• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Oy canım sana tekrar sıra gelene kadar aslında çok zman geçmeliydi ama 🙈 şöyle yapalım bu hafta ben başlayayım menü listesine sonraki hafta sen devam ettirsin olur mu hem daha rahatlamış olursun 🤩 teşekkür ederiz bitanesin 😘💕
Kaptanim ben de haftaya evden calisicam. Ben de liste hazirlayabilirim

Kızlarrrr haydi amaaaa tamam etrafımızda üzücü olaylar olabilir haklısınız insan çok etkileniyor :KK43: ama kendimizi vücudumuz sağlığımızı boşlayarak iyi bir yere varamayız Hoppaçevremize de bir faydamız olmaz sonra onlar bizim hastalıklara üzülür ve uğraşır :) bunu da istemeyiz değil mi?
Haydi kararınızı verin ve inişli çıkışlı olsa da bu yola başlayın ve düştüğünüz zaman da nasılsa düştüm diyip yerdeki kırıntıları yemeyin :KK20:
Canimm harikasin👍👍hep yaz boyle olur mu 💕😘😘 hem saglik hem de istedigin seyleri giyebilmek kadar guzeli var mi
Ben eskiden zayifken elbise ve cizme cok giyerdim bu kis yine giycem insallah bi 60 olsam rahat rahat olur. Su an cizme bacagimdan gecmez herhalde 😂

💕Ben de istiyorum canım.Eşimde ikna oldu gibi.Haklsın dr da dedi stres bu hastalığın yakıtıymış.

Sağol canım insallah 💕 bir kortizonlu krem verdi.vitamin takviyesi de kullanacağız.Sifa Allahtan.insallah işe yarar.

Aynen canım ikna oldu gibi eşim.insallah yakında gideriz.💕

Haklsın canım💕yakında pedegoga da götüreceğiz.çocuklarımızı korusun rabbim.

Daha aktif olacağım canım haklsın🙈💕
Hadi inşallah kuzum, şifasını bulsun yavrum ❤️

:KK43: bu hafta öyle olmasın edacımm güzel başlayalım olur mu

tebriklerrr kuzum güzel gitmiş

70 lerden iyi toparlamışsın canım bu haftayıda kayıp geçirmeyelim inş asılmak gerek

:KK11: uzmanlar derki 1 kaçamak kilo yapmaz 2 yapmaz 3 4 devamı gelirsee o artık misliyle kilo yapar şaşar kalırsınn :KK12:

canım önemli bir artı değil moral bozma tüm haftan iyi geçmiş miydi ? spor ve menü açısından

huuuu aferinnn kızzz :halay:

kaçamalarlara rağmen eksi gelmiş tebrikler

:KK200:

çok iyi canım tebrikler :dondurma:

harika pınarcım :KK49::KK49:

kız zeynebimm ne olduuu duraklama dönemi mi yoksa kötü mü geçti hafta pek gitmemiiş

hani hedefimiz sabit gitmektii kaptannn :duduk:

çok iyi kuzum tebrikler :eğlence:
nasılsın? nasıl gidiyor hayat diyet cocuklar :KK200:

çok iyi gitmiş aslında çıkmak yerine adapte olmaya çalışsan canım ?
Kaptancim menülerimde arada kacamaklarim vardı fakat spor yoktu nerdeyse :( spor eklemem lazım ama inan fırsat bulamıyorum 😔
💕Ben de istiyorum canım.Eşimde ikna oldu gibi.Haklsın dr da dedi stres bu hastalığın yakıtıymış.

Sağol canım insallah 💕 bir kortizonlu krem verdi.vitamin takviyesi de kullanacağız.Sifa Allahtan.insallah işe yarar.

Aynen canım ikna oldu gibi eşim.insallah yakında gideriz.💕

Haklsın canım💕yakında pedegoga da götüreceğiz.çocuklarımızı korusun rabbim.

Daha aktif olacağım canım haklsın🙈💕
Canım eşin neden bu kadar diretti anlamadım, inan bu süreç kendine ve çocuğa eziyet oldu, biran önce destek almaya başlasın yavrucak, yazizk ona çok üzüldüm, bir anne olarak çaresizliğini hissettim sana daha da çok üzüldüm :(
15-22 Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

KİLOLAR FİRARDA ÜYELERİ15 Ekim22 Ekim Hedef
hzlsel hzlsel 66,566,5
Calypso95 Calypso95 ??
@eliya78?
SonsuzUmut SonsuzUmut 67,266,5
kardelelen321 kardelelen321 93,490
@DeryaOnDiet??
@Breeze9675,95?
Pnrrr-12 Pnrrr-12 74,172,9
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 61,660,6
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 80,45?
G Goklerce 62,8?
nnurc nnurc 69,8569
Jasminium84 Jasminium84 67,4?
@Cagrihilal168,0567,5
@karabiber0177,2?
yarimuhendis yarimuhendis 70,570
Begonya2 Begonya2 75.975,2
@kumsal68??
denizbenimadim denizbenimadim 6564
@Pain Killer68,9?
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 7069

