Gayet güzel canım afiyet olsun12 ekim sali
Kahvalti yok
Ogle 13:00
2 kase yogurt corbasi
1 dilim ekmek
Aksam 19:00
7 tane sarma
1 kase yogurt corbasi
1 kase yoğurt
3 lt su
10 bin adim
@ValyrianBerryShake G Goklerce
Evet canım ya acayip ödemli uynadin ve felaket ağrım var, belim kırılacak sanıyorumEvet guzeldi menun artilik bisey yoktu regl yaklasiyorsa odem olmustur uyku yorgunluk stres hepsi etkiliyor. Ben acayip sisim bu gunler regl olacagim sanirim. Sikma canini yeme kaynakli olmadigi icin gun icinde bile gecer odem atici biseyler ic
Hmm evet haklisin aslinda nektari meyve niyetine yedm aslinda oyle dusunmedm ama lifalif ve cikolata dogru. Tamamen atamiyorum ya ama biraz daha kısmalıyım farkındaymbir günde bile bayağı yumuşar şeyama tabi birkaç gün yapsan iyice boşalır cnm
aynen cnm 2 de yatıyorum genelde
tamam :) yavru ne bileyim artı geldin ya bi de menülerinde basit şeker çok sankimisal bugün lifalif var,nektarin var çoklıt var cnm birden fazla zamanda tüketince kan şekeriyle oynar tikat et
Aynenn oyle canim suan senin kilonda olmak icin neler vermezdimm oyle dusun bir de yani 1-2 kg dert etmemek lazim aslinda motivasyon olunca gidiyor illaki ama salinca ne cabuk geliyor kilolar maleseffgünaydın canlaarrr
bu sabah bi tartılayım dedim tartılmaz olaydım
67,2 geldim tam tamına 1.50 artıdayım cumaya kadar mümkün değil eksi olmam
ne güzel 65e yaklaşmıştım
neyse neyse moral bozmuyorum inanın yedim içtim sefam olsun ne diyeyim, şimdi önüme bakma vakti 2 gün ne kadar verirsem kar bana
Bence regl olucaksan onun siskinligidir cnm menun guzeldiyse hic uzzlmeeGünaydın kizlar, dün ki menüm bence güzeldi ama nedense bugün artı geldim, çok canım sıkıldı
Iyi barii olmamasi iyibirsey bi yandan yakızlar günaydındün gece çok acıktım ama evde yiyecek bişey olmadığı için yemeden uyudum
Yaa cnm bence gercek bir arti degil o yani regl donemi veyatta yumurtlama zamanidir bence olcu alip onunla ilerle tartıya hep guven olmuyor cunki. Motivasyonunu bozma cnm. Ne zamam donuyorsun eveAslinda ketojenik degildi ama hoop diye aldim anlamadimYagdan vereceksin filan dedi. Off neyse yine husran yani. Yine basladigim yere geri dondum. Bakalim salidan sonra eve donunce gelirim yine. Off ya ne kadar zor su kiloyu vermek. Degisik metodlar dusunur oldum ama emin de olamiyorum. Bunaldim iyuce su diyet isinden.
Odem olabillr cnm insallah cumaya iner siskinligin eksi gelirGünaydın kızlarben hala sabitim adet oldum ama hala şiş hissediyorum ödem mi var acaba
doğru diyprsun canım 4-5 günlük motivasyon kaybım hemen 2 haftada verdiğim kiloyu almama sebep oldu işteAynenn oyle canim suan senin kilonda olmak icin neler vermezdimm oyle dusun bir de yani 1-2 kg dert etmemek lazim aslinda motivasyon olunca gidiyor illaki ama salinca ne cabuk geliyor kilolar maleseff
senelerce başka şehirlerde yaşayıp en son memlekete taşınmak şimdiye kadar duyduğum herkes için zor olmuş neler olabileceğini az çok biliyorum , annemle en büyük ablam memlekette eşimin annesi abileri , erkek kardeşi, yaşı çook büyük kuzenleri v.s. de memlekette :)) eni sonu gideceğiz madem benim hala sabrım ve enerjim varken gidip alışmak daha iyi aslın da ben malatya yı sevmiyorum eskişehir gibi medeniyet seviyesi daha yüksek bir yerde son 9 sene yaşadıktan sonra daha doğudan göç almış sokakta malatyalılardan daha çok suriyeli ve başka memleketli insanların olduğu yer cazip gelmiyor tabi ama giderim aman ne olacak :)oyyy sahi miii
oraya yerleşmeyi sen de istiyo musun cnm?
hımmm cnm takviye alıyor musun?
