• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Kızlar bu dükkanında kapanıp gitmesini istemiyorsak lütfen sahip çıkalım bulunduğumuz ortama saygı gösterelim
bizi burada silah zoruyla tutmuyorlar hepimizin bir amacı var ve bu amaçta herkes artık bunda hem fikirdir düzenli katılım ve paylaşım ile oluyor. Menü yazmak ise bunun temeli.

Madem buradayız
madem bir amacımız var kolları sıvayalım kararımızdan dönmeyelim. yazmayanlar yazanlardan çok bu tablo böyle devam ederse inanın ben tüyerim buralardan yarın menüleri tam istiyorum :ukala: :ukala: :ukala: :ukala: :ukala:

Tamamdır kaptanım💕
:skandal::sinirli::sopa::duduk::KK62::KK67::KK11:
Menülerini yazmayanlara gelsin 😡

Teşekkür ederim canım benim de temizlik yapmam lazım da sesten dolayı süpürge açamıyorum kızımla eşim de dışarı çıktı minik ağlasa duymam diye ortalığı filan toparlarım artık ben de bi kahve yapayım höpürdetelim
ucansupurge min sopası da görüldüyse ben dünkü menüyü de yazarım .özlemişim ya iyi geldi😘

En azindan sabitsin cnm bu da guzel haftaya 6lar gelsin yine
İns canim
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
8 - 15 EKİM

Haftanın 1. Olan Ortakları
kardelelen321 kardelelen321 ve Begonya2 Begonya2

Haftanın 2. Olan Ortakları
@yarimuhendis ve Pnrrr-12 Pnrrr-12

Haftanın 3. Olan Ortakları
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve @Pain Killer

Tebrikler kızlar 👏🏻👏🏻👏🏻

Bu hafta biraz artılarla geçmiş kızlar kendimize gelmeli silkelenmeliyiz haftaya muhakkak eksi gelmeli sorunlar yaşıyoruz evet ama yemek yemek çözüm değil tartıda artı gördükçe moralimiz iyice bozulacak haftaya daha iyi bir hafta olsun inşallah💕💕💕

KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

8 Ekim - 15 Ekim
UYECumaCumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 50152100170😵😵😵472
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 7583😵1204512098541
@DeryaOnDiet 75215😵😵😵😵😵290
@yarimuhendis150490300300130200401610
Pnrrr-12 Pnrrr-12 30601832903152651951338
@Breeze96 170😵😵200😵😵😵370
@kumsal68😵70340278100😵😵788
C Cagrihilal1 130😵😵135100140130635
@nnurc70586573706250448
@Goklerce 😵😵😵😵657447186
@Pain Killer😵😵9570😵7384322
@Sonsuz umut😵😵😵😵12070😵190

Kızlar hedef puanları bu haftalık devre dışı bıraktım çünkü takip edemedim o sıralarda koptum buralardan biraz kusura bakmayın🥺

Birinci
@yarimuhendis

İkinci
Pnrrr-12 Pnrrr-12

Üçüncü
@kumsal68

Tebrikler kızlar👏🏻👏🏻👏🏻
Eline sağlık canim

Günaydın günaydın günaydııınn

Geçen hafta 76.7
Bu hafta 75.9
Fark - 800
Yüzde %1,043

El_Em El_Em kardelelen321 kardelelen321 hzlsel hzlsel Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ortim ikimizde aynı eksideyiz. Tebrik ediyorum seni 👏👏👏
:KK43: bu hafta öyle olmasın edacımm güzel başlayalım olur mu

tebriklerrr kuzum güzel gitmiş

70 lerden iyi toparlamışsın canım bu haftayıda kayıp geçirmeyelim inş asılmak gerek

:KK11: uzmanlar derki 1 kaçamak kilo yapmaz 2 yapmaz 3 4 devamı gelirsee o artık misliyle kilo yapar şaşar kalırsınn :KK12:

canım önemli bir artı değil moral bozma tüm haftan iyi geçmiş miydi ? spor ve menü açısından

huuuu aferinnn kızzz :halay:

kaçamalarlara rağmen eksi gelmiş tebrikler

:KK200:

çok iyi canım tebrikler :dondurma:

harika pınarcım :KK49::KK49:

kız zeynebimm ne olduuu duraklama dönemi mi yoksa kötü mü geçti hafta pek gitmemiiş

hani hedefimiz sabit gitmektii kaptannn :duduk:

çok iyi kuzum tebrikler :eğlence:
nasılsın? nasıl gidiyor hayat diyet cocuklar :KK200:

