Kilolar Firarda 😎

12 ekim sali
Kahvalti yok

Ogle 13:00
2 kase yogurt corbasi
1 dilim ekmek

Aksam 19:00
7 tane sarma
1 kase yogurt corbasi
1 kase yoğurt

3 lt su

10 bin adim

@Valyrian BerryShake G Goklerce
Gayet güzel canım afiyet olsun
Evet guzeldi menun artilik bisey yoktu regl yaklasiyorsa odem olmustur uyku yorgunluk stres hepsi etkiliyor. Ben acayip sisim bu gunler regl olacagim sanirim. Sikma canini yeme kaynakli olmadigi icin gun icinde bile gecer odem atici biseyler ic
Evet canım ya acayip ödemli uynadin ve felaket ağrım var, belim kırılacak sanıyorum biran önce olsam da rahatlasam

Hmm evet haklisin aslinda nektari meyve niyetine yedm aslinda oyle dusunmedm ama lifalif ve cikolata dogru. Tamamen atamiyorum ya ama biraz daha kısmalıyım farkındaym
Aynenn oyle canim suan senin kilonda olmak icin neler vermezdimm oyle dusun bir de yani 1-2 kg dert etmemek lazim aslinda motivasyon olunca gidiyor illaki ama salinca ne cabuk geliyor kilolar maleseff
Günaydın kizlar, dün ki menüm bence güzeldi ama nedense bugün artı geldim, çok canım sıkıldı
Bence regl olucaksan onun siskinligidir cnm menun guzeldiyse hic uzzlmee
kızlar günaydın dün gece çok acıktım ama evde yiyecek bişey olmadığı için yemeden uyudum
Iyi barii olmamasi iyibirsey bi yandan ya
Yaa cnm bence gercek bir arti degil o yani regl donemi veyatta yumurtlama zamanidir bence olcu alip onunla ilerle tartıya hep guven olmuyor cunki. Motivasyonunu bozma cnm. Ne zamam donuyorsun eve
Günaydın kızlar ben hala sabitim adet oldum ama hala şiş hissediyorum ödem mi var acaba
Odem olabillr cnm insallah cumaya iner siskinligin eksi gelir

Aynenn oyle canim suan senin kilonda olmak icin neler vermezdimm oyle dusun bir de yani 1-2 kg dert etmemek lazim aslinda motivasyon olunca gidiyor illaki ama salinca ne cabuk geliyor kilolar maleseff
doğru diyprsun canım 4-5 günlük motivasyon kaybım hemen 2 haftada verdiğim kiloyu almama sebep oldu işte
duygusal yemelerimle başetmeyi artık öğrenmem gerek en büyük sıkıntım bu
ama söz verdim kendime 69du, ama 68i bir daha görmek istemiyorum
ve bir an önce 64ü görmek istiyorum artık

senelerce başka şehirlerde yaşayıp en son memlekete taşınmak şimdiye kadar duyduğum herkes için zor olmuş neler olabileceğini az çok biliyorum , annemle en büyük ablam memlekette eşimin annesi abileri , erkek kardeşi, yaşı çook büyük kuzenleri v.s. de memlekette :)) eni sonu gideceğiz madem benim hala sabrım ve enerjim varken gidip alışmak daha iyi aslın da ben malatya yı sevmiyorum eskişehir gibi medeniyet seviyesi daha yüksek bir yerde son 9 sene yaşadıktan sonra daha doğudan göç almış sokakta malatyalılardan daha çok suriyeli ve başka memleketli insanların olduğu yer cazip gelmiyor tabi ama giderim aman ne olacak :)
takviyelerim hazır Dvit başladım sırt ağrılarım hızlıca geçti , colejen . C vit. omega3 ve spiriluna duruyor gözüm önüne çıkarıp başlıycam dönüşümlü kullanmaya
hk performans telden yardıma bundan yalan olmasın 3-4 sene önceydi galiba 2500 tl alıyorlardı , zaten benim demek istediğim oraya gidenler bir ayda 15-20 kilo veriyor da biz neden veremeyelim ki inanç sistemi değişikliğini bir başarsak biz de yaparız

canııım
hiç kötü bişey yok tamam mı? o kadar güzel bir adım attın ki tebrik ediyorum
diyet günlüğüne yazıyor musun?
aslında cuma pazartesi salı değil de 30 güne baksak çok daha verimli olur diye düşünüyorum yani ben ona başladım ve rahatladım canım artık yarış da yok yani tartı stresine gerek yok bence

Ay bu sabah içtim ama midem öyle bulandı ki ,
cnm bi parça da ekmek ataydın kekik filan mı yine de dayansan lütfen bikaç gün

Günaydın kizlar, dün ki menüm bence güzeldi ama nedense bugün artı geldim, çok canım sıkıldı
kuzu kh çok az aşmış ama 2 öğün de kahvaltı gibi olmuş mesela, öğlene sebze yemeği ayran türü olabilirmiş kuzum

Haklisin canim herseyin farkindayim ama bir turlu toplayamiyorum kendimi.