El_Em El_Em kaptancım
Canım 62.5 olsun hedefim inşallah ❤️
Oy canım sana tekrar sıra gelene kadar aslında çok zman geçmeliydi ama 🙈 şöyle yapalım bu hafta ben başlayayım menü listesine sonraki hafta sen devam ettirsin olur mu hem daha rahatlamış olursun 🤩 teşekkür ederiz bitanesin 😘💕
Kaptancim ben önümüzdeki hafta 10 gün İstanbul'da olacağım o yüzden birşey diyemiyorum ama dönüşte tablo yapamasamda kaptanlık konusunda destek olurum, çünkü telefondan giriyorum ve siteyi ve PC yi çok aktif kullanmıyorum, çocukla tablo yapamam ama elimle liste yapar fotosunu paylaşırım olur mu 🤣 yaşlı amca teyze usulü 🤣 tabi dediğim gibi istanb dönüşü aktif olabilirim

Kaptanım sabah tartıldım foto cekecekken kucuk tuvalet için çağırdı. Sonra da kahvaltı falan derken foto cekmeyide paylaşmayı da unutmuşum🤦🏼‍♀️

11 Ekim pazartesi 70 kiloydum
Bu cuma 70 kiloyum
Sabitim yani buda biseydir benim için. Fotosuz bildirim kabul edilmiyor biliyorum neyse kilomu bildirmis oluyum kaptancim😘
En azindan sabitsin cnm bu da guzel haftaya 6lar gelsin yine

Geçen hafta:75,5
Bu hafta:75,95
Fark:+0,45
Canım bı an önce toparlarsiniz insAllah can sıkıntısında çok normal bence hiç dert edilecek bişey değil insAllah çözüm bulursunuz oğlunun sıkıntısına
Tbrkler cnm guzel eksi haftaya 7ler gelsin artikk
Sağol canım insAllah ya

MENÜLERİ YAZMAYI UNUTMAYALIM KIZLAR HAFTALIK 3 ÇARPISI OLAN ÖBÜR HAFTA ZORUNLU KAPTAN :dondurma: :dondurma: :dondurma: :dondurma:
bizde burda kaptan kim olacak diye boşa dert ediyoruz yaaaaa :KK75: :confused:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
G Goklerce
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Jasminium84 Jasminium84
hzlsel hzlsel
@Cagrihilal1
SonsuzUmut SonsuzUmut
Pnrrr-12 Pnrrr-12
@Breeze96

nnurc nnurc
@DeryaOnDiet
@karabiber01
Calypso95 Calypso95
@eliya
Begonya2 Begonya2
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
kardelelen321 kardelelen321
yarimuhendis yarimuhendis
I Ilyusa
:olamaz: çok iyi fikir ya beni buraya bağlayacak daimi bı görev lazım bana snrm ama ne olabilir kaptanlıkta kendimi motive edemiyorum ki sizi etsem bı toparlayamadim

Kaç öğün besleniyorsun canım ara öğün yapıyor musun bi ara if denemiştin ve kabızlık problemin olmuştu hatırlıyor musun ?
Evet canım o yüzden bu hafta 3 öğün yapmaya karar verdim ve cumaya doğru WC sorunum çözüldü,biraz 3 öğün sabah kahvaltı, öğlen salata veya sebze devam edeyim diyorum zaten haftaya izne ayrilicam il dışına cikicam,dönüşte yine devam ama 😎 bırakmak yoo bir süre daha

Bu hafta başarabilir güzel bi eksi alabilirsem haftaya kaptan olurum inş😝

Evet canım o yüzden bu hafta 3 öğün yapmaya karar verdim ve cumaya doğru WC sorunum çözüldü,biraz 3 öğün sabah kahvaltı, öğlen salata veya sebze devam edeyim diyorum zaten haftaya izne ayrilicam il dışına cikicam,dönüşte yine devam ama 😎 bırakmak yoo bir süre daha
Oyy çok sevindim canım 😘

Canım psikolojik süreçler insanı yıpratıyor kendimizi nedense yemeğe vuruyoruz sanki sorunlar pufff 🤦🏻‍♀️
Önemli olan senin yeniden verme isteğinde ve kararlılığında olman yoksaa bir kaç ay sonra şuan beğenmediğin 73 ün bile üstünde olabilirsin olaya böyle bak
Müdahale edeceğiz hep beraber Geliyorum yarın ki günü atlatayım 😋 Bu arada sen nasilsin esram kaptanım var mı bi ekşınn 😍

Kızlar iyi geceler annemdeyim ancak müsait oldum şimdi ortak sonuçlarını açıklayacağım artık yarın uyanınca görürsünüz😅 Bu arada ortaklarda olmak istemeyenler veya geçen hafta olmayıp bu hafta olmak isteyenler yarın bildirirlerse ona göre yeni ortakları hazırlarım🥰😘

Back