydın canım vala cidden komşu önemli benimde alt komşum çok anlayışlıdir saolsunlar çocuk bu baglayacak halin yok illa engellemeye calisiyorsunuzdur başka yapacak bişey yok ki
15-21 EKİM

Madem buradayız

Bugünden itibaren kötü de olsa yazarım cnm hazin son olmasını istemem tabiki

Mrblar kızlar bugün kızımın doğum günü ona sürpriz yapicaz birazdan eşim iş yerine götürecek cadıyı bende evi süsleyip pastasını yapicam sabahtan pasta soslarini, pandispanyasini falan yaptım bklm minik uyudu bende kalan mutfak işlerini yaparım akşama yemek faslı yok yaş pasta yanına bı iki şey hazirliycam çayla onları yiyecez

Back