Cok guzel menu ortim afiyet olsun
canım özel hayatında mı bir sorunun var? anlatmak istersen :)

kızlar günaydın dün gece çok acıktım ama evde yiyecek bişey olmadığı için yemeden uyudum
ay alemsin boğa burcu kişisi olsa mantı açar yerdi valla senin burcun ne

Günaydın kızlar. Dün menümü yazmayı unutmuşum. Uyuyakalmışım okuldayım. Hepinizi öpüyorum
tamam kolay gelsin

hımm bence gelince normal liste iste cnm salı günü sabah mı evde olcaksın pazartesi akşamdan gelip? o zaman 3 günlük normal listesini yaparsın cnm salı sabaha göre eksi gelirsen süresi dolana kadar onunla git bence,merak ettiğin her şeyi de sor öğrenmiş olursun ,sonra menülerine el atarız istersen

Günaydın kızlar ben hala sabitim adet oldum ama hala şiş hissediyorum ödem mi var acaba
aynen kuzu bir iki gün bekle

aynen gülüm hiç moralini bozma arada ayağın taşa takıldı diye dışarı çıkmaktan vaz geçip eve döner misin dönmezsin arada biraz artının olması da aynen böyle az takılıp durdun sadece gülüm

cnm kan şekerin oynamış olabilir o da ödem yapıyor, sabah 1 dilim de peynir olsaymış tutarmış seni, sütlü kahvenin yanında lifli bişey öneririm ya da içine çiya tohumu ya da tarçın cnm
öğlen de meyveli yulaflı yani kan şekeri yine oynamış ama dediğim gibi sebze yemeği ayran olsa daha iyi
akşam güzel
nacizane fikirlerim canım

Günaydın kızlar az da olsa eksi gordum cok sukur,șu 2 gunu cok sıkı tutup cumaya 73ler gormeliyimmm
hadi gözün aydın canım
Hmm evet haklisin aslinda nektari meyve niyetine yedm aslinda oyle dusunmedm ama lifalif ve cikolata dogru. Tamamen atamiyorum ya ama biraz daha kısmalıyım farkındaym
kuzum yo bırakman gerekmiyor ,kan şekerini oynattığı için söyledim amacımız ne de olsa onu sabit tutmaya çalışıp yavaş da olsa kilo vermek

Günaydıın ablacımm

olsun canım güzel bi siteye taşınırsınız
aynen cnm takviyeler çok işe yarıyor herkes için yani
2500 tahmin ettim canım :) kalıcı olacağını sanmıyorum ama paran varsa yap :)

diyet günlüğüme bile yazmadım o kadar dağıldım son 4-5 gündür
ama bugün devam edeceğim inşallah

doğru diyorsun canımm ya, son 1 ayı değerlendirirsem aslında en azından kiloma katmadım ki bu bile benim için başarı çünkü almış başımı gidiyordum

ay alemsin boğa burcu kişisi olsa mantı açar yerdi valla senin burcun ne
ayyy ben boğayım ama evde yemek yoksa yapmaya çok üşenirim aç yatarım d aha iyi

doğru diyorsun canımm, yok yok bu sefer moralimi bozmayacağım, çünkü bozarsam biliyorum ki yine 70i geçerim

ayyy hani yapıp yemeyi seviyosunuz ya ondan demiştim sipariş?
tabi ki cnm zamana yayıyoruz mecbur çünkü insanız bir anda gitmiyor kilolar gram gram işte ama bir bakmışsın damlaya damlaya gölolmuş bu da günün özlü sözü olsun

ayyy hani yapıp yemeyi seviyosunuz ya ondan demiştim sipariş?
yaa çok severim yemek yapmayı özellikle yemeyi
ama bi o kadar da üşenirim
tam boğayım ben ya tembellik oburluk hepsi ben de

sipariş de veremem eşim karşı şu pandemide dışarıdan yeme deyip duruyor

tabi ki cnm zamana yayıyoruz mecbur çünkü insanız bir anda gitmiyor kilolar gram gram işte ama bir bakmışsın damlaya damlaya gölolmuş bu da günün özlü sözü olsun
damlaya damlaya yağ birikir evet mottomuz budur bundan sonra

Geçmiş olsun canım Kızlar yazmış zaten anestol ağrı kesici çok fayda ediyor
diyeti bırakma sakın moral bozuldukça salatalık ye ideolum sensin ha feryat hedef çok yakın

Geçmiş olsun kuzm

Harikasın canım çoğu ödemdir zaten. Cumaya kadar halledersin bence
Ayy ben o dediğin boğa burçlulardandım işte. Şimdi yapmamaya çalışıyorum

Harikasın canım çoğu ödemdir zaten. Cumaya kadar halledersin bence

Ayy ben o dediğin boğa burçlulardandım işte. Şimdi yapmamaya çalışıyorum

ay yerim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…