Harikasın canım teşekkürler ihtiyaç olduğunda aklımda olacaksın bi koşu help derim
Anladım kuzum aslında şey diye sordum hani çok iyi bir hafta geçiririz iyi spor yaparız menüler kaçamaksız gider ona rağmen eksi gelmez ya öyle bir şey mi oldu acaba dedim öylesi daha sinir bozucu oluyor
en azından şimdi biliyoruz sorumlu kendimiziz :)
aslında spor yapamamış halinle bile ben ona sabit derim sabit gelmişsin demekki haftada 1 2 gün spor ekleyebilsen garanti eksin var belki bir yerlere sıkıştırılabilir.. ben genelde gece yapardım mesela eşim ve cocuk yattıktan sonra ancak vakit bulurdum
20 kg öyle gitti. İmkanları zorlamadan olmuyor bir şeyler
Çok tatlısın tamm kuzum seni zorlamak istemem İstanbul dönüşünde ihtiyaç olursa konuşalım yeniden teşekkür ederiz
ayrıca öyle listelerde daha etkili olabilir yani neden olmasın amaç aynı sonuçta
Oy kuzum anladım
imkanın olsa sen ipin ucunu bırakmazsın zaten çok mu sana düşkün kucak mı oyun mu istiyor devamlı
Listelerimizden çıkaralım o halde madem seni dilediğin zman kapımız açık biliyorsun
Tatlım kaptanlığı boşver o halde.
Şöyle bir listelere bak hangi görevi daimi devam ettirebilirsin?
Hedefler
Ortaklar
Menü kontrol
Spor listesi
Aklına gelen motivasyon için yeni bir liste . .
Eğer seni takıma bağlayacak ise al birini başka yapmaya tıkandığı yerde başkası devam etsin
Ekşınn
Hayatım stabil
oğlan okula başladı alıştı o yokken bende kendimi evde yapamadığım tüm işlere ve kendimle ilgili kitap gezme tozmaya vurdum
oğlansız bir hayata alışmaya çalışıyorum
Kızın nasıl oldu tetkiklerde bir sorun çıkmadı inşallah
Noktamıda korum ha buraya
Eline sağlık canım
Begonya2 kardelelen321 harikasınız canlar
@yarimuhendis süpersin kuzum
Veeee sizz yan gel yatcı hanımlar cuma günkü hezimetin sebebi belli oldu tablo neredeyse boş yahuuuu kimse zayıflamak istemiyor mu Bak hava senin için açtı