çok iyi gitmiş aslında çıkmak yerine adapte olmaya çalışsan canım ?
Kuzum iyi diyelim iyi olsun. İttirgeçli götürgeç gidiyo bir şekilde diyet de.. Biraz koptum son zamanlarda. Kızlar hastalandı filan. Bu hafta inşallah toparlayacapım kendimi. ❤❤❤
Canimm eline saglik 💕😍

Yaa ilk kez birinci oldum cok mutlu oldum😍
Tebrikler canım, birinciliğin ve motivasyonun daim olsun 😘
Kız sorun @hadikonusalim mıydı o yazınca liste yapmaya yeniden karar verdin 🤭🤣🤣 vay arkidişşş 🤣 istersen kardelelen321 kardelelen321 yapsın bence onada iyi geliyordu yapmak hem arazi olmamış olur 🙃🙃🙃🙃🙃
Kuzum hedef listesine devam ederim ben. Zaten motivasyon oluyor bana da uğraşmak 👍
kardelelen321 kardelelen321 cnm hedef listesini yine sen alabilir misin? 😘
Goklerce de 62.5 dedi cnm
Alırım tatlım sorun yok 😉
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
8 - 15 EKİM

Haftanın 1. Olan Ortakları
kardelelen321 kardelelen321 ve Begonya2 Begonya2

Haftanın 2. Olan Ortakları
@yarimuhendis ve Pnrrr-12 Pnrrr-12

Haftanın 3. Olan Ortakları
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve @Pain Killer

Tebrikler kızlar 👏🏻👏🏻👏🏻

Bu hafta biraz artılarla geçmiş kızlar kendimize gelmeli silkelenmeliyiz haftaya muhakkak eksi gelmeli sorunlar yaşıyoruz evet ama yemek yemek çözüm değil tartıda artı gördükçe moralimiz iyice bozulacak haftaya daha iyi bir hafta olsun inşallah💕💕💕
Vaayy ortaklar birincisi olmuşuuuz. Teşekkür ederiz kaptanlarım emeğinize sağlık 😘😘😘
Harikasın canım teşekkürler ihtiyaç olduğunda aklımda olacaksın bi koşu help derim 🤭😘

Anladım kuzum aslında şey diye sordum hani çok iyi bir hafta geçiririz iyi spor yaparız menüler kaçamaksız gider ona rağmen eksi gelmez ya öyle bir şey mi oldu acaba dedim öylesi daha sinir bozucu oluyor 😐 en azından şimdi biliyoruz sorumlu kendimiziz :) 🙈 aslında spor yapamamış halinle bile ben ona sabit derim sabit gelmişsin demekki haftada 1 2 gün spor ekleyebilsen garanti eksin var belki bir yerlere sıkıştırılabilir.. ben genelde gece yapardım mesela eşim ve cocuk yattıktan sonra ancak vakit bulurdum 🤦🏻‍♀️ 20 kg öyle gitti. İmkanları zorlamadan olmuyor bir şeyler

🤭🤭 Çok tatlısın tamm kuzum seni zorlamak istemem İstanbul dönüşünde ihtiyaç olursa konuşalım yeniden teşekkür ederiz 🤗 ayrıca öyle listelerde daha etkili olabilir yani neden olmasın amaç aynı sonuçta 🤩

Oy kuzum anladım :KK43: imkanın olsa sen ipin ucunu bırakmazsın zaten çok mu sana düşkün kucak mı oyun mu istiyor devamlı ☺️☺️
Listelerimizden çıkaralım o halde madem seni dilediğin zman kapımız açık biliyorsun 😘😘

Tatlım kaptanlığı boşver o halde.
Şöyle bir listelere bak hangi görevi daimi devam ettirebilirsin?
Hedefler
Ortaklar
Menü kontrol
Spor listesi
Aklına gelen motivasyon için yeni bir liste . .
Eğer seni takıma bağlayacak ise al birini başka yapmaya tıkandığı yerde başkası devam etsin

Ekşınn🙃
Hayatım stabil 🤭 oğlan okula başladı alıştı o yokken bende kendimi evde yapamadığım tüm işlere ve kendimle ilgili kitap gezme tozmaya vurdum 🤣 oğlansız bir hayata alışmaya çalışıyorum 😍
Kızın nasıl oldu tetkiklerde bir sorun çıkmadı inşallah

Noktamıda korum ha buraya :-)

Eline sağlık canım 💕💕
Begonya2 Begonya2 kardelelen321 kardelelen321 harikasınız canlar ✌️✌️✌️