bilmiyorum onu cnm bayağı da para ister şimdi
hımm,tabi o kiloyu da zor verdin cnm ekmeği bile kesmiştin değil mi? sen de hızlı vermek istiyorum deyince ketojenik liste verdi belki deonda dahızlı alman normal canım sen tatilden dön, diyetisyene devam edersen normal bi listeyle et bence,yavaş ver ama senin olsun
diyete başlayınca belki faydalı yağları kestiğinden, yoğurdu azalttığındandır cnm yoksa diyetin direkt kabızlık yapıcı etkisi yok hatta daha sağlıklı olmak için yapıyoruz biliyosun
canım şimdiden başla yazmaya, o bilinç gitti mi senden başkası getiremiyorben napıyorum de kendine ,olmak istediğim hilal bu mu? 100 kilo olana dek devam mı edeceğim yoksa önünü mü alacağım
canııımgünaydın canlaarrr
neyse neyse moral bozmuyorum inanın yedim içtim sefam olsun ne diyeyim, şimdi önüme bakma vakti 2 gün ne kadar verirsem kar bana
cnm bi parça da ekmek ataydın kekik filan mıAy bu sabah içtim ama midem öyle bulandı ki ,
kuzu kh çok az aşmış ama 2 öğün de kahvaltı gibi olmuş mesela, öğlene sebze yemeği ayran türü olabilirmiş kuzumGünaydın kizlar, dün ki menüm bence güzeldi ama nedense bugün artı geldim, çok canım sıkıldı
canım özel hayatında mı bir sorunun var? anlatmak istersen :)Haklisin canim herseyin farkindayim ama bir turlu toplayamiyorum kendimi.
Cok guzel menu ortim afiyet olsun
ay alemsinkızlar günaydındün gece çok acıktım ama evde yiyecek bişey olmadığı için yemeden uyudum
tamamGünaydın kızlar. Dün menümü yazmayı unutmuşum. Uyuyakalmışımokuldayım. Hepinizi öpüyorum
hımm bence gelince normal liste iste cnm salı günü sabah mı evde olcaksın pazartesi akşamdan gelip? o zaman 3 günlük normal listesini yaparsın cnm salı sabaha göre eksi gelirsen süresi dolana kadar onunla git bence,merak ettiğin her şeyi de sor öğrenmiş olursun ,sonra menülerine el atarız istersenAslinda ketojenik degildi ama hoop diye aldim anlamadimYagdan vereceksin filan dedi. Off neyse yine husran yani. Yine basladigim yere geri dondum. Bakalim salidan sonra eve donunce gelirim yine. Off ya ne kadar zor su kiloyu vermek. Degisik metodlar dusunur oldum ama emin de olamiyorum. Bunaldim iyuce su diyet isinden.
aynen kuzu bir iki gün bekleGünaydın kızlarben hala sabitim adet oldum ama hala şiş hissediyorum ödem mi var acaba
aynen gülüm hiç moralini bozma arada ayağın taşa takıldı diye dışarı çıkmaktan vaz geçip eve döner misin dönmezsin arada biraz artının olması da aynen böyle az takılıp durdun sadece gülümgünaydın canlaarrr
cnm kan şekerin oynamış olabilir o da ödem yapıyor, sabah 1 dilim de peynir olsaymış tutarmış seni, sütlü kahvenin yanında lifli bişey öneririm ya da içine çiya tohumu ya da tarçın cnm12.10.2021
08.10
1 haşlanmış yumurta,5 zeytin, 1 kapya biber, 1 çk reçel, yarim dilm TB ekmek
11.00 sütlü kahve
12.30 1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kuru kayısı,3 ceviz
19.00 2 porsiyon hamsi buğulama, salata, 1.5 dlm Tb ekmek, 2 hurma
Şu:2 lt
Adım :6500 @Cagrihilal1BerryShake
hadi gözün aydın canımGünaydın kızlar az da olsa eksi gordum cok sukur,șu 2 gunu cok sıkı tutup cumaya 73ler gormeliyimmm
kuzum yo bırakman gerekmiyor ,kan şekerini oynattığı için söyledimHmm evet haklisin aslinda nektari meyve niyetine yedm aslinda oyle dusunmedm ama lifalif ve cikolata dogru. Tamamen atamiyorum ya ama biraz daha kısmalıyım farkındaym
Günaydıın ablacımm
olsun canım güzel bi siteye taşınırsınızsenelerce başka şehirlerde yaşayıp en son memlekete taşınmak şimdiye kadar duyduğum herkes için zor olmuş neler olabileceğini az çok biliyorum , annemle en büyük ablam memlekette eşimin annesi abileri , erkek kardeşi, yaşı çook büyük kuzenleri v.s. de memlekette :)) eni sonu gideceğiz madem benim hala sabrım ve enerjim varken gidip alışmak daha iyi aslın da ben malatya yı sevmiyorum eskişehir gibi medeniyet seviyesi daha yüksek bir yerde son 9 sene yaşadıktan sonra daha doğudan göç almış sokakta malatyalılardan daha çok suriyeli ve başka memleketli insanların olduğu yer cazip gelmiyor tabi ama giderim aman ne olacak :)
takviyelerim hazır Dvit başladım sırt ağrılarım hızlıca geçti , colejen . C vit. omega3 ve spiriluna duruyor gözüm önüne çıkarıp başlıycam dönüşümlü kullanmaya
hk performans telden yardıma bundan yalan olmasın 3-4 sene önceydi galiba 2500 tl alıyorlardı , zaten benim demek istediğim oraya gidenler bir ayda 15-20 kilo veriyor da biz neden veremeyelim ki inanç sistemi değişikliğini bir başarsak biz de yaparız
diyet günlüğüme bile yazmadım o kadar dağıldım son 4-5 gündürcanııım
hiç kötü bişey yok tamam mı? o kadar güzel bir adım attın ki tebrik ediyorum
diyet günlüğüne yazıyor musun?
aslında cuma pazartesi salı değil de 30 güne baksak çok daha verimli olur diye düşünüyorumyani ben ona başladım ve rahatladım canım artık yarış da yok yani tartı stresine gerek yok bence
ayyy ben boğayım ama evde yemek yoksa yapmaya çok üşenirim aç yatarım d aha iyiay alemsinboğa burcu kişisi olsa mantı açar yerdi valla senin burcun ne
doğru diyorsun canımm, yok yok bu sefer moralimi bozmayacağım, çünkü bozarsam biliyorum ki yine 70i geçerimaynen gülüm hiç moralini bozma arada ayağın taşa takıldı diye dışarı çıkmaktan vaz geçip eve döner misin dönmezsin arada biraz artının olması da aynen böyle az takılıp durdun sadece gülüm
ayyy hani yapıp yemeyi seviyosunuz ya ondan demiştimdiyet günlüğüme bile yazmadım o kadar dağıldım son 4-5 gündür
ama bugün devam edeceğim inşallah
doğru diyorsun canımm ya, son 1 ayı değerlendirirsem aslında en azından kiloma katmadım ki bu bile benim için başarı çünkü almış başımı gidiyordum
ayyy ben boğayım ama evde yemek yoksa yapmaya çok üşenirim aç yatarım d aha iyi
doğru diyorsun canımm, yok yok bu sefer moralimi bozmayacağım, çünkü bozarsam biliyorum ki yine 70i geçerim
Hergğn tartılıyor Musun (bazen bende yapıyorumGünaydın kizlar, dün ki menüm bence güzeldi ama nedense bugün artı geldim, çok canım sıkıldı
yaa çok severim yemek yapmayı özellikle yemeyiayyy hani yapıp yemeyi seviyosunuz ya ondan demiştimsipariş?
damlaya damlaya yağ birikir evet mottomuz budur bundan sonratabi ki cnm zamana yayıyoruz mecbur çünkü insanız bir anda gitmiyor kilolar gram gram işteama bir bakmışsın damlaya damlaya gölolmuş bu da günün özlü sözü olsun
Geçmiş olsun canım Kızlar yazmış zaten anestol ağrı kesici çok fayda ediyorKızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırımHepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar
Sağol ortimOrtim menün gayet güzel bence. Biraz da spor olsa süper olacak. Ben de başlayamadım daha spora. İnşallah tez zamanda başlayacağım.
Geçmiş olsun kuzmKızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırımHepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar
Harikasın canım çoğu ödemdir zaten. Cumaya kadar halledersin bencegünaydın canlaarrr
Ayy ben o dediğin boğa burçlulardandım işte. Şimdi yapmamaya çalışıyorumayyy hani yapıp yemeyi seviyosunuz ya ondan demiştimsipariş?
tabi ki cnm zamana yayıyoruz mecbur çünkü insanız bir anda gitmiyor kilolar gram gram işteama bir bakmışsın damlaya damlaya gölolmuş bu da günün özlü sözü olsun
yaa çok severim yemek yapmayı özellikle yemeyi
ama bi o kadar da üşenirim
tam boğayım ben ya tembellik oburluk hepsi ben de
sipariş de veremem eşim karşı şu pandemide dışarıdan yeme deyip duruyor
damlaya damlaya yağ birikir evet mottomuz budur bundan sonra
Harikasın canım çoğu ödemdir zaten. Cumaya kadar halledersin bence
Ayy ben o dediğin boğa burçlulardandım işte. Şimdi yapmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?