@yarimuhendis süpersin kuzum 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Veeee sizz yan gel yatcı hanımlar :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: cuma günkü hezimetin sebebi belli oldu tablo neredeyse boş yahuuuu kimse zayıflamak istemiyor mu

Bak hava senin için açtı 😍😍😍
Teşekkür ederim kuzum 😍😍😍
Mrblar kızlar bugün kızımın doğum günü ona sürpriz yapicaz birazdan eşim iş yerine götürecek cadıyı bende evi süsleyip pastasını yapicam sabahtan pasta soslarini, pandispanyasini falan yaptım bklm minik uyudu bende kalan mutfak işlerini yaparım akşama yemek faslı yok yaş pasta yanına bı iki şey hazirliycam çayla onları yiyecez
Doğum günün kutlu olsun cimcimenin. Nice mutlu yaşları olur inşallah ❤❤❤

Kuzum iyi diyelim iyi olsun. İttirgeçli götürgeç gidiyo bir şekilde diyet de.. Biraz koptum son zamanlarda. Kızlar hastalandı filan. Bu hafta inşallah toparlayacapım kendimi. ❤❤❤

Kuzum hedef listesine devam ederim ben. Zaten motivasyon oluyor bana da uğraşmak 👍

Vaayy ortaklar birincisi olmuşuuuz. Teşekkür ederiz kaptanlarım emeğinize sağlık 😘😘😘

Ellerine sağlık o zaman şimdiden 😍😘😘😘

İns canim

Eline sağlık canim

Sağ olun kızlar😍

15 ekim menü

Kahvaltı:9.00
1haşlanmış yumurta
2ucgen peynir
4zeytin
Yarım domates
1tk tahin pekmez

Aksam:16.30
4yk pirinç pilavı
4yk kavurma
Yogurt

Su:1,5litre
Spor:14600 adım attım
UcanSupurge UcanSupurge El_Em El_Em hzlsel hzlsel Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
O kadar adıma o kadar su olur mu ? Sonra vay efendim WC problemim oldu kabızlık sorunum var :KK67:
Daha iyiyim şükür.sen nasılsın.Gel arada bir valla gölgen yetiyor😍😘
Gelmez olur muyum canım geldiğimde çok sayfa birikmiş oluyor hepiciğini okumaya fırsatım olmuyor sadece 🙈

O kadar adıma o kadar su olur mu ? Sonra vay efendim WC problemim oldu kabızlık sorunum var :KK67:

Gelmez olur muyum canım geldiğimde çok sayfa birikmiş oluyor hepiciğini okumaya fırsatım olmuyor sadece 🙈
Hakikaten kabızlık sorunum var.Bu ara doğru düzgün su icmedim.Nokta atışı buldun😍
Bebiş nasıl.kızın nasıl.alıştı mı kardeşine😘

Kaç günlük uykusuzluk,yorgunluk derken kanepede uyuyakalmışım akşam.Rüya içinde rüyalar gördüm.Arada uyandım sanıyorum eşime inliyorum hastaneye götür beni serum merum bisey yapsınlar ölüyorum hiç halim yok diye meğer o da rüyaymış.sonra işin rengi değişti.suriyelilere vip kart dağıtmışlar istedigi universiteye okula gidiyor,ucretsiz muayene olup ilaçlarını ücretsiz alıyor.biz neden sürünüyoruz diye slogan atmaya başladı herkes, tabi iclerinde benimde olduğum bir grup slogan atarak yürüyüş yapıyoruz.sloganlı giysiler üzerimde.(suriyelilere yada diğer milletten olanlara takık degilim)bir uyandım eşim haber kanalının birinde tartisma programı izliyor.konusu suriyeliler.ay ilkkez geldi başıma cok güldüm rüyama :KK45:
Allahtan korku filmi falan izlemiyormuş :KK70:

Hakikaten kabızlık sorunum var.Bu ara doğru düzgün su icmedim.Nokta atışı buldun😍
Bebiş nasıl.kızın nasıl.alıştı mı kardeşine😘
Şükür canım daha iyi sarılığı , gözündeki enfeksiyon geçti sayılır kızım ona alıştı da ilk zamanlar bizden her şeyi bekler ister oldu ilk günlere göre daha iyi şükür onun tepkileri de

Şükür canım daha iyi sarılığı , gözündeki enfeksiyon geçti sayılır kızım ona alıştı da ilk zamanlar bizden her şeyi bekler ister oldu ilk günlere göre daha iyi şükür onun tepkileri de
Zamanla abla olmaya dahada alışır kuzum.Allah sana da kolaylık versin canım😍😘

Back